Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Μάλλον για το βιβλίο ΓΚΙΝΙΑΣ!!!!!!

Ναι, αλλά ποια παρασκευή???? Τόσο εύκολα τα ανοίγουν και τα κλείνουν?

Εμενα παντως ο αντιπροσωπος την προηγουμενη εβδομαδα που ειχαμε μιληση δεν ακουγοτανε και πολυ σιγουρος για τις 15 του μηνος,και απο οτι θυμαμαι μου ειχε αναφερει για το τελωνιο,οτι επαιζε να επαιρνε μια μικρη καθυστερηση ξανα η ολλη φαση.Τωρα για πια παρασκευη,ο νικος στο ποστ του λεει οτι αυτην την παρασκευη πατανε ελλαδα τα μηχανηματα.

Last edited:
Καλα βρε παιδια... πιστευεται οτι ανοιξαν 70 κουτες prodigy + ποσες κουτες ειναι απο τα sidewider και εχασαν το αεροπλανο?
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα !!! μουφα η δουλεια μου μυριζει !!!

Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια. Αυτά απλά ΔΕΝ γίνονται...................................

Ας είμαστε λίγο καλόπιστοι ρε παιδιά...Στην τελική, αν είναι μούφα ή όχι θα φανεί την Παρασκευή. Τέτοια ώρα θα ξέρουμε αν έχουν φτάσει, σωστά?

Χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια. Αυτά απλά ΔΕΝ γίνονται...................................

Με το prodigy θα γινουν και αλλα σιγουρα

.....................................................................
my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy
HUMAX hdci 2000

Μισό ρε παιδιά ...γιατί η γκαντεμιά πάει σύννεφο!!! Στο αεροδρόμιο πρέπει σε κάθε προιόν να κάνεις declaration . Οταν ένα προιόν έχει μπαταρίες μερικές φορές τα ανοίγουν για έλεγχο. Τα προιόντα που ανοίγονται επιλέγονται με τυχαίο τρόπο.
Ποιό προιόν τυχαία επιλέχθη για έλεγχο ?
Το Prodigy !!!!!!!!!
Αποτέλεσμα :
Εχασαν την πτήση !!! ( λόγω του ελέγχου)
Προσγειώνονται τελικά τα Prodigy την Παρασκευή.
Ομως τα τελωνεία είναι κλειστά το απόγευμα.
Αρα.......παραλαβή Δευτέρα το πρωί!!!

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει ......

Αν το επομενο ειναι να καλησούν και στο εδω τελωνειο δεν βαριεσαι, το χειροτερο ειναι να βαρεσει πιο μπροστα φαλιμεντο ο αντιπροσωπος... χεχε

Πολλές συμπτώσεις... to "bad" to be true!!

Τεσπα, λιγη υπομονη ακομα παιδες, κουραγιο αδερφια!!!

Η διορία είναι μέχρι την Παρασκευή μετά γειά σας. Όλα αυτά μου φαίνονται αστεία πράγματα.Εγώ που είχα πάρει την Παρασκευή μου είπε μια κυρία εκεί ότι θα παραλάβουν την Τετάρτη δηλ αύριο και θα άρχιζε η διανομή την Πέμπτη. Αν δεν έρθουν μέχρι την Παρασκευή μετά κάτι βρομάει

Last edited:
Βρε σεις ....δεν παίζεστε.....( τι γέλιο έχω ρίξει ...)
Την ώρα που με ενημέρωνε ο αντιπρόσωπος για το ατύχημα .....η κυρία που ανέφερε ο SWISSTEC πιο πάνω δεν ήξερε τίποτα. Νομίζω ότι είμαστε γκαντέμηδες και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να βρωμάει παιδιά.

Βρε σεις ....δεν παίζεστε.....( τι γέλιο έχω ρίξει ...)
Την ώρα που με ενημέρωνε ο αντιπρόσωπος για το ατύχημα .....η κυρία που ανέφερε ο SWISSTEC πιο πάνω δεν ήξερε τίποτα. Νομίζω ότι είμαστε γκαντέμηδες και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα που να βρωμάει παιδιά.

Ωραια αλλα θελουμε μια ξεκαθαρη απαντηση,την παρασκευη ρε νικολα θα ερθουν στανταρ?η θα μας πουνε παμε για νεα αναβολη?εκει τι γινεται?ευχαριστω.

118 Pages για ένα προιον που ακόμα δεν το έχει δει κανένας μας............................... Και μετά μας φταίνε οι άλλοι.
:HTEHETH63:

Ωραια αλλα θελουμε μια ξεκαθαρη απαντηση,την παρασκευη ρε νικολα θα ερθουν στανταρ?η θα μας πουνε παμε για νεα αναβολη?εκει τι γινεται?ευχαριστω.

Την Παρασκευή έρχονται standard. Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο πάλι , ( γιατί δεν χρειάζεται να το κρύψω.....έχω εκνευριστεί πολύ άσχημα με το όλο θέμα.) ο οποίος είναι πως να το πω....καλός άνθρωπος και το νάσαι καλός μετράει στις προσωπικές σχέσεις. Στις επαγγελματικές ...και ιδιαίτερα με την Xtreamer είναι λάθος. Κι αυτό το λέω γιατί κανείς δεν ειδοποίησε για αυτήν την επιπλέον καθυστέρηση παρά μόνο 3 μέρες μετά αφού αυτή είχε πραγματοποιηθεί. Εγώ θα τους έλεγα ότι θα τους κάνω μήνυση για διαφυγόντα κέρδη. Ετσι μόνο ακούνε αυτοί.
Τα πράγματα πετάνε ήδη. Αναλυτικά τα γεγονότα έχουν ως εξής. Θα φορτώνονταν στο αεροπλάνο την Παρασκεθή που μας πέρασε, το οποίο θα έκανε διάφορές στάσεις ανά χώρα απ'ότι κατάλαβα και θα έρχονταν στην Ελλάδα Τετάρτη. Επειδή όμως όπως λένε τους έτυχε το inspection στις μπαταρίες και φυσικά μετά ήρθε και το Σ/Κ...έφυγαν Δευτέρα και θα είναι εδώ Παρασκευή μεσημέρι.
Απλά δεν ξέρω τι να πω. ....εάν δεν υπήρχε η χρέωση του inspection, την οποία είδε ο αντιπρόσωπος, θα έκοβα το κεφάλι μου ότι το έκανε επίτηδες η Xtreamer ...γιατί δεν ήταν έτοιμα ακόμα.

Last edited:
Την Παρασκευή έρχονται standard. Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο πάλι , ( γιατί δεν χρειάζεται να το κρύψω.....έχω εκνευριστεί πολύ άσχημα με το όλο θέμα.) ο οποίος είναι πως να το πω....καλός άνθρωπος και το νάσαι καλός μετράει στις προσωπικές σχέσεις. Στις επαγγελματικές ...και ιδιαίτερα με την Xtreamer είναι λάθος. Κι αυτό το λέω γιατί κανείς δεν ειδοποίησε για αυτήν την επιπλέον καθυστέρηση παρά μόνο 3 μέρες μετά αφού αυτή είχε πραγματοποιηθεί. Εγώ θα τους έλεγα ότι θα τους κάνω μήνυση για διαφυγόντα κέρδη. Ετσι μόνο ακούνε αυτοί.
Τα πράγματα πετάνε ήδη. Αναλυτικά τα γεγονότα έχουν ως εξής. Θα φορτώνονταν στο αεροπλάνο την Παρασκεθή που μας πέρασε, το οποίο θα έκανε διάφορές στάσεις ανά χώρα απ'ότι κατάλαβα και θα έρχονταν στην Ελλάδα Τετάρτη. Επειδή όμως όπως λένε τους έτυχε το inspection στις μπαταρίες και φυσικά μετά ήρθε και το Σ/Κ...έφυγαν Δευτέρα και θα είναι εδώ Παρασκευή μεσημέρι.
Απλά δεν ξέρω τι να πω. ....εάν δεν υπήρχε η χρέωση του inspection, την οποία είδε ο αντιπρόσωπος, θα έκοβα το κεφάλι μου ότι το έκανε επίτηδες η Xtreamer ...γιατί δεν ήταν έτοιμα ακόμα.
Να σε καλα ρε νικολα,και μετα απο το αναλυτικοτατο ποστ σου,καταλαβαμε ολλοι τι παιχτηκε.Φυσικα κανενας μας δεν καιει τον αντιπροσωπο,αλλα την μαμα εξτριμερ,που με τις αντιεπαγγελματικες τις συμπεριφορες,μας εχει κουρασει αφανταστα το τελευταιο διαστημα.Τελος ελπιζω ολλα τα μηχανηματα που θα εχουμε στα χερια μας,να ειναι απροβληματιστα,ειδικα μετα απο την ειδηση στο φορουμ της εξτριμερ,για πρασινες οθονες(ευτυχως φαινετε να εχει ηρεμησει καπως η φαση),να εχουμε φοβηθει ολλοι καπως.
Τελος ελπιζω αυτη η παρτιδα που μας ερχετε να ειναι πιο καινουργια(απο οτι δειχνει μαλλον αυτα που θα μας ερθουν μπορει να ειναι σε καινουργια παρτιδα),ωστε να εξαλειφθουν αυτες οι καποιες πιθανοτητες,γιατι πραγματικα θα ειναι κριμα απο τον θεο να συμβει σε καπιον απο εμας μια τετοια περιπτωση.

H Elnetcom μολις μου εστείλε το παρακάτω mail <<Παρακαλούνται οι κύριοι που συμμετείχαν στο power buy του AV Club,
να μας στείλουν το ψευδώνυμό τους σε αντιστόιχιση με το ονοματεπωνυμό τους για να μπορέσουν να σταλούν τα προιόντα με σειρά προτεραιότητας.>>
Πλησιάζει η ώρα !!