Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να εχουμε μια απαντηση για το ποτε θα ερθουν και τι θα περιέχει το πακέτο? Γιατί δεν μπορεί η εταιρεία εδω να το ξέρει ακόμα και σήμερα? Ας ακυρωσει την παραγγελία στο σύνολο να τελειώνουμε. Ειναι δυνατόν αυτοί που παράγγειλαν απευθείας να το έχουν ήδη και πιο φτηνά? Αυτό δεν πρέπει να απαντηθεί επίσημα από την εταιρεία? Το ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό είνι προφανως πολύ καλό αλλά δυστηχώς από το αποτέλεσμα κρίνονται όλοι. Και μέχρι τώρα δεν ξέρουμε όχι μλόνο το αποτέλεσμα αλλά και πότε αυτό θα έρθει......

Ειναι τοσο δυσκολο τελικα να εχουμε μια απαντηση για το ποτε θα ερθουν και τι θα περιέχει το πακέτο? Γιατί δεν μπορεί η εταιρεία εδω να το ξέρει ακόμα και σήμερα? Ας ακυρωσει την παραγγελία στο σύνολο να τελειώνουμε. Ειναι δυνατόν αυτοί που παράγγειλαν απευθείας να το έχουν ήδη και πιο φτηνά? Αυτό δεν πρέπει να απαντηθεί επίσημα από την εταιρεία? Το ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό είνι προφανως πολύ καλό αλλά δυστηχώς από το αποτέλεσμα κρίνονται όλοι. Και μέχρι τώρα δεν ξέρουμε όχι μλόνο το αποτέλεσμα αλλά και πότε αυτό θα έρθει......

Λοιπόν... δεν θυμώνω εύκολα...αλλά η περίπτωσή σου αγαπητέ φίλε, ειλικρινά με θύμωσε στην αρχή που την διάβασα...και αποφάσισα να μην γράψω την στιγμή που την διατύπωσες.
Για να μεταφέρω ότι ξέρω, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που έχω πριν αποφασίσω να εκθέσω την άποψή μου - πράγμα που σου συνιστώ να κάνεις κι εσύ πριν εκφράσεις απορίες εύκολα απορριπτέες....- η εταιρεία από την οποία κάναμε το power buy (όπως συχνά έχουμε αναφέρει σε άλλα posts τα οποία επίσης σου συνιστώ να διαβάζεις) έχει ταλαιπωρηθεί και εξ' ακολουθεί να ταλαιπωρείται από την ασυνέπεια προγραμματισμού της Xtreamer μέχρι σήμερα.
Βρίσκω μεταξύ μας πολύ extreme αυτό που πάει να κάνει , δηλαδή να τα φέρει αεροπορικώς και να μπεί μέσα για να είναι τουλάχιστον συνεπής προς όλους όσους την εμπιστεύτηκαν. Ελάχιστοι επιχειρηματίες θα το έκαναν αυτό!!
Επίσης, γιατί εδώ θίγεται το power buy ...Αυτοί που το παράγγειλαν απ' ευθείας απ' ότι ξέρω...το πλήρωσαν 1-3 ευρώ φθηνότερα. Κατά αυτήν την απόλυτα αριθμητική έννοια...ναι , αγόρασαν φθηνότερα.:D

Το αποτέλεσμα θα έρθει την επόμενη εβδομάδα λοιπόν. Εδώ τελειώνω εγώ . Τα υπόλοιπα στον αντιπρόσωπο : Elnetcom.

Πολυ γκρινια ρε παιδια, δεν θα πω αδικαιολόγητη.. αλλα πολυ! Βεβαια αυτο που εκανε στην τελευταια της παρτιδα μηχανηματων η xtreamer ειναι τουλαχιστον αδιανοητο και ισως να σηματοδοτεί το τελος των power buys στα προϊοντα της, αλλα απο την αλλη γνωριζοντας την εταιρια και το τι μπορει να προσφερει πιστευω οτι γενικως λιγο δυσκολα θα μπορεσουμε να την αποφυγουμε και στο μελλον, απλα ελπιζω οτι θα μαθει επιτελους απο τα λαθη της και θα σταματησει επιτλεους να ταλαιπωρει αδικαιλογητα τους πελατης της που οι περισσοτεροι ειναι και fun της.

Οσο για τον αντιπροσωπο, θυμωνω μαζι του που αφησε την xtreamer να τον κρεμασει και απο την αλλη τον ευχαριστω για οποια πρωτοβουλια ελαβε απο εκει και υστερα για να διορθωσει τα πραγματα.

p.s. Tελικα επιβεβαιωνοντε τα παλικαρια που ελεγαν καλα "Xριστουγεννα"...:)

Last edited:
Νίκο, το θέμα δεν είναι να θυμώνουμε μεταξύ μας αλλά να βλέπουμε τα γεγονότα. Ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχουμε απευθείας απαντήσεις από την εταιρεία αλλά από εσένα ή από όποιον τηλεφώνισε και έμαθε κάτι. Για τα υπόλοιπα:
Θετικά:
Μπράβο στην Elnetcom για τον τρόπο που λειτουργεί. Μπράβο που πήρε την πρωτοβουλία να τα φέρει αεροπορικώς με δικά της έξοδα. Μπράβο που μας δίνει και από το δικό της κέρδος την κεραία. Και πάλι μπράβο γιατί δεν έχει να κάνει με μόνο 60 ατομα αλλά κάθε 6 μήνες η μαμα εταιρεία βγάζει μηχανάκια και δείχνοντας το καλό της πρόσωπο θα συνεχίζει τις παραγγελίες από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ.
Αλλά:
Αυτό που είπες στο τέλος δυστηχώς είναι η αλήθεια. Ατομα που παράγγειλαν μενονωμένα πήραν το μηχάνημα ποιό γρήγορα, ποιό φτηνά (έστω και 3 ευρώ) αλλά και με το πληκρολόγιο. Για το λόγο αυτό η μαζική παραγγελία έγινε Νίκο μου.
Το δια ταύτα. Ας έρθουν με το καλό τα μηχανάκια, αν μπορεί ο αντιπρόσωπος να μας πει σε τι τιμή θα διαθέσει το πληκρολόγιο για εμας που έκαναν την μαζική αγορά και θέλω να πιστεύω ΚΑΙ αυτό είναι το καλύτερο κίνητρο για μένα, ότι σε περίπτωση που κάτι πάθει το μηχάνημα θα αναλάβει αυτός την αντικατάσταση ή επισκευή του στο χρόνο εγγύησης του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Οσο για τα post πίστεψέ με ότι τα διαβάζω καθημερινά. Οσο και το ότι καθημερινά περιμένω να πάρεις το κομμάτι της δοκιμής για να μας πεις και 5 πράγματα....

Γιατί θεωρείται δεδομένο ότι αυτά τα 70 κομμάτια, η παραγγελία των οποίων έγινε τέλη Σεπτέμβρη, ανήκουν μέσα στα 1000 πρώτα με τα οποία η Xtreamer θα δώσει δωρεάν τα πληκρολόγια? Οι προπαραγγελίες είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο...

"Γιατί θεωρείται δεδομένο ότι αυτά τα 70 κομμάτια, η παραγγελία των οποίων έγινε τέλη Σεπτέμβρη, ανήκουν μέσα στα 1000 πρώτα με τα οποία η Xtreamer θα δώσει δωρεάν τα πληκρολόγια? Οι προπαραγγελίες είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο..."

Γιατί αν ανατρεξεις πισω στο FORUM θα δεις οτι πριν κανουμε την παραγγελια , ειχαμε την διαβεβαιωση απο τον αντιπροσωπο (μεσω του Νικου ) οτι θα ειχαμε και τα πληκτρολογια !

Γιατί αν ανατρεξεις πισω στο FORUM θα δεις οτι πριν κανουμε την παραγγελια , ειχαμε την διαβεβαιωση απο τον αντιπροσωπο (μεσω του Νικου ) οτι θα ειχαμε και τα πληκτρολογια !

Αυτό ήταν και το λάθος του, υποσχέθηκε πράγματα τα οποία δεν ήταν βέβαιο ότι μπορούσε να τηρήσει...Και ως γνωστόν, μην τάξεις παιχνίδι σε παιδί και σε άγιο κερί...

*μήν τάξεις σ'άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι (για να κάνει και ρίμα!)

το ζητούμενο είναι να μάθουμε πότε τελικά παραλαμβάνουμε στα σίγουρα
(εφ'όσον το μάθει και ο αντιπρόσωπος - φαντάζομαι ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες, τόσο πιο πιθανό θα είναι αυτό)
και εκτός αυτού να έχουμε και μία διαβεβαίωση απο τον αντιπρόσωπο σχετικά με την περίπτωση DOA κατά πόσο θα υπάρχουν extra prodigy ώστε να γίνει άμεση αντικατάσταση μιάς και είναι αμαρτία να περιμένουμε τόσο καιρό και να πρέπει να περιμένουμε άλλο κάνα μήνα στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα (συμβαίνουν και αυτά!)

κατά τ'άλλα, δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο θέμα - το πληκτρολόγιο μέχρι τελευταία στιγμή παιζόταν αν θα υπάρχει ή όχι - ούτως ή άλλως κάτι παίζει νομίζω με ανάπτυξη εφαρμογής μέσω android για πληκτρολόγιο στο prodigy οπότε θα βολευτούμε απο το κινητό μιά χαρά αν χρειαστεί!

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

*μήν τάξεις σ'άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι (για να κάνει και ρίμα!)

Όντως, δε μου κόλλαγε πολύ καλά... :a0210:

Καλημέρα παιδιά. Νίκο, έχουμε κανένα νέο? Ξέρουμε πότε θα μπουν τα μηχανήματα στο αεροπλάνο? Έχουν μειωθεί και τα posts, μάλλον έχει ατονήσει ο ενθουσιασμός...

Λοιπόν κύριοι , δεν έχω γράψει τίποτα απολύτως στο νήμα απο την ημέρα που έκανα την παραγγελία και μετά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι δεν παρακολουθώ το νήμα κάθε άλλο μάλιστα , βλέπω τι νέα υπάρχουν 2 - 3 φορές ημερησίως . Ε λοιπών έχω αγανακτήσει σε σημείο να σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία μου , και εξηγούμαι ΔΕΝ με πειράζει τόσο η αργοπορία η οποία στο τέλος ήταν αναμενόμενη αλλά πρώτων οτι ακόμα και τώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται και πότε τελικά θα έρθει και πιάσαμε Δεκέμβρη , επόμενο ε'ιναι το πληκτρολόγιο που χάσαμε στην πορεία , το οποίο όταν ξεκήσε το powerbuy ήταν ΣΙΓΟΥΡΟ , και μη βγεί κανείς και πει το αντίθετο γιατί τα σχετικά post υπάρχουν !!!!! , αλλά άστο κι αυτό να το "καταπιούμε".

Και φτάνουμε στην κεραία , πόσο σίγουροι ήμαστε οτι θα την έχουμε τελικά , ποιος εγγυάται , γιατί και αυτή όταν δώσαμε παραγγελία και χρήμα ήταν στο πακέτο , τώρα φτάσαμε να μην ήμαστε 100% σίγουροι ούτε για αυτό. Τέλος θα αναφερθώ στη λειτουργία του prodigy που απο ότι φαίνεται πιο πολύ δεν δουλεύει παρά δουλεύει , και γω φίλοι μου δεν πήρα μέρος σε κλήρωση αλλά σε powerbuy , πάλι να τονίσω για τους βιαστικούς οτι σίγουρα μπορεί να τύχει σε μια παραγγελεία όπως η δική μας 1 - 2 κομμάτια να έχουν πρόβλημα , αλλά εγώ στο forum τους άλλα διαβάζω.Δεν ξέρω λοιπών αν είμαι σε θέση να παραλάβω μετα απο τόσο διάστημα μια συσκευή που μπορεί να δουλεύει ή όχι. Δε θα αναφερθώ στο θέμα οτι κάποιοι πήραν νωρίτερα ή φθηνότερα γιατί απλούστατα δεν υπήρχε τρόπος να το γνωρίζει κανείς , βάση άλλωστε του προηγούμενου powerbuy ultra οπου όσοι το πήραν μόνοι το μετάνιωσαν οικτρά ( απο άποψη τιμής ) .

Για το τέλος άφησα τον αντιπρόσωπο , τον κατηγορούν αρκετοί που δεν έγινε μέλος να μας ενημερώνει , εγώ όχι , κάτι τέτοιο δεν ήταν στους κανόνες του powerbuy , και ο άνθρωπος δεν έχει υποχρέωση να ασχολείται με το οποιοδήποτε forum αν δεν θέλει , ΑΛΛΑ σαν σοβαρός επιχειρηματίας σίγουρα θα έβαλε όρους και ρήτρες στο συμβόλαιο που έκανε με την xtreamer , δε μπορώ να δεχτώ οτι έτσι απλά έστειλε λεφτά , οπότε θα ήθελα να ρωτήση ο Νίκος ( OnlineN ) για το τι μπορεί να γίνει αν θέλουμε να ακυρώσουμε και να μας ενημερώσει . Αυτό είναι κατί που το ζητάω απο το Νίκο σαν υπεύθυνο για τη συνεννόηση με τον αντιπρόσωπο που τον γνωρίζει και έχει αναλάβει απο την αρχή , άλλωστε προσωπικά ποτέ δεν τον ενόχλησα ποτέ.

Τέλος Τονίζω οτι ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και ειδικά στο ΝΙΚΟ που πραγματικά τρέχει για όλου μας , παρα μόνο στη μαμά εταιρία που κατάφερε να τα κάνει Σκατά .

Αυτά απο μένα συγνώμη για το μεγάλο ποστ .

Συμφωνο και εγω με τον φιλο βασκαλ!!!επειδη το θεμα κατανταει κουραστικο απο την μαμα εξτριμερ!!!θα ηθελα να μαθω και εγω αν τελικα καθυστερηση και αλλο η αφιξη του πλαυερ!!αν μπορουμε να ακυρωσουμε την παραγγελια μας!!!και να παρουμε τα λεφτα μας πισω.

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Το σημαντικότερο για μένα είναι να μάθουμε με κάποια βεβαιότητα το "πότε". Έτσι θα αποφασίσει κάποιος αν θα συνεχίσει να περιμένει ή όχι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Το σημαντικότερο για μένα είναι να μάθουμε με κάποια βεβαιότητα το "πότε". Έτσι θα αποφασίσει κάποιος αν θα συνεχίσει να περιμένει ή όχι...
Η τελευταια ενημερωση που ειχαμε απο τον νικολα!!!ηταν οτι εμαθε οτι τελικα θα ερθουν αεροπορικος τα κομματια!!!αλλα εχουμε μεινει εκει ακομα!!.Σε περιπτωση που δεν θα εχουν ερθει ουτε το πρωτο 10ημερο του δεκεμβριου!!!!εκει τι γινετε? φοβαμαι μην μιλαμε μετα για τον καινουργιο χρονο και βλεπουμε.

πηρα ενα τηλεφωνο χθες και εγω ,αλλα δεν υπαρχουν νεωτερα ,οτι μας εχει πει ο Νικος
εγω απο οτι καταλαβα απο την συνομιλια μας θα τα εχουμε μεχρι τις 15 του μηνος, αν δεν υπάρξουν προβληματα με το τελωνείο .

Last edited: