Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Συμφωνώ μαζί σου...και ομολογώ είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιο δίλημμα, αλλά τι να πώ...από τα γραφόμενα δε βλέπω κάποιον που να μην έχει πρόβλημα..περίεργη κατάσταση..:bigcry:

Όντως περίεργη κατάσταση, αλλά για μένα δίλημμα δεν υπάρχει. Εγώ θα έλεγα να γίνει γνωστό τί ακριβώς ισχύει με το DOA και από εκεί και πέρα όλα θα λυθούν. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα το ότι έχουμε να κάνουμε με τοπικό αντιπρόσωπο και όχι με την Xtreamer απευθείας. Ελπίζω μόνο να έχει προνοήσει και να έχει παραγγείλει μερικά κομμάτια επιπλέον και για τα 2 μοντέλα.

Όπως ήταν και η απάντηση στο forum αν ήταν πρόβλημα στο hardware τότε οι αναφερθήσες βλάβες δεν θα ήταν 5-10, αλλά χιλιάδες. Το πιθανότερο είναι να είναι προβληματικό το firmware. Κάντε λίγο υπομονή να έρθει και θα το δείτε. Δεν είναι δυνατόν να καταδικάζετε το μηχάνημα πριν καν έρθει στην Ελλάδα.

Εκτός αυτού είναι αγορασμένο από Ελλάδα με τα συν του (εγγύηση, αμεσότερη επικοινωνία και ανταπόκριση) και τα πλην του (πληκτρολόγιο, χαμηλότερη τιμή τελικά).

Λεω να αποσυρθω απο το powerBuy και να παω στο HIMEDIA900B ξερουμε τιποτα για αυτο?

<<Καθίστε να έρθει πρώτα βρε παιδιά...Το μηχάνημα έχει εγγύηση και DOA, αν δεν κάνω λάθος, κάποιον ημερών. Ας διευκρινίσει ο αντιπρόσωπος πόσες είναι αυτές οι μέρες. Αν πέσει κάποιος σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ ότι ο αντιπρόσωπος θα έχει, ή θα πρέπει να έχει, κάποια επιπλέον κομμάτια για να καλύψει και αυτή την περίπτωση. Εγώ δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, να ακυρώσω δηλαδή την παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος προληπτικά, μήπως και πέσω σε ελαττωματικό κομμάτι...>>

πρωτον δεν ξερουμε ποτε θα ερθει
δευτερον τα προβληματα δεν ειναι σε ενα δυο κομματια αλλα απο οτι διαβαζω σε παρα πολλα
τριτον δεν ξερουμε αν εχει παραγγειλει επιπλεον κοματια εκτος φυσικα αυτου της δοκιμης που ακομα το περιμενουμε (........) οποτε δεν ξερω αν θα μπορει να καλλυψει περιπτωση βλαβης μαζικης
και μια ελπιδα μονο μενει να ειναι οντως θεμα φιρμ και οποιος επιλλεξει να περιμενει την παραλαβη να εχει την ελπιδα να εχει βγει καποιο update μεχρι τοτε λογω και του θορυβου που εχει γινει
απλα ομως θα πρεπει με τα προβληματα που βγαινουν καθημερινα επιτελους να εχουμε καταγεγραμμενες ολες μας τις επιλογες και μετα ο καθενας αποφασιζει

Βρε παιδια firmware ειναι το προβλημα...μην σπερνεται τον πανικο...συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια
ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βγαλαμε...
ελεος

Last edited:
αυτο θελουμε ολοι να ειναι αλλωστε το θελουμε το μηχανημα για αυτο και η υπομονη διαβαζωντας ομως αυτα που γραφωνται στο σαιτ της xtreamer και οχι καπου γενικα σε καποιο φορουμ ανησυχουμε και φοβομαστε οτι αν δουμε τον Γιαννη ετσι οπως το ειδαν και αλλοι θα ειναι πολυ πολυ αργα για οτιδηποτε οποτε καλλιο γαιδουροδενε παρα ......

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.....
χωρίς να χαϊδεύω τα αυτιά κανενός, επειδή στο συγκεκριμένο θέμα η xtreamer ήταν πάντα απαράδεκτη, φαντάζομαι πώς και ο αντιπρόσωπος πραγματικά δεν ξέρει τί θα έχουν τα κουτιά μέσα και ούτε ακριβώς πότε θα έρθουν - επίσης όπως είναι λογικό, δεν πιστεύω ο άνθρωπος να πουλάει μόνο prodigy ώστε να είναι όλη μέρα πάνω απο το pc πατώντας F5 στο mail box του!!!
Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να λάβω εξαρχής μέρος στο groupbuy, παρόλο που ήμουν απο τους πρώτους που δήλωσε συμμετοχή και αυτό να πώ ότι το έκανα με την ελπίδα ότι η xtreamer έμαθε απο τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν με τα άλλα προιόντα και δεν θα τα επαναλάμβανε, άλλα δυστυχώς βγήκα λάθος - οι άνθρωποι πραγματικά συμπεριφέρονται λές και το ζητάει ο οργανισμός τους να τους ρίξει όλη η αγορά μαύρο!!!!

Όλα αυτά τα αναφέρω με το σκεπτικό ότι η διάθεση του prodigy καθυστέρησε ώστε να βγεί η συσκευή στην αγορά έτοιμη, χωρίς προβλήματα και ειδικά την στιγμή που άλλες εταιρίες ήδη προωθούσαν παρόμοια προιόντα βασισμένα στο συγκεκριμένο chipset και εντέλει εκεί που λέγαμε χαλάλι του φτάνει να είναι εντάξει, όλο και πιο πολύς κόσμος αναφέρει θέματα ώς επι το πλείστον με βάση το firmware!!!!!

Άρα όλη αυτή η καθυστέρηση είχε εντελώς διαφορετικά αίτια ή πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα απο προγραμματισμό!
και στίς δύο περιπτώσεις παίρνουν Χ και αυτοί που χαλάνε άδικα τον χρόνο τους είναι οι καταναλωτές που τους έχουν δώσει τα λεφτάκια τους!!!

Εγώ αν ήμουν στην θέση του αντιπροσώπου θα τους έβαζα ρήτρα για την καθυστέρηση και αν έχανα έστω και 1 πελάτη εξαιτίας τους, μήνυση για διαφυγόντα κέρδη + την ζημία της υπόληψης μου στην αγορά!!!!

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο. Εχει γίνει μεγάλος χαμός. 41 από τα μηχανάκια σας έρχονται ήδη. (στον δρόμο.) Γιατί 41 ? Γιατί η Xtreamer δεν υπολόγισε καλά και ....δεν ξέρω τι άλλο να πω με τα ψέμματα που έχουν πει μέχρι τώρα και δεν τους έφτασε η πρώτη παραγωγή για να καλύψουν όλες τις παραγγελίες.!!!!!!!!!!!

Τα υπόλοιπα θα έρθουν αεροπορικώς οπότε ίσως έρθουν και πιο γρήγορα.

Μην πανικοβάλλεστε όμως . Οσα προβλήματα κι αν παρουσιαστούν θα διορθωθούν με απανωτά firmware....Σ'αυτό τουλάχιστον δεν έχει να πει κανείς τίποτα στην Xtreamer.....

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο. Εχει γίνει μεγάλος χαμός. 41 από τα μηχανάκια σας έρχονται ήδη. (στον δρόμο.) Γιατί 41 ? Γιατί η Xtreamer δεν υπολόγισε καλά και ....δεν ξέρω τι άλλο να πω με τα ψέμματα που έχουν πει μέχρι τώρα και δεν τους έφτασε η πρώτη παραγωγή για να καλύψουν όλες τις παραγγελίες.!!!!!!!!!!!

Τα υπόλοιπα θα έρθουν αεροπορικώς οπότε ίσως έρθουν και πιο γρήγορα.

Μην πανικοβάλλεστε όμως . Οσα προβλήματα κι αν παρουσιαστούν θα διορθωθούν με απανωτά firmware....Σ'αυτό τουλάχιστον δεν έχει να πει κανείς τίποτα στην Xtreamer.....

Sorry που ρωτάω σε αυτό το thread αλλά το άλλο έχει ψιλονεκρώσει, μαζί με αυτά τα 41 Prodigy θα έρθουν και τα SW2, σωστά?

Sorry που ρωτάω σε αυτό το thread αλλά το άλλο έχει ψιλονεκρώσει, μαζί με αυτά τα 41 Prodigy θα έρθουν και τα SW2, σωστά?
Αυτο πιστευω και εγω!!!δεν θα ειναι προντιτζι μονο!!!!και τελικα πολλοι ακομα θα περιμενουμε!!!μεχρι να τον παραλαβουμε στα χερια μας.:ears:

Παιδια αυτον που πραγματικα λυπαμαι ειναι ο αντιπροσωπος.
Εχω μιλησει μαζι του και ειναι πολυ συνεργασιμος.
Κριμα που πρεπει να δικαιολογιεται για τα καμοματα τις xtreamer.

Θα φανώ πολύ *&^%&%(%^* αν πω οτι πλέον προτιμώ να είμαι μέσα σε αυτούς που θα παραλάβουν τελευταίοι...μπας και αλλάξει τπτ !?! χεχεχεχ :slapface:

:idea:Μιας και απ'ότι φαίνεται δεν φτάνουν τα 41 για να ικανοποιηθούν όλοι, καλό θα ήταν να μπει ένα αντικειμενικό κριτήριο για το ποιος θα πρωτοπάρει για να αποφύγουμε την ...μυθοπλασία και τα ξεκατινιάσματα ανευ ουσιαστικού λόγου. Ημερομηνία συμμετοχής στο power buy, ημερομηνία πληρωμής, ακόμα και αλφαβητικά με βάση το όνομα ή και το ...nickname.:tomato::tomato:

Παιδια αυτον που πραγματικα λυπαμαι ειναι ο αντιπροσωπος.
Εχω μιλησει μαζι του και ειναι πολυ συνεργασιμος.
Κριμα που πρεπει να δικαιολογιεται για τα καμοματα τις xtreamer.

φυσικα και δεν φταιει ο αντιπροσωπος. Η αξιοπιστια της xtreamer οσο αφορα παραδοσεις προιοντων ειναι τργικη.

Νέα δεδομένα....Η Elnetcom σκέφτεται για να διατηρήσει την αξιοπιστία της ως εταιρεία τουλαχιστον ( μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο) να τα φέρει αεροπορικώς όλα μαζί.(Sidewinder 2 + Prodigy ) χωρίς φυσικά να είναι σίγουρο αυτό, αφού ό άνθρωπος μου είπε από το τηλέφωνο ότι πρέπει πρώτα να δει πόσα θα μπει μέσα.....

Οι άνθρωποι στην Xtreamer θέλουν κλωτσιές πάντως. Είναι ευθυνόφοβοι....ποιος ξέρει τι ζόρι τραβάνε οι υπάλληλοί τους αφού χάσανε το πλοίο επειδή η φορτωτική έλεγε 18 κούτες και αυτοί είχαν 17 ...(κάποιος την μπουζούριασε την μία φαίνεται από τους υπεύθυνους πωλήσεων..και μετά σου λέει η ρεμούλα γίνεται μόνο στην Ελλάδα...)
Τώρα ο άνθρωπος παλεύει να τους χρεώσει τουλάχιστον ένα μέρος της χασούρας που θα έχει εάν τα φέρει αεροπορικώς αφού αυτοί ευθύνονται για την καθυστέρηση....

Το ίδιο συμβαίνει απ'ότι έμαθα και σε άλλες χώρες της ευρώπης οι οποίες είναι έξαλλες....

Στο επισημο φορουμ τους εσκασε μυτη ο πρωτος που το παρελαβε στην Ελλαδα (λογικα)
Φαινεται πως κ το εδω κλιμα δε το εμπνεει...
Hello guys, my 1st post here in the forums

Yesterday i recieved the prodigy and was so happy about it. Sit down and settled it up, working very well for about 30 minutes i was browsing the menus almost fine.

But after the 30 minutes, i'm getting hang outs and green screens all the time. Even when the system boots after holding the volume button for some seconds, when the main menu appear, again green blank screen and hang out.

Sometimes it boots, the menu browsing is very slow, but working for some seconds, and again the blank green screen appears.

Tried a lot of things, another tv, only prodigy on power, no disk, no lan, no wifi, everything off, but unfortunately nothing seems to work, i can't even browse the menu anymore, i'm getting green screen all the time.

No it's not an overheat issue, the whole device is cool as never before, and i trust the xtreamer team that said no fan needed.

I would like to ask the admins if there is a possible solution in the future with any firmware update, since i was so excited that i finally recieved the prodigy, but unfortunately cannot use it right now

I hope the experienced xtreamer team will find a solution.

Μετα απο κανα τεταρτακι:

Just opened the prodigy now this morning, and it not even boots, is seems dead

Δηλαδή, δε μπήκαν στο καράβι της προηγούμενης Παρασκευής? Πότε περίπου θα ξέρουμε με ποιον τρόπο θα έρθουν και πότε?

Επίσης υπάρχει κάποιος από την Σλοβενία ο οποίος ανακάλυψε - λέει - ότι το πρόβλημα είναι ότι θερμαίνεται πολύ. Το έβαλε λοιπόν επάνω σε έναν ανεμιστήρα και λειτουργεί (εάν κατάλαβα καλά.....) Τι άλλο θα δούμε?
Ελπίζω μέχρι να έρθουν τα δικά μας να έχουν βγάλει το firmware που διορθώνει το πρόβλημα..........

Αύριο το πρωί θα ξέρουμε πότε θα τα έχουμε. Κατά 95% θα έρθουν αεροπορικώς.

Καλα ετσι οπως παει το θεμα ουτε τον αλλον μηνα θα τα εχουμε ολλα!!!εμενα ομως με απασχολη το μηχανημα!!!!μερικα νεα λενε οτι το μηχανημα ειναι οντως προβληματικο!!!αλλα νεα που διαβαζω λενε οτι ειναι απλα θεμα φιλμγουερ και ολλα θα διορθωθουν!!!δεν ξερω τι να πιστεψω πια.

Καλα ετσι οπως παει το θεμα ουτε τον αλλον μηνα θα τα εχουμε ολλα!!!εμενα ομως με απασχολη το μηχανημα!!!!μερικα νεα λενε οτι το μηχανημα ειναι οντως προβληματικο!!!αλλα νεα που διαβαζω λενε οτι ειναι απλα θεμα φιλμγουερ και ολλα θα διορθωθουν!!!δεν ξερω τι να πιστεψω πια.

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι μάλλον θα έρθουν αεροπορικώς, άρα θα έρθουν νωρίτερα...