Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Χρονια πολλα, boys! Αντε και με ενα prodigy συντομα.. χεχε

α! δεν καταλαβα οτι καποιος γιορταζει....νομιζα οτι το "χρονια πολλα" ηταν η ημερομηνια παραδοσης :)))

αστιευομαι φυσικα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΖ !!!!!

α! δεν καταλαβα οτι καποιος γιορταζει....νομιζα οτι το "χρονια πολλα" ηταν η ημερομηνια παραδοσης :)))

αστιευομαι φυσικα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΖ !!!!!

Ημερομηνια παραδοσης?χαχα σαν ψεμα θα μου φανει οταν και αν τελικα θα την ανακοινωσουν

παει ο χαρρυ κλυν στο γιατρο και ρωτναει: τι εχω γιατρε?
Γιατρος :οτι και να σου πω ψεματα θα ναι....

ετσι και με την xtreamer ,θα σε παρει ο εδω αντιπροσωπος (ονομα και πραμα...αν δεν ταιριαζανε....) και θα σου πει ηρθανε ελατε να παραλαβεται,και συ θα του πεις "αντε ρε ταραμα απο δω χαμω που μας κανεις και πλακα...."

Επιτρέψτε μου μία λίγο προβοκατόρικη ερώτηση:

Πότε θα πρέπει να θεωρούμε να χρήματα μας χαμένα ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες;

Επιτρέψτε μου μία λίγο προβοκατόρικη ερώτηση:

Πότε θα πρέπει να θεωρούμε να χρήματα μας χαμένα ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες;

χτες....:)

περαν του χουμορ ομως κατα την γνωμη μου πρεπει να τραβηχτει μια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη...ΝΑ,με το συμπαθιο.Πληρωσαμε το κυριο πονιρηδη με την προφαση οτι μας κανει και μεγαλη εξυπηρετηση,και ολα ηταν καπνος,καμια ενημερωση και φανταζομαι και καμια προσπαθεια,αδιαφορια θα ελεγα εγω,να κανει οτιδηποτε.Δεν ξερω για εσας τους υπολοιπους και απο τα 2σε1 p.b,εγω απο βδομαδα θα παω απο τον κκ.αντιπροσωπο(χωρις προσωπο) να παρω το ακριβες αντιτιμο των χρηματων μου.
Και μιλαω για το sidewinder,εσας δε που σας ειχε ταξει και wifi και πληκτρολογια κτλ .τι να πω....εχω την εντυπωση και βαση αυτων που εχω διαβασει σε φορουμ του εξωτερικου,και τις αλλες ευρωπαικες παραλαβες,οτι δεν φταιει αποκληστικα η xtreamer που πληρωσαμε κατι 2,5 μηνες πριν και ακομα παρακαλαμε να παραλαβουμε.

Last edited:
μεχρι αυριο θα βγει ανακοινωση με την ημερα τις επομενης βδομαδος που παραλαμβανουμε....ταδε εφη...ελνετκομ.

καλημερα παληκαρια.Μολις μιλησα με την Κ. Θεοδωρατου απο την εταιρεια.Με διαβεβαιωσε:
1)θα κανουν ανακοινωση κατα πασα πιθανοτητα σημερα
2)Τα μηχανακια θα τα εχουν την Τεταρτη που ερχεται και απο Πεμπτη αρχιζει η διανομη.

Μηδέ να προ του τέλους μακάριζε ......

Με τόσα που τραβήξαμε , εγώ ακόμα και τώρα αδυνατώ να το πιστέψω !!!!!!!!!!!!

Μετά από επικοινωνία μου είπαν ότι θα ανακοινώσουν σήμερα το βράδυ μέσω του forum, ότι παραλαμβάνουν Τετάρτη, καί ότι οι αποστολές θα γίνουν την Πέμπτη 15 του μηνός.
Είδωμεν!

Παιδιά , δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχει γραφεί μέχρι τώρα .....( πιθανότατα δικαιολογημένα εάν υπήρξαν εκνευρισμοί...:D) Παρ' ότι κάποια σοβαρά οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά προβλήματα φταίξανε για την απουσία μου όλες αυτές τις μέρες και όχι ο εκνευρισμός μου απέναντι στο power buy που επίσης δικαιολογημένα υπέθεσαν κάποιοι φίλοι, θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι διαρκώς σε τηλεφωνική επικοινωνία με την elnetcom πιέζοντας και τα πράγματα να τελειώσουν το γρηγορότερο προς όφελός σας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες οι οποίες ίσως προκαλέσουν χειρότερα τον εκνευρισμό σας και απαξιώσετε το μηχάνημα που θα πάρετε σε λίγο λόγω της χείριστης οργάνωσης αυτής της εταιρείας που λέγεται Xtreamer....( τάχω πάρει στο κρανίο ήδη κι εγώ που ταχω ζήσει λίγο πιο κοντά.....)

Τα Prodigy (και τα Sidewinder2 αλλά και κάποιοι SSD δίσκοι ) θα είναι εδώ την ερχόμενη Τετάρτη. Ολα. !!
Από την Πέμπτη θα αρχίσει η συσκευασία τους για αποστολή ( πρέπει να μπει μέσα η κεραία η οποία έρχεται ξεχωριστά..)
Η σειρά αποστολής θα ανταποκρίνεται στην σειρά παραγγελίας.
Θα ήθελα να ενημερώσω επίσης ότι όποιος θέλει ( από την Αθήνα) και μπορεί να περάσει από τα γραφεία μετά από ραντεβού μπορεί να παραλάβει και μόνος του χωρίς να περιμένει την αποστολή. ( Το λέω για κάποιους δικαιολογημένα πια ανυπόμονους.....- κι εγώ μέσα σ' αυτούς είμαι εδώ που τα λέμε....)

Πληκτρολόγια θα έρθουν μόνο 20 τα οποία θα διατεθούν με μια συμβολική χρέωση. Δυστυχώς δεν μπορώ να προτείνω πως πρέπει να διατεθούν και ποιοι 20 πρέπει να τα πάρουν σε σχέση με τους υπόλοιπους που τυχόν να τα θέλουν επίσης... . Προτάσεις δίκαιης διάθεσης .......δεκτές.
Εάν η απουσία μου εκνεύρισε κάποιους φίλους ζητώ συγγνώμη . Η ζωή είναι απρόβλεπτη μερικές φορές.

δηλαδη θα ερθουν πριν τη γιορτη μου?αντε να δουμε!
φιλε Νικο πιστευω οτι οι πιο πολοι εδω θα θελουν το πληκτρολογιο οπως και γω!
αρα θα πρεπει να το δουμε αυτο!

δηλαδη θα ερθουν πριν τη γιορτη μου?αντε να δουμε!
φιλε Νικο πιστευω οτι οι πιο πολοι εδω θα θελουν το πληκτρολογιο οπως και γω!
αρα θα πρεπει να το δουμε αυτο!

Το ξέρω. Αν .....και δεν λέει πολλά το k/b.... Θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους ( και κάποιον αντιπρόσωπο που άκουσα ότι το φέρνει και στην Ελλάδα - αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ) αλλά το δικό μου (από το Ultra) τόχω παροπλισμένο από τότε που το πήρα. Μπορεί να έτυχα στην περίπτωση. Δεν ξέρω.

Any way , σκεφτείτε ποιος είναι ο ενδεδειγμένα καλύτερος και δικαιότερος τρόπος ώστε να μην στενοχωρηθούν οι φίλοι που δεν θα μπορέσουν να το πάρουν....