Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι μάλλον θα έρθουν αεροπορικώς, άρα θα έρθουν νωρίτερα...
Αυριο συνονοματε!!!θα εχουμε καινουργια νεα απο τον νικολα!!!μακαρι να ειναι ευχαριστα για ολλους μας.:award:

Ο καιρός γαρ εγγύς, όπως λέει και ο οσιομάρτυρας Λιακόπουλος...Ίδωμεν...

Παρέλαβε φίλος εκτός φόρουμ που μένει Σαντορίνη.Απ ότι μου είπε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής,πολύ καλή κατασκευή,είναι αρκετά γρήγορο (δεν έχει μέτρο σύγκρισης γιατί είναι το πρώτο του mp).Τελικό συμπέρασμα;Aν το παραγγέλναμε απευθείας τώρα θα ήταν στα χέρια μας.

edit:
Ξέχασα να πω. Είχε μέσα πληκτρολόγιο και κεραία.Συνολικό κόστος 184 ευρώ!

Last edited:
Αρχιζει να μυριζει φιασκο η δουλεια, δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω και τι οχι, ελπιζω να κλεισει συντομα αυτη η ιστορια και να ειναι ενταξει το μηχανημα, τιποτα αλλο.

Αρχιζει να μυριζει φιασκο η δουλεια, δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω και τι οχι, ελπιζω να κλεισει συντομα αυτη η ιστορια και να ειναι ενταξει το μηχανημα, τιποτα αλλο.

Δε θέλω να γίνω υποστηρικτής κανενός εδώ μέσα, αλλά όταν αποφασίστηκε το power buy μπορούσε να προβλέψει κανείς ότι η αποστολή των μηχανημάτων θα γίνει από logistics center στην Ευρώπη και ότι με αυτό τον τρόπο δε θα επιβληθούν δασμοί και άλλες χρεώσεις? Ρωτήστε τα παιδιά που αγόρασαν το Ultra από το site της Xtreamer πόσα χρήματα επιπλέον αναγκάστηκαν να πληρώσουν. Προφανώς, αν η Xtreamer συνεχίσει αυτή την πολιτική αποστολής προϊόντων και αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η εγγύηση από τοπικό διανομέα, συμφέρει να αγοράζεις από το site τους χωρίς να παρεμβάλονται μεσάζοντες. Λίγη υπομονή ακόμα, σύντομα θα έχουμε τα καινούρια μας παιχνίδια, ειδικά αν έρθουν με αεροπλάνο.

Εκ του αποτελεσματος αυτο μοιαζει να ισχυει, μα δε νιωθω ως καταναλωτης οτι εκανα κατι λαθος!
Το Σεπτεμβρη που το παραγγειλαμε μεσω του groupbuy η τιμη 185 εμοιαζε ακρως δελεαστικη αφου το παρελθον ειχε δειξει πως με τελωνεια κ ιστοριες αν πηγαινε καποιος να το παραγγειλει απευθειας θα του βγαινε κανα 50αρι πιο ακριβο μες το νερο!
Και βλεποντας ποσο τρεις λαλουν κ δυο χορευουν ειναι η Xtreamer ειμαι βεβαιος πως τον ειχαν διαβεβαιωσει οτι το πληκτρολογιο θα ερχοταν πακετο με τα μηχανηματα!
Το οτι τελικα οι παραγγελιες ευρωπης σταλθηκαν απο Γερμανια οποτε δεν θα επιβαρυνονταν οι ευρωπαικες απευθειας παραγγελιες με τελωνεια κτλ ηταν μια αποφαση που πρωτοακουστηκε προς το τελος Οκτωβρη το αποφασισε η εταιρια για να ζητησει με το τροπο αυτο συγγνωμη για τις διαδοχικες αναβολες παραδοσης και δεν υπηρχε καμια ενδειξη οταν το παραγγειλαμε εμεις το Σεπτεμβρη πως η εταιρια σκεφτεται κατι τετοιο!
Επομενως (πιθανοτατα κ εσυ το ιδιο πιστευεις) ο μονος χαρακτηρισμος που μπορω να μας δωσω ειναι α ρ χ ι γ κ α ν τ ε μ α ρ ο ι ! ! ! ! !
.Τελικό συμπέρασμα;Aν το παραγγέλναμε απευθείας τώρα θα ήταν στα χέρια μας.

edit:
Ξέχασα να πω. Είχε μέσα πληκτρολόγιο και κεραία.Συνολικό κόστος 184 ευρώ!

Το ότι κάποιος το πήρε πιο γρήγορα από εμάς και σε καλύτερη τιμή εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί. Πιθανώς να υπάρξει και ένας dealer κάπου στην Ευρώπη που είχε μυριστεί την δουλειά ή απλά του έκατσε και να βγεί με κάποια τιμή γύρω στα 150-160 λίαν συντόμως.
Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υποστηρίξει ο αντιπρόσωπος αυτούς που δεδομένα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αφού από την στατιστική των βλαβών είναι προφανές ότι έννοιες όπως quality control/quality assurance δεν υφίστανται στην περίπτωση του prodigy τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Είτε πρόκειται για θέμα firmware είτε hardware όφειλαν να ελένξουν τα μηχανάκια που αποστέλουν.

Το ότι κάποιος το πήρε πιο γρήγορα από εμάς και σε καλύτερη τιμή εμένα τουλάχιστον δεν με ενοχλεί. Πιθανώς να υπάρξει και ένας dealer κάπου στην Ευρώπη που είχε μυριστεί την δουλειά ή απλά του έκατσε και να βγεί με κάποια τιμή γύρω στα 150-160 λίαν συντόμως.
Εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να υποστηρίξει ο αντιπρόσωπος αυτούς που δεδομένα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα αφού από την στατιστική των βλαβών είναι προφανές ότι έννοιες όπως quality control/quality assurance δεν υφίστανται στην περίπτωση του prodigy τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Είτε πρόκειται για θέμα firmware είτε hardware όφειλαν να ελένξουν τα μηχανάκια που αποστέλουν.

Πολύ σωστή τοποθέτηση...........Πιστεύω ότι στην ατυχία μας είμαστε και τυχεροί.....( και φθηνά αγοράσαμε και έχουμε ελληνα αντιπρόσωπο που σε όποια περίπτωση θα αναλάβει την αντιμετώπιση των όποιων τυχόν προβλημάτων.....)

Πολύ σωστή τοποθέτηση...........Πιστεύω ότι στην ατυχία μας είμαστε και τυχεροί.....( και φθηνά αγοράσαμε και έχουμε ελληνα αντιπρόσωπο που σε όποια περίπτωση θα αναλάβει την αντιμετώπιση των όποιων τυχόν προβλημάτων.....)

Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την αεροπορική αποστολή?

Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την αεροπορική αποστολή?

Ετσι θα γίνει . Στις αρχές της άλλη εβδομάδας θα έχουν έτοιμα και τα υπόλοιπα ( από τα 41 που έχουν ήδη) Αρα θα έρθουν αεροπορικώς όλα μαζί .......

Όταν λέει η Xtreamer αρχές της επόμενης εβδομάδας μάλλον εννοεί σε 10 μέρες :twoguns: Αν όλα πάνε καλά πιστεύεις ότι θα τα έχουμε στα χέρια μας μέχρι τις 9/12?

Όταν λέει η Xtreamer αρχές της επόμενης εβδομάδας μάλλον εννοεί σε 10 μέρες :twoguns: Αν όλα πάνε καλά πιστεύεις ότι θα τα έχουμε στα χέρια μας μέχρι τις 9/12?

Πιστεύω πως ναι !!! :D

Oντως! Το καλό στην υπόθεση είναι αυτό.Και είναι σημαντικό.

Και επί τη ευκαιρία να σε ευχαριστήσω onlineN για όλη την προσπάθεια,άσχετα αν στην πορεία πήραν άλλη τροπή τα πράγματα.
Σίγουρα παλικάρι μου δεν φταίς ούτε εσύ, ούτε απ´ότι φαίνεται ο αντιπρόσωπος, αλλά κάτι τύποι που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αξιοπιστία.
Μπορεί βέβαια να είμαστε και απλώς...γκαντέμηδες όπώς λέει ένας φίλος άνωθεν!

Λοιπον επειδη εχω ψιλοτρομοκρατηθει με το prodigy με αυτα που διαβαζω σκεφτομαι αφου ουτως η αλλως το Ultra παιζει και αυτο 3d να παρω εκεινο....

Η αποψη σας για το μηχανημα ειναι οτι αξιζει ή να κανω υπομονη?

Εμείς γιατί δεν θα πάρουμε το πληκρολόγιο ενώ με αυτή την προυπόθεση ξεκίνησε η ιστορία και στο κάτω κάτω για να είμαι ηλικρινής ένας λόγως που το παίρνω είναι και αυτός.

Εμείς γιατί δεν θα πάρουμε το πληκρολόγιο ενώ με αυτή την προυπόθεση ξεκίνησε η ιστορία και στο κάτω κάτω για να είμαι ηλικρινής ένας λόγως που το παίρνω είναι και αυτός.

Βρε εσυ για το πληκτρολογιο το παιρνεις αυτο το μηχανημα ? χμμμ