Power Buy για το Xtreamer Prodigy

εγω απο οτι καταλαβα απο την συνομιλια μας θα τα εχουμε μεχρι τις 15 του μηνος, αν δεν υπάρξουν προβληματα με το τελωνείο .
Το μονο θετικο ξερεις τελικα πιο θα ειναι απο αυτην την ιστορια!!!?οτι μεχρι να το παραλαβουμε!!!θα εχουν εξαλειφθει και οι παιδικες ασθενειες απο τον εν λογο πλαυερ απο την μαμα εξτριμερ.Ειδη διαβαζω οτι ετοιμαζουνε μεγαλη αναβαθμιση!!!!που θα βελτιωνει πολλα προβληματα.

Αν το καλοσκεφτείτε, έχει φτάσει ήδη 95 σελίδες σχολίων για ένα προιον, το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Το προιον υπαρχει,Μονο εμεις δεν τοχουμε
Καλά με τα προβλήματα που έχει βγάλει , πιο τυχεροί είμαστε εμείς που δεν το έχουμε ακόμα ( και ούτε ξέρουμε πότε !!!! ) .

Το πρωτο ποστ πρεπει να γραφτηκε καπου στην 4η δοση. Τωρα παιρνουμε την 6η και παμε για 7. Προλαβαινουμ να ξοφλησουμε? :-) :p

Εδώ και 2,5 μήνες έχουμε πληρώσει για ένα προιόν και δεν ξέρουμε τίποτε ακόμα για το χρόνο παράδοσης. Επρεπε τουλάχιστο ο αντιπρόσωπος να μας στείλει ένα ομαδικό e-mail σε όλους εμάς που έχουμε πληρώσει και να μας ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και για την πιθανή άφιξη των prodigy στην Ελλάδα. Επίσης να ζητάει συγνώμη για την καθυστέρηση και να μας πει αν υπάρχει πιθανότητα όποιος θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του . Πιστεύω ότι μέχρι να τα παραλάβουμε θα έχουν κυκλοφορήσει άλλα media player και καλύτερα από το prodigy.
Σε αυτό τον τομέα της επικοινωνίας ο αντιπρόσωπος είναι φάουλ.

Δεν έχεις άδικο...Κι εγώ όταν παρήγγειλα το SW2 θεωρούσα ότι ήταν καλή περίπτωση για τα λεφτά που θα το παίρναμε. Μετά από 2,5 μήνες έχει γεμίσει η αγορά με αντίστοιχα players στα ίδια χρήματα. Όχι ότι έχω μετανιώσει για κάτι, συμμετέχω στο power buy και θα τιμήσω την υποχρέωσή μου.

Χρόνια πολλά samiotis , έστω και χωρίς prodigy.....

ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!!
δυστυχώς θα πρέπει να ψάξω τώρα για άλλο δώρο για τα γενέθλια μου! Είχα μία ελπίδα άλλα μου πέθανε :slapface:

το prodigy ανα-βαπτίστηκε απο "δώρο γενεθλίων" σε "δώρο Χριστουγέννων"!!!!
ας ελπίσουμε να μήν χρειαστεί να κατεβάσουμε όλες τις γιορτές του '12 για να του δίνουμε ονόματα!!!

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Σε περιπου 1 μηνα θα εχουν προσθεσει και αυτα στο μηχανημα :

(1) adding movie jukebox. Not the community one. something that is build into the FW with our engine
(2) Adding SRT browser so users will be able to select manually any Subtitle file and locate at anywhere on the HDD.
(3) Adding parental control. Password lock for folders.
(4) Adding AirPlay
(5) Adding PHP, SQLite to the core of the system
(6) Adding Boradcast server function that will allow you to use your smartphone / tab / iphone / ipad as wirelss mouse and keyboard for the prodigy
(7) Adding Xtreamering portal. Xlive, Xvod, DsapacTV, TVonTop, xGrooveshark
(8) Adding internet Radio Shoutcast
(9) Adding media library file size display
(10) Enhancing the ZOOM function upon users requests

επισης εχουν φτιαξει τα εξης bugs

1. HDD formatting crash was confirmed fixed.
2. Dolby True HD output was confirmed fixed.
3. Arabic subtitles - need some more work.

Απο καθε αποψη φαινεται οτι το δουλευουν αρκετα το μηχανημα για να ειναι το κορυφαιο στην αγορα....τι να πω παιδες...υπομονη σε ολους μας :(

:flipout::ADFAD2:Ναι καλα σε κανά μήνα xtreamer ,βάλε με το νου σου .....
Παντος εμείς παίζεται αν θα δούμε παραλάβει :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Απο καθε αποψη φαινεται οτι το δουλευουν αρκετα το μηχανημα για να ειναι το κορυφαιο στην αγορα....τι να πω παιδες...υπομονη σε ολους μας :(

μάλλον ξεχνάς κάτι dune, κάτι popcorn, και πιθανόν και διάφορα άλλα που ξεχνάω εγώ...

Εγώ θα επιμείνω για μια επίσημη ενημέρωση. Τελικά θα έρθουν με αεροπλάνο? Θα έρθουν με πλοίο? Έχουν φύγει? Θα φύγουν αύριο? Πότε να τα περιμένουμε? Δε με ενοχλεί τόσο η καθυστέρηση όσο η έλλειψη επικοινωνίας...

Θα τους φέρει ο ...πρίγκηπας του Τσάκα όταν έρθει...:-)

Αστεία - αστεία πόσο κάνει το αεροπλάνο να έρθει απο κεί κάτω;
Γιατί πια διαθεσιμότητα υπάρχει παντού και στο ebay και αλλού στην Ευρώπη...
Ο φίλος μου που ήταν Χονγκ Κονγκ είδε πάνω από 10 στο μαγαζί που τον είχε βρεί και δεν περίμεναν και σε ουρά για να τους πάρουν...
Σε μας γιατί δεν στέλνουν;

Συντροφοι, συναγωνιστες καλήσπερα σας

Εχω αρκετες μερες να γραψω παροτι (πειτε το μαζοχισμο!) συνεχιζω να παρακολουθω τακτικοτατα το τοπικ!
Λοιπον η κατασταση εχει γινει προ πολλου κωμικοτραγικη... θα χει βγει το Prodigy 2 οπως παμε και εμεις ακομα θα περιμενουμε το πρωτο!
Αντιλαμβανομαι πως ουτε ο αντιπροσωπος δεν φταιει 100% (βεβαια μπορει να πει καποιος ' δε τους ηξερε τους σχχιστοματηδες τι κουμασια ειναι, ας επαιρνε τα μετρα του) μα ουτε εμεις φταιμε κατι για αυτο που περναμε (πρωτος θα πω βεβαια μακαρι αυτο να ταν το μεγαλυτερο μου προβλημα... μα σιγουρα κανει τα νευρα κροσια κ αυτο!)

Λοιπον για να μην πολυλογω εγω (αλα Βγενοπουλος) δινω τελεσιγραφο εως το βραδυ της Παρασκευης 9 Δεκεμβριου.
Εαν δε το εχω παραλαβει εως τοτε νιωθω πως εχω υποχρεωση προς τον εαυτο μου να ψαχτω (Βαγγελη ψαξου... που θα λεγε κ ο Αχιλλεας) για ακυρωση της παραγγελιας μου (κ πιστευω δε θα μαι ο μονος!)

Συμφωνώ κι εγώ με το παραπάνω τελεσίγραφο .
Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μονομερώς από εμάς μόνο με μία δήλωση αμφισβήτησης της χρέωσης που μας έγινε στην τράπεζα που έκδοσε την πιστωτική κάρτα .:rifle:

... θα χει βγει το Prodigy 2 οπως παμε και εμεις ακομα θα περιμενουμε το πρωτο!...

To prodigy που περιμένετε, είναι το prodigy2. Το πρώτο prodigy άργησε τόσο πολύ, που δεν μπήκε ποτέ σε παραγωγή...
@iboum: Xtreamer's second attempt at releasing a player called 'Prodigy'. The first player was delayed several times and then scrapped

-bye-

Λοιπον για να μην πολυλογω εγω (αλα Βγενοπουλος) δινω τελεσιγραφο εως το βραδυ της Παρασκευης 9 Δεκεμβριου.Εαν δε το εχω παραλαβει εως τοτε νιωθω πως εχω υποχρεωση προς τον εαυτο μου να ψαχτω (Βαγγελη ψαξου... που θα λεγε κ ο Αχιλλεας) για ακυρωση της παραγγελιας μου (κ πιστευω δε θα μαι ο μονος!)

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, μία τελευταία παράταση μέχρι τις 9/12, άντε μέχρι τις 16/12...Και για μια ακόμα φορά, μία επίσημη ενημέρωση ρε γμτ, μόνο να βελτιώσει την κατάσταση μπορεί...

Κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, μία τελευταία παράταση μέχρι τις 9/12, άντε μέχρι τις 16/12...
Οι Στελιοι δε γιορτασαν παρεα με το Prodigy, οι Αντρικοι επισης εσεις οι Σπυρακλες δε μπορειτε να ειστε διαλακτικοι...
16/12... Συντροφε κοψε κατι!!!-bye-

Last edited: