Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Τελικά, παρέλαβες ή όχι, γιατί δεν το διευκρινίζεις.

Για να γραφω συσκευασια αποστολης?Colombos ειμαι οχι Καλχας..:ernaehrung004:

Καλησπερα σε ολους! Πριν καμια ωρα καταφερα να περασω απο τα γραφεια της acs και παρελαβα το πολυποθητο!! Εξαιρετικη συσκευασια με την αποδειξη μεσα, προφανως και δεν αντεχα τρεχω σπιτι το συνδεω και εχουμε :
1.Ρε παιδια επρεπε να με ενημερωσετε οτι το μηχανημα κανει boot σε ελαχιστα δεπτερολεπτα!!!!!!!!! Εχοντας το egreat προλαβαινα και καφε να φτιαξω μεχρι να ξεκινησει (υπερβολη μεν αλλα τεραστια διαφορα δε)
2.Αψογη εικονα παλι συγκριτικα με το m34a που ειχα.Καθαρη εικονα ζωντανη με λεπτομερεια.
3.Στο κλειδωμα των frames δεν μπορεσα να καταλαβω καποιο προβλημα (ολο το υλικο μου ειναι 23.976)
4.Dts master κανονικα στον ενισχυτη στις ταινιες που δοκιμασα, true hd δεν θυμαμαι ποιες εχουν οποτε δεν δοκιμαστηκε.
5.Επιτελους μπορω να δω και ενσωματομενους υποτιτλους!!
6.Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στον συντονιστη και οργανωτη του power buy onlineN που με βοηθησε να γλυτωσω 30 ευρω αλλα κυριως να συμμετεχω και στη παρεα που δημιουργηθηκε.Οσον αφορα τον κυριο Τολιοπουλο απεδειξε οτι υπαρχουν σωστοι επαγγελματιες στις μερες μας απλα πρεπει να τους βρεις.Σιγουρα θα τον προτεινω σε οποιο γνωστο ενδιαφερεται και που ξερεις..... αμα μου αφησει κανα ψιλο ο οδοντιατρος μπορει να παρω και αλλο ενα med για το υπνοδωματιο (να αντικαταστησει το γερασμενο αλλα ντουρο egreat m31b)

Ο οδοντιατρος δηλαδη να μην παρει και αυτος ενα med??:chinese:

Να μας εδινε και ενα tracking number ο αντιπροσωπος καλα θα ηταν, γιατι και να θελω να εωτησω την κουριερ αν το εχουν, πως να το αναζητησουν...

Να μας εδινε και ενα tracking number ο αντιπροσωπος καλα θα ηταν, γιατι και να θελω να εωτησω την κουριερ αν το εχουν, πως να το αναζητησουν...

Δοκιμασες ονομα-επιθετο παραληπτη?Εμενα ετσι το βρηκαν αλλα εδω στην επαρχια ισως να ειναι πιο ευκολα..

Ας δαγκωσω τη γλωσσα μου ομορφα και ωραια, μολις παρελαβα στη δουλεια. Δεν το εχω ανοιξει αλλα φαινεται αψογα συσκευασμενο, ενα μεγαλο ευχαριστω στο συντονιστη του powerbuy!

Να πω κι εγω ενα ευχαριστω στο Νικο που το διοργανωσε και στον παραλληπτη του pb που το εφερε εις περας (twindigital).

Να σημειωσω μονο, οτι τη σημερινη εποχη και στην Ελλαδα πιο συγκεκριμενα, εχουμε καταντησει, γιατι καταντια ειναι κατα τη γνωμη μου, να αποδιδουμε τα ευσημα σε οσους κανουν σωστα τη δουλεια τους, κατι που κατεμε ειναι το αυτονοητο για οποιο καταστημα-εμπορο σεβετε πρωτα την υπαρξη του και αγωνια για το μελλον του.

Και εις αλλα με υγεια που λενε!! -bye-

Ήρθε η ACS και έλειπα λόγω δουλειάς. Άντε να πάει 18:00 να πάω να παραλάβω από τα γραφεία τους. Το βράδυ με βλέπω για το, Η ζωή του Πι 3D iso...

Είμαι στο σετάρισμα και προσπαθώ να το μάθω. Αφού έβαλα τις μπαταρίες του και το σύνδεσα με ρεύμα και με hdmi στην τηλεόραση, είδα ότι το χειριστήριο δεν έβλεπε το μηχάνημα. Άλλαξα μπαταρίες και το είδε και ξανάβαλα τις δικές του και δούλεψε κανονικά.

Βλέπω ότι δεν έχει ελληνικά και έβαλα αγγλικά. Στις οδηγιες αναφέρει για screen calibration αλλά δεν βλέπω που είναι αυτή η ρύθμιση.
Δοκίμασα μια ταινία NCIS και παίζει κανονικά. Στον καιρό άλλαξα την πόλη σε Αθήνα με τον έξυπνο κειμενογράφο αλλά η ημερομηνία είναι στον αγγλικό τύπο. Αλλάζει σε ευρωπαικό;

Πάντως, με τα ελάχιστα που γνωρίζω, το μηχάνημα ... σκίζει.

Λοιπόν το έστησα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Δεν άντεξα, αλλά τα καλώδια ήταν εκεί και περίμεναν. Σούπερ το μηχανάκι, καταπληκτική η συσκευασία αλλά δε κουράζω με αυτά, τα ανέφεραν οι προλαλλησαντες. Σούπερ το τηλεκοντρολ, το μαύρο με τον ελαφρύ μπλε φωτισμό σκίζει. Με έκανε να ξεχάσω γρήγορα το rc tou popcorn. Έκανα ένα γρήγορο σετάρισμα και δοκίμασα σε half to Hugo & Iso at resident evil & Prometheus. Άψογο. Είδα και στο manual που αναφέρει για jukebox αλλά τώρα βάζω για ύπνο τη μικρή 😉. Θα τα δούμε αργότερα τα υπόλοιπα.

Το μεσημεράκι πήγα κι εγώ μια βόλτα από τον Απόστολο και αναβαθμίσαμε το δικό μου.
Πήρα μάτι και ένα μαύρο χιλιάρι και κατάλαβα γιατί μερικοί το λιγουρεύτηκαν.
Όλα κύλισαν άψογα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον onlineN που το οργάνωσε και το έτρεξε.
Για τον Απόστολο, ότι και να πω είναι λίγο. Τον γνωρίζω από τότε που πήρα το πρώτο μου oppo 83, το οποίο το μετέτρεψε σε se & region free.
Μακράν ο καλύτερος επαγγελματίας του χώρου, από όσους έχω γνωρίσει!

Οι φόβοι μου εμένα επιβεβαιώθηκαν... Με πήραν νωρίς το πρωί από το γραφείο να μου πουν ότι έχω ένα δέμα... Τους είπα να το ακουμπήσουν ευλαβικά πάνω στο γραφείο μου και τώρα είναι εκεί και με περιμένει... :blink::blink::blink:

όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και εσάς που το έχετε παραλάβει και γράφεται για τις δοκιμές και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω για Πειραιά... :tongue::tongue::tongue:

Παρέλαβα και εγώ απο τον Απόστολο! Άψογος επαγγελματίας! Δεν έχω λόγια!!!
Ανυπομωνώ να έρθει το ΣΚ να παίξω με το μηχανάκι.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο εμένα στον Νίκο και στον Αποστόλη! Εύχομαι τα καλύτερα και στους δυο!!!

Να πω δυο λόγια κι εγώ για το power buy:
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στον OnlineN που το διοργάνωσε!:SFGSFGSF:
Σε ότι αφορά τον Αποστόλη,πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχουμε.Λειτουργεί με τη λογική αυτός που αγοράζει από μένα να γίνει πελάτης στην πορεία και όχι να του πιάσουμε τον κ*λ* ούτε με τη λογική της αρπαχτής.Οποιος αγοράσει οτιδήποτε από τον Αποστόλη χαμένος δε θα βγει,είναι σίγουρο!
Σε ότι με αφορά,δε συμμετείχα…γιατί απλά έχω το med1000x3d από το Σεπτέμβριο και είναι άψογο!3D πηγή δεν έχω και δεν μ'ενδιαφέρει προς το παρόν.
Να το χαρείτε το μηχανάκι παιδιά!

Τυχεροί , σας ζηλεύω ......................περίμενα να έρθει το βράδυ να γυρίσω σπίτι να το συνδέσω , υπάρχει όμως έξω δυνατός αέρας και σε μία ώρα έχουν γίνει δυο διακοπές ρεύματος .

Το αποτέλεσμα .................κάθομαι και το κοιτώ σαν χάνος μη τολμώντας να ανοίξω το πολύμπριζο :furious3:

Μπορείς, τουλάχιστον, να διαβάσεις το manual και τις εντυπώσεις των άλλων στο forum, ώστε να είσαι πανέτοιμος όταν ηρεμήσουν τα στοιχεία της φύσης ...

Παρέλαβα και εγώ από νωρίς το πρωϊ (Επαρχία) αλλά τώρα μπόρεσα να γράψω. Έχοντας ήδη στην κατοχή μου από παλιά όλα τα med (400X , 400X2 , 600X3D) γνώριζα τον Αποστόλη και το πόσο άριστος επαγγελματίας είναι. Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο (onlineN) και όλους όσους συμμετείχαν για το Power Buy γιατί κατάφερα και αναβάθμισα και το άλλο παλαιό med μου γλιτώνοντας χρήματα.
Τώρα για το μηχανάκι μιά και το είχα ήδη στην κατοχή μου από τις αρχές του Δεκέμβρη του 2012, έχω να πώ ότι είναι άπαιχτο!!! και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε όλοι.

Να πω δυο λόγια κι εγώ για το power buy:
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια στον OnlineN που το διοργάνωσε!:SFGSFGSF:
Σε ότι αφορά τον Αποστόλη,πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχουμε.Λειτουργεί με τη λογική αυτός που αγοράζει από μένα να γίνει πελάτης στην πορεία και όχι να του πιάσουμε τον κ*λ* ούτε με τη λογική της αρπαχτής.Οποιος αγοράσει οτιδήποτε από τον Αποστόλη χαμένος δε θα βγει,είναι σίγουρο!
Σε ότι με αφορά,δε συμμετείχα…γιατί απλά έχω το med1000x3d από το Σεπτέμβριο και είναι άψογο!3D πηγή δεν έχω και δεν μ'ενδιαφέρει προς το παρόν.
Να το χαρείτε το μηχανάκι παιδιά!

lessaros , σ'ευχαριστούμε πολύ !
:chinscratch: κάποιος είχε ρωτήσει κάτι για mac.....αλλά αφού δεν πήρε απάντηση ο άνθρωπος δεν ξαναρώτησε .....Θα χαρούμε πολύ να βοηθήσεις!!!
Αυτό το 1000άρι....με έχει παιδέψει πολύ στην απόφασή μου . Ξέρω ότι η ταχύτητα ανάγνωσης από εσωτερικό δίσκο είναι μεγαλύτερη και αυτό βοηθάει . Πάει πιο ξεκούραστα το μηχάνημα.
Any way ....Ψήνω τον Αποστόλη να κάνουμε ένα power buy για το 1000άρι να συμμετάσχω κι εκεί.....:flipout:

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Ψήνω τον Αποστόλη να κάνουμε ένα power buy για το 1000άρι να συμμετάσχω κι εκεί.....:flipout:

Μα καλα συλλογη κανεις; :2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.