Power Buy για το Xtreamer Prodigy

τα ιδια ειπε και σε εμενα πριν μια εβδομαδα αλλα προσθεσε και το...... αν δεν εχουμε προβληματα με το τελωνειο .....
Τι προβληματα δηλαδη να εχει με το τελωνειο?δεν στο αιτιολογησε ?

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Πιστευω παντως πως ηδη καποιοι απο εμας θα ειχαμε ακυρωσει τις παραγγελιες μας στην elnet εαν δεν υπηρχαν οι πληροφοριες για πρασινες οθονες κτλ και η υποψια πως ενδεχομενως κ αυτο που θα παραλαβουμε καποια στιγμη θα ζητησει ταξιδακι στο Hong Kong...

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

θα τα έχουμε σίγουρα στα χέρια μας μέχρι τα Χριστούγεννα.

Φοβαμαι πως το λεει γιατι ετσι θελει να πιστευει και ο ιδιος και οχι γιατι πραγματικα το πιστευει!
Εαν η Xtreamer εχει σκοπο να του τα στειλει απο τη νεα χρονια δε νομιζω οτι μπορει να κανει κατι για να το αποτρεψει... ολοι εχουμε καταλαβει ποσο πολυ εκτιμα η εταιρια την ελληνικη αγορα!
Κοιταγα τα sites των ευρωπαιων resellers και διαπιστωσα πως πολλοι δινουν ως νεα ημερομηνια που θα εχουν διαθεσιμα prodigy τις 9 Δεκεμβριου (ο Γαλλος που το δινει 240 ευροπουλα :slapface: αναφερει πως εχει στοκ... υγιης λειτουργια της αγορας!).
Ελπιζω τοτε να φιλοτιμηθουν οι σχιστοματηδες να στειλουν και τα δικα μας...

Update:
Ανεβρεθει σπανιο ειδος... ικανοποιημενος κατοχος Prodigy!!!

bought my prodigy yesterday and plugged it in today, more or less without any problems.

ive hooked it up with my nas now so i can stream contents from there but plunged in a external usb drive (preformated as NTFS and found directly while plugged) to the prodigy as well only for transferring 3D BD files. Transfer speed could have been better but i don't really mind because i can just unplug the drive and copy my files from my laptop or i just send it over wired lag (actually faster than my nas). Tried watch some movies from the NAS, 1 TV-rip and one 1080p HD movie with DTS audio and I'm really glad i can skip the damn rencoding procedures i had with my PCH A100. The TV Sony KDL-NX710 and Samsung C6930 Cinema works great, audio quality is very good and no problems with buffering/lagging etc.

It works like a charm i was actually worried about how hard it would be to set it up with a Mac Book but it worked great with NFS Manager, i could just install it, open it and then it found the Prodigy by it self (don't know how/why but it works i just open NFS Manager and minimize it and after a couple of seconds it finds my prodigy and as well my NAS which i couldn't find before without changing permissions everyytime i its GUI).

Anyways! GREAT WORK, i already love this piece of work and its worth the costs so far and the GUI its kind of nice. Some minor flaws there might be but nothing i bother about as it doesn't make any troubles for me

when I'm done with the exploring of it i will try get hold of a mini keyboard and mouse because of the minimizing of typing speeds.

Thank you very much and by this post i just wanted to give my feedback as i see many people complaining, people scared of buying products etc and most of the posts are from people with troubles but not so much posts when it actually works. Here you have a satisfied customer
0

Last edited:
<<Πιστευω παντως πως ηδη καποιοι απο εμας θα ειχαμε ακυρωσει τις παραγγελιες μας στην elnet εαν δεν υπηρχαν οι πληροφοριες για πρασινες οθονες κτλ και η υποψια πως ενδεχομενως κ αυτο που θα παραλαβουμε καποια στιγμη θα ζητησει ταξιδακι στο Hong Kong...>>μα νομιζω οτι αν ακυρωσουμε καποια στιγμη θα ειναι για αυτο τον λογο ειναι αλλο πραγμα να περιμενεις(κακο...μη επαγγελματικο...κλπ κλπ)και αλλο να παρεις κατι που θα πρεπει να ξαναφυγει πισω για διορθωμα εκει βλεπω να την πληρωνει ο ελληνας αντιπροσωπος ειδικα αν δεν εχει προνοησει να παρει stock

Ο ικανοποιημένος πελάτης ας περιμένει μια εβδομάδα και μετά να ξαναποστάρει. Πάντως είναι πραγματικά κρίμα να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση. Ακόμα και αν ξέρει ή δεν ξέρει ο αντιπρόσωπος έπρεπε να μας στείλει ένα μαιλ βρε αδελφέ και να μας έλεγε 5 πράγματα.... Για τα υπόλοιπα επιμένω πως πρέπει να στείλουμε μια ομαδική επιστολή στην εταιρεία του εξωτερικού και να τους λέμε την ιστορία και πως την έχουν δει και αυτοί. Οσο δεν κινείται τίποτα δεν νομίζω να γίνει και κάτι διαφορετικό....

Λογικα αυτη την εβδομαδα θα παραλαβουμε ?

Λογικά όχι, αφού όλο και κάποιο θετικό νέο θα είχαμε ΗΔΗ προς αυτή την κατεύθυνση.
Τουλάχιστον ας ελπίζουμε για την επόμενη με την προυπόθεση πάντα να μας ενημερώσει κάποιος...
Κρίμα πάντως το πιο δυναμικό ίσως powerbuy και να κοντευει τα 1000 posts, τα περισσότερα εκ των οποίων συνοψίζονται στην ίδια ερώτηση:
"Πότε θα παραλάβουμε, οεο;"

Ουδεμια ενημερωση παντως!!!μπηκε και αυτη η εβδομαδα και δεν ξερουμε αν τελικα θα παραλαβουμε πριν τα χριστουγεννα!!!και εγω εκανα υπομονη!!!αλλα τελικα μας δουλευουν ψιλο γαζι.Εγω προτεινω να δωσουμε ολοι μια προθεσμια στην μαμα εξτριμερ αλλα και στο αντιπροσωπο!!!μεχρι της 15 δεκεμβριου.Σε περιπτωση που δεν θα εχουμε τα μηχανηματα στα χερια μας!!!θα προβουμε σε ακυρωση του προιοντος και επιστροφη των χρηματων!!!?τι λετε συμφωνειτε με την προταση μου?

Μια ερώτηση παιδιά.
Η παραγγελία που έχουμε κάνει, εντάσσεται στις αγοραπωλησίες μέσω διαδικτύου;

Σε τηλεφωνο που εκανα σημερα στοην αντιπροσωπεια ενδιαφερθηκα να αγορασω το prodigy και αν υπηρχε διαθεσιμο . Μου απαντησε οτι το περιμενουν τις επομενες 10 μερες , αλλα δεν με επεισε οτι ηταν και σιγουρη , η κοπελα με την οποια μιλησα
Το αστειο ειναι οτι εκλεισα με προπαραγγελια τον νεο μου projector ( epson tw-9000 ) πριν 3 μερες και θα τον εχω μεχρι την Παρασκευη !! ,,και δεν θα εχω το prodigy για τα απαραιτητα 3d τεστς που εχω κλεισει πριν 3 μηνες !!!

Last edited:
@spartan27gr εγω συμφωνω μαζι σου
Ωραια αφου συμφωνεις μαζι μου!!!θα πρεπει να οργανωθουμε!!!δεν τραβαει αλλο η κατασταση αυτη!!!αφου φαντασου ακομα και τον αντιπροσωπο κοροιδευει η εξτριμερ.
θα πρεπει να προφυλασουμε τα καταναλωτικα μας συμφερωντα!!!τα μηχανηματα να ειναι το αργοτερο μεχρι 15 του μηνος στα χερια μας!!!η τα λεφτα μας πισω!!!τελος.

Last edited: