Power Buy για το Xtreamer Prodigy

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Επίσημη ανακοίνωση από administrator στο forum της Xtreamer:

http://forum.xtreamer.net/topic/25450-prodigy-3d-will-be-passive-cooling/

Τελικά, θα έχει παθητική ψύξη και optional το ανεμιστηράκι. Έπρεπε να περάσουν 2 μέρες και να φάνε μαζικό κράξιμο για να πάρουν επίσημα θέση...

Επιτελους αυτα ειναι τα ευχαριστα νεα!!!!υπομονη ρε παιδια και εγω το ηθελα απο τωρα!!!αλλα σε αυτο το θεμα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Κωλοτουμπα καραμπινατη!
Εφαγαν το κραξιμο στο φορουμ τους ενδεχομενως φοβηθηκαν και τη μηνυση για παραπλανητικη διαφημιση (δε ξερω αν στοιχειοθετειται τετοια κατηγορια στη περιπτωση προπαραγγελιων...)
Και το γυρισαν στο καλαματιανο... Οχι οτι μας χαλαει βεβαια, καθε αλλο!!!

samniotis

AVClub Enthusiast
9 January 2010
1,070
θεσσαλονίκη
εγώ πονηρεύτηκα λιγάκι επειδή ο admin στο post του αναφέρει ότι το prodigy έχει μία "υποτυπώδη" παθητική ψύξη και αν κάποιος ζεί σε μέρος με υψηλές θερμοκρασίες τότε μπορεί να αγοράσει την passive ψύκτρα του ixtreamer....
χωρίς να θέλω να ακουστώ περίεργος, φοβάμαι μήν καρφώσουν πάνω κάμια ψύκτρα μινιατούρα σαν αυτές που βάζουμε στις μητρικές για το bus και σφυρίζουν αδιάφορα....

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Προ ολιγου ο Admin στο επισημο φορουμ της Χtreamer εγραψε¨

we are going to tease you more in a short while....with some exciting news about your purchase...

Λετε αυτο που θα ανακοινωσει να γινει η αιτια για νεα καθυστερηση;:chinscratch:

gismo918

New member
5 September 2011
82
Ηρακλειο Κρητη
Το βρηκα...θα μας πει οτι θα εχει μεσα στην κουτα και ενα τρυπανι για να κοτσαρουμε την εξτρα κεραια που θα εχει μαζι με τον ανεμιστηρα :party:

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Με το android που ειδα μαλλον απο αυριο θα ψαχτω
για πρακτικο usb mini keyboard!
Θα χει λογικα τιποτα προβληματα ασυμβατοτητας;

Last edited:

gismo918

New member
5 September 2011
82
Ηρακλειο Κρητη
Με το android που ειδα μαλλον απο αυριο θα ψαχτω
για πρακτικο usb mini keyboard!
Θα χει λογικα τιποτα προβληματα ασυμβατοτητας;

Εδω γραφει ο τυπος : in order to fully enjoy the android platform on the machine the user is recommended to use mouse and keyboard. The early first thousand buyers from our official shop will get their Prodigy with a free included Mini wireless Keyboard. Users will be able to use other keyboard and mouse and their remote control

Μονο ο αντιπρόσωπος εδω μπορει να μας λυσει την απορια αν ειμαστε μεσα σε αυτους τους πρωτους χιλιους αγοραστες ;)

cospan

Senior Member
18 June 2006
484
Θεσσαλονίκη
Πειράζει που εγώ θα προτιμούσα να έχει την κεραία φυτευτή όπως έπρεπε παρά να έχει android; Το android το κάνει λίγο σαν mini PC. Εγώ προτιμώ ένα καθαρό media player αλλά με όλες τις διαθέσιμες usb και να πιάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

babis1983

Established Member
25 August 2010
139
Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Πειράζει που εγώ θα προτιμούσα να έχει την κεραία φυτευτή όπως έπρεπε παρά να έχει android;

Μπορει να εισαι και ο μονος

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Όσο αφορά την κεραία σίγουρα δεν είσαι μόνος... Και γω build in την ήθελα! Αλλά από την άλλη το android, οπως το είδα στις photo, είναι κάτι που κάνει το player πραγματικά ξεχωριστό

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Εμενα το αντροιντ δεν με πολυεντυπωσιαζει!!!το ειχα δοκιμασει σε λαπτοπ!!!και δεν μου εκανε κλικ.Τεσπα καλο ειναι να υπαρχει για καπιους που θα ηθελαν να ασχοληθουν

cospan

Senior Member
18 June 2006
484
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εμενα το αντροιντ δεν με πολυεντυπωσιαζει!!!το ειχα δοκιμασει σε λαπτοπ!!!και δεν μου εκανε κλικ.Τεσπα καλο ειναι να υπαρχει για καπιους που θα ηθελαν να ασχοληθουν

Δεν διαφωνώ. Αρκεί να μην χαλούσαν το hardware κομάτι του player.