Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Με Διαφορά το πιο ωραίο και βολικό σε μέγεθος πληκτρολόγιο που έπιασα , αυτό , σας είχα γράψει και νωρίτερα απλά δεν είχα διαθέσιμο το link.
Αλλά μάλλον δεν θα κάνει , δεν είναι Bluetooth.

Last edited:
Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

εγω απο ebay περιμενω αυτο View attachment 74482

Βασίλη δώσε μας κι εμάς ένα link και τιμή αν μπορείς...

Με Διαφορά το πιο ωραίο και βολικό σε μέγεθος πληκτρολόγιο που έπιασα , αυτό , σας είχα γράψει και νωρίτερα απλά δεν είχα διαθέσιμο το link.
Αλλά μάλλον δεν θα κάνει , δεν είναι Bluetooth.

Γιατί να μήν κάνει? wireless δεν είναι? πρέπει να είναι αναγκαστικά bluetooth?

Δεν είμαι σίγουρος , δε μιλάμε για pc που δεν υπάρχει θέμα αλλά για xtreamer , σκέφτομαι πάντος να το ρισκάρω.

εγώ λέω να περιμένω μήπως και βγάλουν και καμιά εφαρμογή πληκτρολογίου για android, ώστε αντί για πληκτρολόγιο, να χρησιμοποιώ το κινητό ή την ταμπλέτα, οπότε με ένα σμπάρο δυό τριγόνια (και δεν είμαι και κυνηγός!)

ΥΓ: είμαστε στην τελευταία εβδομάδα ή με γελούν τα μάτια μου? μήπως ήρθε η ώρα του prodigy?

για τα γενέθλια μου στις 30/11 χτύπησα το τάμπλετ, για την γιορτή μου αύριο στις 13/12 μπορώ να περιμένω το prodigy έστω και αργοπορημένο!

Last edited:
Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Βασίλη δώσε μας κι εμάς ένα link και τιμή αν μπορείς...

Γιατί να μήν κάνει? wireless δεν είναι? πρέπει να είναι αναγκαστικά bluetooth?
http://viewitem.eim.ebay.gr/24G-Mini-Wireless-Touchpad-Keyboard-Mouse-for-pc-/120780590894/item
απο τον συγκεκριμενο πωλητη εχω ξαναπαρει πραγματα και δεν ειχα κανενα προβλημα ,το συγκεκριμενο το περιμενω λογικα αυριο μεθαυριο ,οποτε αν θελετε εντυπωσεις για την συμβατοτητα μπορειτε πρωτα να το δοκιμασω να σας πω την γνωμη μου και μετα παραγγέλνετε και εσεις ,το κακο ειναι οτι εχονται ασυνόδευτα και καμια φορα μπορει να τα πεταξει χυμα ο ταχυδρομος και να τα κλεψουν, δεν μου εχει τυχη γιατι μενω σε μονοκατοικια αλλα παντα εχω μια αγωνια .κοστος 18,64 + 2,10 μεταφορικα για Ελλαδα τελικο 20,74 ευρω.συνηθως μου κανει 10-12 ημερες ,αυριο ειναι η δωδεκατη μερα .

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

ΥΓ: είμαστε στην τελευταία εβδομάδα ή με γελούν τα μάτια μου? μήπως ήρθε η ώρα του prodigy?

για τα γενέθλια μου στις 30/11 χτύπησα το τάμπλετ, για την γιορτή μου αύριο στις 13/12 μπορώ να περιμένω το prodigy έστω και αργοπορημένο!

Τώρα...για αύριο...13/12..το νομίζω ακατόρθωτο.....χάθηκε να γιορτάζεις την Πέμπτη?

βρε Νίκο, όταν έγραψα "αργοπορημένο" εννοούσα ότι θα πάρω το δώρο μετά την γιορτή μου, δηλαδή την άλλη Δευτέρα-Τρίτη!
εδώ φάγταμε το γάιδαρο και την ουρά, σε 2-3 τρίχες θα κολλήσουμε?

=))(( Xtreamer ))((=-, on 30 November 2011 - 16:56, said:
We are working on several things .

We prefer not to make partial update again and again.

better we will move 1 time to the next level with 1 major update . the device indeed can be improved in so many ways.

we dont know when all this process will finish as we collected many issues, some of them require investigation to the root of the problem. a very time consuming process.

So, to be on the safe side, we will change to the the newest SDK.

We now work on :

(1) adding movie jukebox. Not the community one. something that is build into the FW with our engine
(2) Adding SRT browser so users will be able to select manually any Subtitle file and locate at anywhere on the HDD.
(3) Adding parental control. Password lock for folders.
(4) Adding AirPlay
(5) Adding PHP, SQLite to the core of the system
(6) Adding Boradcast server function that will allow you to use your smartphone / tab / iphone / ipad as wirelss mouse and keyboard for the prodigy
(7) Adding Xtreamering portal. Xlive, Xvod, DsapacTV, TVonTop, xGrooveshark
(8) Adding internet Radio Shoutcast
(9) Adding media library file size display
(10) Enhancing the ZOOM function upon users requests

this is just the new features part we want to introduce to you in the next update.

Ofcourse we also make effort to tackle as many bugs as we can.

ETA is around 1 month.

το βρηκα στο φορουμ τους οποτε για πληκτρολογιο καλλυτερα να περιμενουμε μηπως μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα smartphones

Ωραια ολα αυτα, αλλα με τα μεταφορικα βγαλαμε καμια ακρη με τον αντιπροσωπο ?

γενική ταχυδρομική χωρίς να είσαι πελάτης κτλ, μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι 8 . Αν κοστίζει παραπάνω με οποιαδήποτε έχει ο αντιπρόσωπος, όποιος θέλει, στέλνει αυτή να παραλάβει το δέμα του.
Την Πέμπτη θα γνωρίζουμε και θα πράξουμε ανάλογα - έ,έ,έρχεται!!!!

Πρέπει να ξέρουμε το ακριβές κόστος από πριν για να πράξουμε αναλόγως...

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

γενική ταχυδρομική χωρίς να είσαι πελάτης κτλ, μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι 8 . Αν κοστίζει παραπάνω με οποιαδήποτε έχει ο αντιπρόσωπος, όποιος θέλει, στέλνει αυτή να παραλάβει το δέμα του.
Την Πέμπτη θα γνωρίζουμε και θα πράξουμε ανάλογα - έ,έ,έρχεται!!!!
Αντε να δουμε τι θα δουμε.

Πρέπει να ξέρουμε το ακριβές κόστος από πριν για να πράξουμε αναλόγως...

Από το "πόρτα-πόρτα" των ΕΛΤΑ (το οποίο θα χρησιμοποιηθεί απ' ότι έμαθα) , το κόστος των μεταφορικών για 3 κιλά θα πάει 8 ευρώ .