Power Buy για το MED600X3D

Status
Not open for further replies.
Αν δεν κάνω λάθος Νίκος ή όχι?Οπως και νάχει,χαίρω πολύ Λεωνίδας!

Το μέλος που ρώτησε για mac καλό θα είναι να επαναλάβει τις απορίες του,γιατί 106(!) σελίδες να ψάξεις είναι κάπως δύσκολο!Υπάρχουν λύσεις πάντως και για jukebox και έρχονται κι άλλες(MyMovies) πολύ σύντομα!

Στο 1000αρι του έχω βάλει 3TB εσωτερικό με τις συλλογές μου,τις αγαπημένες μου ταινίες.Πάει σφαίρα,ταχύτατο,αλλά από 3D δεν ξέρω μιας και δεν έχω δέκτη.
Αν στο νέο poewrbuy για 1000άρι θα είναι και το black μέσα,τότε θα είμαι κι εγώ!Εχω το silver!:2thumb22sup:

Από χθες είμαι και εγώ άλλος ένας κάτοχος του 600Χ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μέγεθος του. Το περίμενα μεγαλύτερο. Να ευχαριστήσω τον Απόστολο για την άμεση εξυπηρέτηση και διάθεση του μηχανήματος, καθώς επίσης και τον Νίκο για την διοργάνωση του power buy.

Καλημερίζω την παρέα! Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το powerbuy,αλλά ψήθηκα (σχεδόν κάηκα ...) να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα.Μπορεί να γίνει κάτι μέσω του σάιτ ή να ψάξω προς ebay μεριά? Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Απάντηση: Re: Power Buy για το MED600X3D

Καλημερίζω την παρέα! Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το powerbuy,αλλά ψήθηκα (σχεδόν κάηκα ...) να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα.Μπορεί να γίνει κάτι μέσω του σάιτ ή να ψάξω προς ebay μεριά? Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Πάρε ένα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο να μάθεις αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ακόμη. Μήπως και υπαναχώρησε κάποιος δηλαδή...

Any way ....Ψήνω τον Αποστόλη να κάνουμε ένα power buy για το 1000άρι να συμμετάσχω κι εκεί.....:flipout:

Αν στο νέο poewrbuy για 1000άρι θα είναι και το black μέσα,τότε θα είμαι κι εγώ!Εχω το silver!:2thumb22sup:

Πρέπει να έχουμε φτάσει ήδη τουλάχιστον τα 5 κομμάτια στο ψιθυριστό για πιθανό powerbuy για το 1000άρι!

Ψήνομαι και εγώ για το 1000άρι (για λόγους ευκολίας μόνο φυσικά). Θα πρέπει να δώσω το 600άρι βέβαια...
Αν ξεκινήσετε pb πιθανόν να ακολουθήσω. :ADFADF1:

Μόλις το άνοιξα το περιεργάστηκα και ανυπομονώ να πάω το βράδυ σπίτι για να το συνδέσω...

Κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα και δεν είδα να το γράφει κανείς είναι ότι μέσα στο κουτί ήταν και η απόδειξη... :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0 Συμφωνώ ότι η όλη διαδικασία έγινε με επαγγελματικό τρόπο από την έναρξη αυτού του PowerBuy μέχρι την παράδοση του προϊόντος αλλά αυτό δεν το περίμενα...

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους έτρεξαν αυτό το PowerBuy και χίλια μπράβο στον αντιπρόσωπο για τον επαγγελματισμό του... :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι στο καλό είναι αυτό το jukebox και πως το φτιάχνω... :blush::blush::blush:

Αν ανοίξει κάτι για το 1000αρι θα το σκεφτώ πολυ σοβαρά ιδίως αν ο εσωτερικός ειναι slave και μπορώ να στείλω και να επεξεργαστω τα αρχεία του pc σε αυτόν μέσω δικτύου.

Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Ψήνομαι και εγώ για το 1000άρι (για λόγους ευκολίας μόνο φυσικά). Θα πρέπει να δώσω το 600άρι βέβαια...
Αν ξεκινήσετε pb πιθανόν να ακολουθήσω. :ADFADF1:

Θα στο πάρω εγώ το 600άρι για να σε διευκολύνω.

Σιγοβράζει το powerbuy για το 1000άρι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το MED600X3D

Θα στο πάρω εγώ το 600άρι για να σε διευκολύνω.

Σιγοβράζει το powerbuy για το 1000άρι!

thanx!

To έχει βάλει στο μάτι και φίλος, αλλά θα σε ενημερώσω όταν έρθει η ώρα Γιάννη!

Το "έβαλα" χθες το βράδυ και "τραβάει" απροβλημάτιστα από linux server (Δεν έχω κοιτάξει ακόμα το jukebox mode που όπως λέτε οι περισσότεροι είναι άψογο). Κατάφερε κανείς να στήσει το bittorrent?

Κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα και δεν είδα να το γράφει κανείς είναι ότι μέσα στο κουτί ήταν και η απόδειξη... :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0 Συμφωνώ ότι η όλη διαδικασία έγινε με επαγγελματικό τρόπο από την έναρξη αυτού του PowerBuy μέχρι την παράδοση του προϊόντος αλλά αυτό δεν το περίμενα...

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους έτρεξαν αυτό το PowerBuy και χίλια μπράβο στον αντιπρόσωπο για τον επαγγελματισμό του... :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι στο καλό είναι αυτό το jukebox και πως το φτιάχνω... :blush::blush::blush:

Διάβασε παρακάτω.:ernaehrung004:

Καλησπερα σε ολους! Πριν καμια ωρα καταφερα να περασω απο τα γραφεια της acs και παρελαβα το πολυποθητο!! Εξαιρετικη συσκευασια με την αποδειξη μεσα, προφανως και δεν αντεχα τρεχω σπιτι το συνδεω

Αν δεν κάνω λάθος Νίκος ή όχι?Οπως και νάχει,χαίρω πολύ Λεωνίδας!

Το μέλος που ρώτησε για mac καλό θα είναι να επαναλάβει τις απορίες του,γιατί 106(!) σελίδες να ψάξεις είναι κάπως δύσκολο!Υπάρχουν λύσεις πάντως και για jukebox και έρχονται κι άλλες(MyMovies) πολύ σύντομα!

Στο 1000αρι του έχω βάλει 3TB εσωτερικό με τις συλλογές μου,τις αγαπημένες μου ταινίες.Πάει σφαίρα,ταχύτατο,αλλά από 3D δεν ξέρω μιας και δεν έχω δέκτη.

Λεωνίδα, το γεγονός ότι έχεις 3Τ εσωτερικό ήταν πολύ καλή και σημαντική πληροφορία. Κι εγώ έναν τέτοιο σκεφτόμουν για το black .
Τώρα, μεταξύ μας, όσον αφορά το Jukebox , εάν είχε το σύστημα που έχει το Prodigy , να πατάς επάνω στην ταινία , να συνδέεται αυτόματα στην βάση του tmdb και να κατεβάζει πληροφορίες, εξώφυλλα και fanarts , δεν θα υπήρχε άλλο player ανταγωνιστής στην αγορά στην κατηγορία του.

Μην ξεχνάτε όσοι παραλάβατε, online εγγραφή του προϊόντος για 5 χρόνια εγγύηση. Σήμερα μου ενεργοποίησαν το warranty extension από τα 2->5 οπότε όλα κομπλέ.

Status
Not open for further replies.