Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Φίλε spyrakos, συγγνώμη αλλά με πληροφορήσανε ότι θα έρθουν και τα 2 μηχανάκια μαζί.........

Η ερώτηση ήταν για το test unit πιο πολύ. Αν τηρηθεί η ημερομηνία αποστολής για 15/10 δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά μου.

Η ερώτηση ήταν για το test unit πιο πολύ. Αν τηρηθεί η ημερομηνία αποστολής για 15/10 δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά μου.

Εμ... Εγω να δεις ποσο το θελω το tesr unit... Σιγουρα θα ειναι εδω πριν απο το power buy..

μπορουμε να μαθουμε αν εχουν τακτοποιειθει ολες οι οικονομικες μας εκκρεμοτητες με τον αντιπροσωπο? πχ παραγγειλαν 50 πληρωσαν 50 ειμαστε οκ μηπως δεν εχει γινει καποια πληρωμη και καθυστερήσουμε και απο αυτο?

μπορουμε να μαθουμε αν εχουν τακτοποιειθει ολες οι οικονομικες μας εκκρεμοτητες με τον αντιπροσωπο? πχ παραγγειλαν 50 πληρωσαν 50 ειμαστε οκ μηπως δεν εχει γινει καποια πληρωμη και καθυστερήσουμε και απο αυτο?

βασικα καλο θα ητανε να μαθουμε πχ τα ονοματα σε αυτους που πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη!

γιατι εκτος απο ενα μηνυμα συναλλαγης που πηραμε στο email δεν πηραμε τπτ αλλο?

εγω μονο αυτο πηρα κανενα αλλο μηνυμα.

Στοιχεία Συναλλαγής
Όνομα Πληρωμής:
ELNETCOM Store
Κωδικός Συναλλαγής:
EEχχχχχχχ
Τύπος Συναλλαγής:
Πληρωμή
Ημερομηνία Καταχώρησης:
14/9/2011 - 13:25
Ημερομηνία Πληρωμής:
14/9/2011
Τρόπος Πληρωμής:
Πιστωτική Κάρτα
Ποσό:
184,50 EUR

στον κωδικο συναλλαγης εβαλα εγω τα χχχχχ

δες την ανεπιθυμητη αλληλογραφια σου,μαλλον εκει θα βρεις ενα mail απο την elnetcom, η αλλιως παρε τηλ να στο ξαναστειλουν.

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εγώ δεν έχω πάρει e-mail από την elnetcom. Μόνο από την τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Παρε τους ενα τηλεφωνο και πες το!!!!

Επειδή το egreat μου μόλις χθές τα παιξε υπάρχει πιθανότητα να συμμετέχω και έγώ στο Power Buy για το Xtreamer Prodigy?
Εχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορείς να στείλεις πμ στον απο κάτω κύριο που θέλει να παραχωρήσει την θέση του.

επειδη το μηχανημα θα αργησει και εγω το βιαζομαι για ενα παρτακι του μικρου που θα κανω,οποιος ενδιαφερεται να παρει την θεση μου στο pb ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ

Re: Απάντηση: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Εγώ δεν έχω πάρει e-mail από την elnetcom. Μόνο από την τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να τους στειλω ενα email εδω [email protected] και οχι εδω [email protected] γιατι το gr ειχε ενα προβλημα !να στειλω την διευθυνση μου τον κωδικο παραγγελιας κτλ....

Μπορείς να στείλεις πμ στον απο κάτω κύριο που θέλει να παραχωρήσει την θέση του.

Έχω προλάβει εγώ...:rifle:Και είμαι στο περίμενε μαζί σας...

Βλεποντας τις επισημες σελιδες της Xtreamer δεν ειδα να εχει δοθει νεα ημερομηνια αφιξης!
Στο επισημο shop οταν επιλεγεις το Prodigy τωρα πια δε βγαζει την επιλογη Pre-order μα το αντιμετωπιζει σαν να υπαρχει κανονικα αφου εχει να πατησεις το Οrder Now.
Βεβαιως στο φορουμ τους που κοιταγα αυτοι που ζητησαν απο τον administrator να δωσει καμια φωτο ή το user manual... ακομα περιμενουν (παροτι για φωτογραφιες ειχε πει απο εχθες οκ!)

Υπαρχει μα δε το βλεπουμε... σαν το πριγκιπα του Τσακα μια παλιοκατασταση!!!:aetsch:

ετσι και αλλιως αρχιζουν απεργια στα τελωνεια...marry christmans :p

Κακα νεα...απο email που εστειλε ενας ενδιαφερομενος...

Prodigy shipments delayed as of shortage parts by one of our suppliers.
At the moment expected shipping date is November 1st. We hope this is final date.
We are doing all our efforts to push and finish this unwanted situation.
We really want all our customers to enjoy Prodigy.
Your wait will worth your while.
Again, we are sorry for the delay.
Your patience is highly appreciated.

Νομιζω οτι πεφτει χοντρο δουλεμα..
Και του χρονου σπιτια μας.... :( :( :(

Μόλις έγραψε και ο xtreamer-admin ότι το συγκεκριμένο mail προορίζεται στούς νέους πελάτες και όχι στις προπαραγγελίες (pre-order)
Βέβαια, εμένα αυτό με μπέρδεψε διότι αναφέρεται σε καθυστέρηση αποστολής λόγω μερικής έλλειψης ενός απο τους προμηθευτές τους - ας ελπίσουμε ότι εννοεί ότι πχ αυτός που προμηθεύει κάποιο κομμάτι του xtreamer είχε να διαθέσει μόνο 1000 κομμάτια ώστε να καλυφθούν μόνο οι προπαραγγελίες!