Καλημερα να ρωτήσω ,μπορω να πάω στην τράπεζα να κάνω κατάθεση γιατί πιστωτική δεν έχω;λέει στην φόρμα κατάθεση τραπέζης...Ευχαριστώ.
παιδια εγω μετα τις 12 του μηνος πιστευω να τελειωσω την διαδικασια!
Oποιος από τους φίλους έχει χρησιμοποιήσει και έχει πληρώσει χρησιμοποιώντας τον προβληματικά επαναλαμβανόμενο κωδικό 18XWKG παρακαλώ ας μου στείλει p.m. ώστε να αντιστοιχίσω τον κωδικό του με έναν άλλον.
Το excel διορθώθηκε.
Sorry για το μπέρδεμα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να το ξέρω.
Επειδή μόλις είδα το θέμα και ψήνομαι κι εγώ, μπορείτε σας παρακαλώ εν ολίγοις να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές του με το SideWinder2? Ή αν το έχετε ξαναναφέρει να μου δώσετε ένα link...
Και αν ισχύει , και δε φάμε ρίξιμο , θα έχουμε στην τιμή αυτή και το πληκτρολόγιο.To Prodigy έχει ισχυρότερο επεξεργαστή (full 3D capable) , μεγαλύτερη μνήμη , δέχεται 3,5" δίσκο (αντί 2,5"),HDMI version 1.4 , υποστηρίζει επιπλέον HFS+ , DVB-T (optional)
Εχω ηδη πληρωσει απο χτες με αυτο τον κωδικό, και έχει γινει επιτυχώς η όλη διαδικασία. Πρέπει να κάνω κάτι?
Σημ: και στην κίνηση της κάρτας μου φαίνεται κανονικά η χρέωση 121,77 .
η χρεωση ειναι 185
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
Εγω απο χθες το βραδυ που ολοκληρωσα τη διαδικασια γυρω στις 23:30 δεν εχω λαβει ακομα e-mail ουτε η κινηση υπαρχει στην καρτα μου.Να ανησυχω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.