Το δικό μου ερώτημα???:bigcry:
Φίλε spyrakos, συγγνώμη αλλά με πληροφορήσανε ότι θα έρθουν και τα 2 μηχανάκια μαζί.........
Το δικό μου ερώτημα???:bigcry:
Φίλε spyrakos, συγγνώμη αλλά με πληροφορήσανε ότι θα έρθουν και τα 2 μηχανάκια μαζί.........
Η ερώτηση ήταν για το test unit πιο πολύ. Αν τηρηθεί η ημερομηνία αποστολής για 15/10 δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά μου.
Θεος νικολα!!!!:award::award::award:Μα...αφου τοχουμε απαντησει το ερωτημα παιδια.. Με το k/b εχει παραγγελθει.
μπορουμε να μαθουμε αν εχουν τακτοποιειθει ολες οι οικονομικες μας εκκρεμοτητες με τον αντιπροσωπο? πχ παραγγειλαν 50 πληρωσαν 50 ειμαστε οκ μηπως δεν εχει γινει καποια πληρωμη και καθυστερήσουμε και απο αυτο?
Εγώ δεν έχω πάρει e-mail από την elnetcom. Μόνο από την τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
επειδη το μηχανημα θα αργησει και εγω το βιαζομαι για ενα παρτακι του μικρου που θα κανω,οποιος ενδιαφερεται να παρει την θεση μου στο pb ας επικοινωνησει μαζι μου μεσω πμ
Εγώ δεν έχω πάρει e-mail από την elnetcom. Μόνο από την τράπεζα. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
Μπορείς να στείλεις πμ στον απο κάτω κύριο που θέλει να παραχωρήσει την θέση του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.