Μεχρι της 20 του μηνος!!!!!Μεχρι πότε μπορουμε να καταθεσουμε τα χρήματα: willy::egg:
Μεχρι της 20 του μηνος!!!!!
Δες εδω φιλε μου!!! http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83050&page=27Σίγουρα? Μέχρι τότε είναι η προθεσμία υποβολής δήλωσης για αγορά (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου στο πρώτο post).
Χριστουγενιατικο δωρο ? :AFADF0:
καλα απο Σεπτεμβρη πηγαμε Δεκεμβριο ?:violent-smiley-030:
Καλα αμα γινει κατι τετιο!!!προβλεπω να αυτοκτονουμε ομαδικος ολοι εδω μεσα!!!!Σύντεκνε οι xtreamαρτζήδες αναφέρουν πιθανή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν να στέλνουν προιόντα απο την μακρινή ανατολή στην ευρώπη, περίπου στις 5 Οκτώβρη
Ακόμα και αν αυτό ισχύσει τελικά και δεν πάει παρακάτω, θα είμαστε εμείς στην πρώτη παρτίδα? Δέν το νομίζω γιατί θα πρέπει να εξυπηρετήσουν πρώτα τα κοπέλια που είχαν παραγγείλει τον Απρίλιο με την ειδική προσφορά μέσω facebook!
Αν λοιπόν είμαστε τυχεροί και στείλουν τα δικά μας κάτα τα τέλη οκτώβρη, βάλε και κάνα 20ήμερο αποστολή και εκτελωνισμό, πιάσαμε μέσα Νοέμβρη - βάλε και την διαδικασία της εταιρίας με τιμολογήσεις - αποστολές κτλ και είσαι περίπου τέλη Νοέμβρη (δηλαδή στα γενέθλιά μου στις 30/11)!!!!
Αν υπολογίσουμε τώρα και καμιά παραπανίσια καθυστέρηση απο την Xtreamer τα φτάσαμε τα Χριστούγεννα.
Γι αυτο σας λέω, ξεχάστε το - θα ρθεί κάποια στιγμή, μέχρι τότε πές πως δεν υπάρχει! :fahne90:
Καλα αμα γινει κατι τετιο!!!προβλεπω να αυτοκτονουμε ομαδικος ολοι εδω μεσα!!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.