Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εγω απλα θελω να παω να πληρωσω στην Τραπεζα Πειραιως και να αναγραψω εκει τον κωδικο προσφορας....δεν μπορω ?

......τι να πω; Φυσικα και θα μπορεις. Απλα παλι ηλεκτρονικα σε καποιο pc της θα το κανεις . Δελτιο πληρωμης για τα power buy του avclub....δεν εχουν!!!! :D

Μολις πληρωσα και εγω, ελεγα να το κανω τελευταιος, αλλα τι τωρα τι μετα.
Η εμπιστοσυνη στο forum ειναι απεριοριστη οποτε κοντος ψαλμος αλλιλλουια.

Αντε να δουμε τωρα ποτε θα ερθει, ελπιζω να εχει και το πληκτρολογιο..χεχε.

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορώ να το πάρω απευθείας από αντιπρόσωπο αν είναι Αθήνα και να το πληρώσω όταν το παραλάβω?

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μπορώ να το πάρω απευθείας από αντιπρόσωπο αν είναι Αθήνα και να το πληρώσω όταν το παραλάβω?

Αν θες να το παρεις με την τιμη του power buy οχι.Θα πρεπει να ακολουθησεις την διαδικασια.

Μεχρι ποτε ρε παιδια μπορουμε να βαλουμε το ποσο????και ποτε ληγει η προθεσμια?να ξερουμε να μην εχουμε το αγχος?ευχαριστω.

ok η πληρωμη και απο μενα. 121,77 έτσι?

σημ: σε λάθος μέρος μάλλον γράφω. Στο Sidewinder 2 αναφέρομαι

Last edited:
μια ερωτησουλα μονο πηγα μεσα απο link στο 211 post στην elnet και μετα σε ενα λνκ που δινει στην σελιδα της στο easypay εβαλα τα στοιχεια και χωρις να κανω καπου εγγραφη ολοκληρωθηκε η πληρωμη πηρα και μαιλ απο την το easypay με ενα κωδικο και το καταστημα και το ποσο τα εκανα σωστα?
που θα δωσουμε διευθυνση για τυχον παραδοση με την επιβαρυνση που προ βλεπεται?

Παιδια μην "απολογειστε" για τις κινησεις σας σε μενα :D Δεν τα μαζευω εγω τα λεφτα lol...Απο εδω και περα ολοι ειμαστε σε αναμονη. Το μεγαλο μερος του power buy μαζι το καταφεραμε. Το μονο που θα συνεχισω να κανω για ολους μας ειναι να πιεζω προς ολες τις κατευθυνσεις να τα παρουμε το γρηγοροτερο. Πιστευω - αυτο ειναι νεο - οτι θα καταφερουμε να εχουμε πιο γρηγορα ενα Prodigy για τεστ. Ολοι ευπροσδεκτοι να το δουμε ( μαζι με μπυρες και τα συναφη :D )

Ετοιμος κι εγω!
Καλοριζικο σε ολους!
Απορια:
Χωρις διευθυνση πως θα παραλαβουμε?

Εχετε όλοι δώσει e-mail και τηλέφωνο ...σωστά ?

Θα επικοινωνήσει ο αντιπρόσωπος με όλους σας .

Στο πεδίο "αριθμός προσφοράς" τι πρέπει να βάλουμε; Ευχαριστώ!

Μάλλον το έπιασα...Ανοίγω το excel και ο κωδικός προσφοράς είναι το voucher code που αντιστοιχεί στο ονομά μου; Aς το επιβεβαιώσει κάποιος.

Last edited:
Στο πεδίο "αριθμός προσφοράς" τι πρέπει να βάλουμε; Ευχαριστώ!

Μάλλον το έπιασα...Ανοίγω το excel και ο κωδικός προσφοράς είναι το voucher code που αντιστοιχεί στο ονομά μου; Aς το επιβεβαιώσει κάποιος.
Αυτο βαζεις φιλε μου!!!!:a0210: