Power Buy για το Xtreamer Prodigy

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +2
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1
creator +1
gtournas +1
stathis73 +1
theano DF +1
Maxsto +1
vascal +1
mtlfn +1
akis 1 +1
chris322 +1
Fireblade +1
spartan27gr +1
doll +1
FISHERMANDSL +1
qpgmr4 +1
justme +1
diablo +1
yiobi +1
Nik0sPs@r +1
soundkeeper +2
DimitrisL +1
gkazantzis +1
MadPax +1
ddjpp +1
Reyko +1
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. +1
anemos2011 +1
aekdimitris +1
dfwk +1
babis1983 +1
gismo918 +1
sokpap +1
2710 +1
Steve_369 +1
kasteli1 +1
aris464 +1
Borat +1
nmand +1
cheiron25 +2
hellop +1
andrip +1
Panys +1
electec +1
grkwn999 +1

Σύνολο 62

Ενημερώθηκε το excel : http://ntfamily.myetrayz.net:8080/r...oad.php?r_id=9bf31c7ff062936a96d3c8bd1f8f2ff3

Last edited:
Τον κωδικό για να βάλω Στο πεδίο "αριθμός προσφοράς" πως θα τον πάρω; Ευχαριστώ!

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +2
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1
creator +1
gtournas +1
stathis73 +1
theano DF +1
Maxsto +1
vascal +1
mtlfn +1
akis 1 +1
chris322 +1
Fireblade +1
spartan27gr +1
doll +1
FISHERMANDSL +1
qpgmr4 +1
justme +1
diablo +1
yiobi +1
Nik0sPs@r +1
soundkeeper +2
DimitrisL +1
gkazantzis +1
MadPax +1
ddjpp +1
Reyko +1
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. +1
anemos2011 +1
aekdimitris +1
dfwk +1
babis1983 +1
gismo918 +1
sokpap +1
2710 +1
Steve_369 +1
kasteli1 +1
aris464 +1
Borat +1
nmand +1
cheiron25 +2
hellop +1
andrip +1
Panys +1
electec +1
grkwn999 +1
foxstam +1

Σύνολο 63

Ποπο ξεπερασαμε και τις 60 συμμετοχες!!!μιλαμε για ρεκορ σε παουερ μπαυ!!!που δυσκολα θα ξεπεραστει πιστευω.:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Θα παρακαλέσω τον συντονιστή της κατηγορίας να με βγαλει απο την λίστα του power buy , αφου τελικά συμετέχω στο sidewinder 2.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση!!

Φύγανε τα λεφτά και τώρα αρχίζει η αγωνία....... τι ακόμα δεν ήρθε ????...... μετά τα Χριστούγεννα????? ……..εεεεεεεε όχι……….κλπ

Θα παρακαλέσω τον συντονιστή της κατηγορίας να με βγαλει απο την λίστα του power buy , αφου τελικά συμετέχω στο sidewinder 2.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση!!

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +2
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1
creator +1
gtournas +1
stathis73 +1
theano DF +1
vascal +1
mtlfn +1
akis 1 +1
chris322 +1
Fireblade +1
spartan27gr +1
doll +1
FISHERMANDSL +1
qpgmr4 +1
justme +1
diablo +1
yiobi +1
Nik0sPs@r +1
soundkeeper +2
DimitrisL +1
gkazantzis +1
MadPax +1
ddjpp +1
Reyko +1
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. +1
anemos2011 +1
aekdimitris +1
dfwk +1
babis1983 +1
gismo918 +1
sokpap +1
2710 +1
Steve_369 +1
kasteli1 +1
aris464 +1
Borat +1
nmand +1
cheiron25 +2
hellop +1
andrip +1
Panys +1
electec +1
grkwn999 +1
foxstam +1

Σύνολο 62

Πεμπτη βραδυ 8-9-11 πληρωσα μεσω easypay.Email για την επιβεβαιωση δεν πηρα μεχρι που μιλησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι ολα καλως και μου το εστειλαν.Μεχρι και σημερα η κινηση στην καρτα μου (Eurobank) δεν εχει γινει και δεν εχω λαβει email απο τον αντιπροσωπο.Να ανησυχω?

Πεμπτη βραδυ 8-9-11 πληρωσα μεσω easypay.Email για την επιβεβαιωση δεν πηρα μεχρι που μιλησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι ολα καλως και μου το εστειλαν.Μεχρι και σημερα η κινηση στην καρτα μου (Eurobank) δεν εχει γινει και δεν εχω λαβει email απο τον αντιπροσωπο.Να ανησυχω?

Οχι .....:D

Παιδες Ελληνων, δεν ειδα-δεν ακουσα ο αντιπροσωπος, μηπως εφυγε Βραζιλια ή εγω κακώς περιμένω e-mail επιβεβαιωσης ή οτι αλλο απο δαυτον για την καταθεση? Μηπως πρεπει να τον ενοχλησω εγώ? εκανα την καταθεση πεμπτη βραδυ και πηρα την επιβεβαιωση απο την τραπεζα.

Παιδες Ελληνων, δεν ειδα-δεν ακουσα ο αντιπροσωπος, μηπως εφυγε Βραζιλια ή εγω κακώς περιμένω e-mail επιβεβαιωσης ή οτι αλλο απο δαυτον για την καταθεση? Μηπως πρεπει να ενοχλησω εγώ? εκανα την καταθεση πεμπτη βραδυ και πηρα την επιβεβαιωση απο την τραπεζα.

Πεμπτη βραδυ εκανα κι εγω την καταθεση με καρτα αλλης τραπεζας και η κινηση φανηκε πριν απο μερικες ωρες σημερα οποτε απο αυριο αναμενω κι εγω το email του αντιπροσωπου.

και σε μένα δεν ήρθε e-mail επιβεβαίωσης ούτε απο την τράπεζα ούτε απο τον αντιπρόσωπο άλλα αναμένω....
Νίκο ερώτηση: είδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα xtreamer να αναφέρει ότι η προσφορά του mini keyboard τελείωσε - ο δικός μας πρόλαβε να κάνει την παραγγελία πρίν τους σωθούν τα πληκτρολόγια ή θα μείνουμε με την γλύκα? :2thumb22sup:

Και σε εγώ έκανα την πληρωμή την Πέμπτη και φάνηκε σήμερα στην κάρτα μου!
Έστειλα και τα στοιχεία μου στον αντιπρόσωπο και απλά περιμένουμε πλέον!
Μέχρι στιγμής η διαδικασία κυλάει ομαλά οπως μας τα είχε περιγράψει ο φίλος Νίκος!
Σε όσους δε φαίνεται η κίνηση στην κάρτα τους και είναι κάρτα από άλλη τράπεζα, ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί φαίνεται η επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών τραπεζών στην σύχρονη ψηφιακή Ελλάδα του σήμερα είναι ΑΜΕΣΗ

Και σε εγώ έκανα την πληρωμή την Πέμπτη και φάνηκε σήμερα στην κάρτα μου!
Έστειλα και τα στοιχεία μου στον αντιπρόσωπο και απλά περιμένουμε πλέον!
Μέχρι στιγμής η διαδικασία κυλάει ομαλά οπως μας τα είχε περιγράψει ο φίλος Νίκος!
Σε όσους δε φαίνεται η κίνηση στην κάρτα τους και είναι κάρτα από άλλη τράπεζα, ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί φαίνεται η επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών τραπεζών στην σύχρονη ψηφιακή Ελλάδα του σήμερα είναι ΑΜΕΣΗ

Οταν λες οτι εστειλες τα στοιχεια στον αντιπροσωπο; Σου τα ζήτησε; Εχεις καποιο e-mail που πρεπει να του τα στειλουμε; Γενικώς εχω μείνει λιγο πίσω σε αυτο το κομματι του αντιπροσωπου.

http://elnetcom.gr/
η ιστοσελίδα του αντιπρόσωπου που μπορεις να βρεις τα στοιχεία του για να επικοινωνησεις μαζί του για το αν φαινεται η πληρωμή σου και για να του στειλεις τα στοιχεια σου