Την Παρασκευή έρχονται standard. Μόλις μίλησα με τον αντιπρόσωπο πάλι , ( γιατί δεν χρειάζεται να το κρύψω.....έχω εκνευριστεί πολύ άσχημα με το όλο θέμα.) ο οποίος είναι πως να το πω....καλός άνθρωπος και το νάσαι καλός μετράει στις προσωπικές σχέσεις. Στις επαγγελματικές ...και ιδιαίτερα με την Xtreamer είναι λάθος. Κι αυτό το λέω γιατί κανείς δεν ειδοποίησε για αυτήν την επιπλέον καθυστέρηση παρά μόνο 3 μέρες μετά αφού αυτή είχε πραγματοποιηθεί. Εγώ θα τους έλεγα ότι θα τους κάνω μήνυση για διαφυγόντα κέρδη. Ετσι μόνο ακούνε αυτοί.
Τα πράγματα πετάνε ήδη. Αναλυτικά τα γεγονότα έχουν ως εξής. Θα φορτώνονταν στο αεροπλάνο την Παρασκεθή που μας πέρασε, το οποίο θα έκανε διάφορές στάσεις ανά χώρα απ'ότι κατάλαβα και θα έρχονταν στην Ελλάδα Τετάρτη. Επειδή όμως όπως λένε τους έτυχε το inspection στις μπαταρίες και φυσικά μετά ήρθε και το Σ/Κ...έφυγαν Δευτέρα και θα είναι εδώ Παρασκευή μεσημέρι.
Απλά δεν ξέρω τι να πω. ....εάν δεν υπήρχε η χρέωση του inspection, την οποία είδε ο αντιπρόσωπος, θα έκοβα το κεφάλι μου ότι το έκανε επίτηδες η Xtreamer ...γιατί δεν ήταν έτοιμα ακόμα.