Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Μόλις μου το έφερε η ACS (Θεσσαλονίκη).

Προσεκτικά πακεταρισμένο από τον Αποστόλη με αεροπλάστ + περιτύλιγμα με χαρτί, άσχετα αν το μικρό προϊόν εντός της εργοστασιακής συσκευασίας ήταν πλήρως ασφαλές.

Αλλιώς είναι να παραλαμβάνεις το εργοστασιακό πακέτο ταλαιπωρημένο με εκδορές, αλλιώς άθικτο και προστατευμένο.

Κι όλα αυτά με κόστος μόλις 5 ευρώ (για πακέτο 2 κιλών) με παράδοση το αμέσως επόμενο πρωινό Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Όμορφα κι ωραία, χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες.

Τέλειο powerbuy!

Last edited:
Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, αποδείχτηκε πως ο κύριος Απόστολος Τολιόπουλος της TwinDigital αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους επαγγελματίες του χώρου και οφείλω σε αυτόν καθώς και στον OnlineN ένα μεγάλο συγγνώμη. Συγχαρητήρια κύριοι.

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την acs για να μου παραδώσουν το med, δυστυχώς είμαι στον οδοντίατρο (άτιμη κουφαλα)! Ανυπομονώ να τελειώσω και να πάω από εκεί να παραλάβω!

Παρελαβα μολις κι εγω Καλλιθεα. Ολα καλά ,η συσκευασια αψογη! Μπραβο στον αντιπροσωπο για την αρτια ολοκληρωση του powerbuy ,ειναι προφανες οτι εκανε το καλυτερο δυνατο και αφιερωσε ωρες για να παραλαβουμε τα μηχανακια σε αψογη κατασταση. Αυτο μας δινει σιγουρια οτι θα εχουμε υποστηριξη σε οτιδηποτε συμβει στα player ( αχρειαστο να ειναι). Μπραβο και στον onlineN γιατην οργανωση του powerbuy.

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, αποδείχτηκε πως ο κύριος Απόστολος Τολιόπουλος της TwinDigital αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους επαγγελματίες του χώρου και οφείλω σε αυτόν καθώς και στον OnlineN ένα μεγάλο συγγνώμη. Συγχαρητήρια κύριοι.

Μπράβο και σ´εσένα που τους το αναγνωρίζεις... :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Είσαι ωραίος :2thumb22sup:

Έχω πει και στο παρελθόν για τον Αποστόλη, βάσει της επαφής που είχαμε τόσο σε προσωπικό πρόβλημα με oppo83, όσο και κατα την αγορά του oppo93 και med.
Eίναι σωστός επαγγελματίας, τηρεί τις πολιτικές της επιχείρησής του και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στην λογική και καλή συμπεριφορά του πελάτη.
Με τους ιδιότροπους και του "κακούς" προσαρμόζεται ανάλογα.

Μακάρι κάποια μέρα να δούμε να συμμετέχει στη παρέα μας........... τελευταία αρνείται πεισματικά τα διαδικτυακά (θα έχει τους λόγους του) αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ένα ευχαριστώ στο Νικόλα μας και τους συμμετέχοντες στο pb πιστεύω ότι θα το πει πάντως!

Παρελαβα μολις κι εγω Καλλιθεα. Ολα καλά ,η συσκευασια αψογη! Μπραβο στον αντιπροσωπο για την αρτια ολοκληρωση του powerbuy ,ειναι προφανες οτι εκανε το καλυτερο δυνατο και αφιερωσε ωρες για να παραλαβουμε τα μηχανακια σε αψογη κατασταση. Αυτο μας δινει σιγουρια οτι θα εχουμε υποστηριξη σε οτιδηποτε συμβει στα player ( αχρειαστο να ειναι). Μπραβο και στον onlineN γιατην οργανωση του powerbuy.

Και εγω καλλιθεα ειμαι αλλα ακομα τιποτα!

Μόλις παρέλαβα και εγώ...
Τυλιγμένο με αεροπλαστ όπως ήδη προαναφέρθηκε!
Η συσκευασία είναι σε άψογη κατάσταση (αγρατζούνιστη). Δυστυχώς το μηχάνημα (ως αναφορά τη λειτουργία του) θα ελεγχθεί αργότερα στο σπίτι. 3D και λοιπά καλούδια αρκετά... αργότερα (τώρα κι αν ανυπομονώ) με την αγορά τηλεόρασης (ήδη υπάρχει budget που αναμένει τα νέα μοντέλα) και home cinema (εδώ υπάρχει πρόβλημα με το budget:bigcry:).

Ενα μεγάλο μπράβο στον Αποστόλη απο εμένα για την άψογη εκτέλεση του powerbuy (και για την ταχύτητα, άψογη συμπεριφορά, συνεργασία), καθώς επίσης και στον συντονιστή μας Νίκο για την ιδέα του powerbuy και τον συντονισμό της όλης "επιχείρησης".

Last edited:
Παρέλαβα και εγώ προ μιας ώρας (Φιλοθέη) και προσθέτω και τις δικές μου ευχαριστίες, κατ' αρχάς, στον onlineN για την πρωτοβουλία και την πετυχημένη οργάνωση του pb και στη συνέχεια στον Απόστολο Τολιόπουλο, για την επαγγελματοσύνη που διαπίστωσα όχι μόνο στις άμεσες ενέργειες ελέγχου, αναβάθμισης (πιστεύω να την έκανε) και αποστολή του μηχανήματος αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση του συγκεκριμένου pb.

Με την επιλογή να στηρίξουμε την αποστολή με courier, δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά αλλά θα το κάνω σύντομα γιατί πιστεύω ότι του αξίζει.

@onlineN
Περιμένουμε τον οδηγό που υποσχέθηκες για να ξεκινήσουμε το μηχάνημα εμείς οι πρωτάρηδες ...

Μόλις παρέλαβα, δεν το άνοιξα γιατί είμαι στην δουλειά αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα είναι οκ.

Μπράβο και πάλι στον onlineN και στην twindigital για την συνεργασία, ευχαριστούμε, καλές θεάσεις σε όλους.

Μπράβο στον onlineN για το power buy , μπράβο και στον Απόστολο (συσκευασία ταχύτητα αποστολής συνέπεια) , από νωρίς το έχω δίπλα από το γραφείο και δεν βλέπω την ώρα να το συνδέσω παράλληλα με το wdlive στον yamaha και να κάνω την σύγκριση στον ήχο με την ίδια ταινία που έχω σε δυο ίδιους σκληρούς :nounder:.

Last edited:
Παρέλαβα και εγώ!

Μπράβο και απο εμένα στον Νικο και στον Αποστόλη! Αψογοι και οι δυο!!!

Παρέλαβα κι εγώ (Θεσσαλονίκη).
Εκτός της ταχύτητας παράδοσης και της άψογης συσκευασίας που τα ανέφεραν και άλλοι θέλω να τονίσω ότι το προϊόν είναι πολύ προσεγμένο και από την μαμά εταιρία. Είμαι στην δουλειά atm οπότε δεν μπορώ να το τεστάρω αλλά μόλις γυρίσω εννοείται ότι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Το HDMI και το ethernet περιμένουν στο σαλόνι και το μόνο που θα κάνω είναι plug and play! Βλέποντας όμως την πληθώρα χαρακτηριστικών που έχει το εν λόγω μηχάνημα από το manual έχω πάθει πλάκα... και τι τιμή... 130 ενώ είχα δώσει 100 για εκείνο το τούβλο της LG... συν το ότι το med8er κάνει παπάδες!

Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

@Νίκο: Μπράβο για την ιδέα σου και ευχαριστώ για την ευκαιρία του Powerbuy. Εκτός του ότι πήραμε καλό κομμάτι, ήταν και πολύ διασκεδαστική διαδικασία!
@Απόστολο Τολιόπουλο: Εξαιρετικός επαγγελματίας. Μπράβο και συνέχισε έτσι. Εύχομαι η επιχείρησή σου να συνεχίσει να μεγαλώνει.

Σημερα παρελαβα κι εγω. Ενα μπραβο στον αντιπροσωπο για την αψογη συσκευασια και ενα μεγαλο ευχαριστω στον onlineN για το powerbuy

Μετα απο τοσα μπραβο,προσθετω και το δικο μου,τοσο στον Νικο για την οργανωση του Powerbuy και κυριως για την επιλογη του τον Αποστολο.
Ο Αποστολος(και ολο το πιστωνεται η twindigital)ηταν αψογος απο την αρχη ως το τελος σε ολα τα επιμερους της πωλησης.
Επικοινωνια,εξυπηρετηση,ταχυτητα-συσκευασια αποστολης και ενα χερι βοηθειας ακομη και σε μας τους λιγοτερο γνωστες του θεματος.
Και οπως αναφερει ο Γιαννης πιο πανω(tzo),ολα εκτελεστηκαν στο ακεραιο χωρις τυμπανοκρουσιες,υποσχεσεις και μεγαλα λογια..

Καλησπερα σε ολους! Πριν καμια ωρα καταφερα να περασω απο τα γραφεια της acs και παρελαβα το πολυποθητο!! Εξαιρετικη συσκευασια με την αποδειξη μεσα, προφανως και δεν αντεχα τρεχω σπιτι το συνδεω και εχουμε :
1.Ρε παιδια επρεπε να με ενημερωσετε οτι το μηχανημα κανει boot σε ελαχιστα δεπτερολεπτα!!!!!!!!! Εχοντας το egreat προλαβαινα και καφε να φτιαξω μεχρι να ξεκινησει (υπερβολη μεν αλλα τεραστια διαφορα δε)
2.Αψογη εικονα παλι συγκριτικα με το m34a που ειχα.Καθαρη εικονα ζωντανη με λεπτομερεια.
3.Στο κλειδωμα των frames δεν μπορεσα να καταλαβω καποιο προβλημα (ολο το υλικο μου ειναι 23.976)
4.Dts master κανονικα στον ενισχυτη στις ταινιες που δοκιμασα, true hd δεν θυμαμαι ποιες εχουν οποτε δεν δοκιμαστηκε.
5.Επιτελους μπορω να δω και ενσωματομενους υποτιτλους!!
6.Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον συντονιστη και οργανωτη του power buy onlineN που με βοηθησε να γλυτωσω 30 ευρω αλλα κυριως να συμμετεχω και στη παρεα που δημιουργηθηκε.Οσον αφορα τον κυριο Τολιοπουλο απεδειξε οτι υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες στις μερες μας απλα πρεπει να τους βρεις.Σιγουρα θα τον προτεινω σε οποιο γνωστο ενδιαφερεται και που ξερεις..... αμα μου αφησει κανα ψιλο ο οδοντιατρος μπορει να παρω και αλλο ενα med για το υπνοδωματιο (να αντικαταστησει το γερασμενο αλλα ντουρο egreat m31b)

Status
Not open for further replies.