δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.....
χωρίς να χαϊδεύω τα αυτιά κανενός, επειδή στο συγκεκριμένο θέμα η xtreamer ήταν πάντα απαράδεκτη, φαντάζομαι πώς και ο αντιπρόσωπος πραγματικά δεν ξέρει τί θα έχουν τα κουτιά μέσα και ούτε ακριβώς πότε θα έρθουν - επίσης όπως είναι λογικό, δεν πιστεύω ο άνθρωπος να πουλάει μόνο prodigy ώστε να είναι όλη μέρα πάνω απο το pc πατώντας F5 στο mail box του!!!
Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να λάβω εξαρχής μέρος στο groupbuy, παρόλο που ήμουν απο τους πρώτους που δήλωσε συμμετοχή και αυτό να πώ ότι το έκανα με την ελπίδα ότι η xtreamer έμαθε απο τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν με τα άλλα προιόντα και δεν θα τα επαναλάμβανε, άλλα δυστυχώς βγήκα λάθος - οι άνθρωποι πραγματικά συμπεριφέρονται λές και το ζητάει ο οργανισμός τους να τους ρίξει όλη η αγορά μαύρο!!!!
Όλα αυτά τα αναφέρω με το σκεπτικό ότι η διάθεση του prodigy καθυστέρησε ώστε να βγεί η συσκευή στην αγορά έτοιμη, χωρίς προβλήματα και ειδικά την στιγμή που άλλες εταιρίες ήδη προωθούσαν παρόμοια προιόντα βασισμένα στο συγκεκριμένο chipset και εντέλει εκεί που λέγαμε χαλάλι του φτάνει να είναι εντάξει, όλο και πιο πολύς κόσμος αναφέρει θέματα ώς επι το πλείστον με βάση το firmware!!!!!
Άρα όλη αυτή η καθυστέρηση είχε εντελώς διαφορετικά αίτια ή πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα απο προγραμματισμό!
και στίς δύο περιπτώσεις παίρνουν Χ και αυτοί που χαλάνε άδικα τον χρόνο τους είναι οι καταναλωτές που τους έχουν δώσει τα λεφτάκια τους!!!
Εγώ αν ήμουν στην θέση του αντιπροσώπου θα τους έβαζα ρήτρα για την καθυστέρηση και αν έχανα έστω και 1 πελάτη εξαιτίας τους, μήνυση για διαφυγόντα κέρδη + την ζημία της υπόληψης μου στην αγορά!!!!