Power Buy για το Xtreamer Prodigy

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Ναι ρε παιδιά! Συζήτηση κάνουμε για να ξεχαστούμε από τα πραγματικά προβλήματα! Αντε με το καλό να έρθει το μηχάνημα.....

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
..έχουμε τόσα άλλα προβλήματα να λύσουμε καθημερινά...καλή καρδιά!

Tα πες ολα, συμφωνω κ επαυξανω :aktion033:

Και ενα μεγαλο ευχαριστω απο εμενα για το Νικο!!!
Το παιδι να βοηθησει προσπαθησε και στο τελος θα βρει το μπελα του με τις θεωριες συνομοσιες που πανε να αναπτυχθουν!

Προιον της Xtreamer δεν ειχα ως τωρα, μα διαβαζοντας τελευταια κ το επισημο φορουμ της εταιριας καταλαβα πως ειναι εντελως αναξιοπιστη σε οτι αφορα το προγραμματισμο της... οτι να ναι μια κατασταση!!!
Ελπιζω το προιον τουλαχιστων να ναι διαμαντι!
Γι αυτο ουτε κ τον ελληνα εισαγωγεα μπορω να κατηγορισω... δε μου κανει παραλογο το σεναριο αλλα να του λενε το πρωι κ αλλα το βραδυ!
Συνιστω ψυχραιμια, εικαζω πως θα χουμε ακομα πολλα επεισοδια...

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Για να μην παρεξηγηθουμε ο Νικος εκανε καταπληκτικη δουλεια οργανωνοντας αυτο το powerbuy και ουδεμια ευθυνη φερει για το αποτελεσμα η τους προβληματισμους μας, και τον ευχαριστουμε θερμα.

Ουτε βεβαια φερει ευθυνη ο εισαγωγεας για την αναξιοπιστια της xtreamer, αλλα επρεπε να ενημερωθουμε για οποια αλλαγη (που οπως φαινεται θα ειναι πολλες) στο προιον που προπαραγγειλαμε.

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,317
ΑΘΗΝΑ
Λοιπόν....Διάβασα πολύ σύντομα διαφορα που γράφετε..Κατ αρχάς θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω υποχρεώσεων έχω απουσιάσει έκτακτα από το forum τις τελευταίες μέρες. Βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Με το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει σαφής ένδειξη από την Xtreamer ότι δεν θα το στείλει. 70 ευρώ ? πλάκα κάνετε ρε παιδιά.....το k/b έχει κόστος 7 ευρώ από Κίνα....Οσο για την ημερομηνία έναρξης αποστολής αυτή πήγε για το τέλος του μηνός. Θα έχουμε ένα όμως πιο πριν...

chris322

New member
13 April 2011
99
Το να διαφημίζεις κάτι με συγκεκριμένες προδιαγραφές,να προβαίνεις σε παραγγελίες, και στην συνέχεια να αθετείς αυτές τίς προδιαγραφές, πως χαρακτηρίζεται;

Μετά το wifi , την ψύξη (σημαντικό σαν κριτήριο αγοράς για μένα) τι άλλο θα έχει αλλάξει μέχρι της αφίξεως του;

andrip

New member
23 December 2010
56
δεν είχα ποτέ μου πάρε δώσε με την xtreamer αλλά ρε μεγάλε εντάξει, αφού ΔΕΝ έχεις φτιάξει κάτι γιατί το διαφημίζεις πφφφ, Έλληνες είναι; στο ΘΑ μείναν;

Δε με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο καθώς ακούω γενικά προβλήματα, όσο για την (αν κατάλαβα καλά) έξτρα κεραία που θα στείλουν εντάξει αμα δουλεύει λίγο με ενδιαφέρει. Όπως και για το ανεμιστήρι αν κάνει σα μαούνα θα είναι θέμα. Δε θες σε κάποια βουβή σκηνή ταινίας να ακούς το φσσσσσσσσσ.

Έτσι όπως τα κάναμε περιμένουμε το προϊόν όποτε και να έρθει. Σίγουρα δε φταίνε ούτε οι συντονιστές του φόρουμ που οργανώσαν το pb ούτε ο αντιπρόσωπος.

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Παντως συνεχιζουν στο site τους και υποστηριζουν passive cooling και internal wifi. Αν δεν τα εχει αυτα τοτε μιλαμε για απατη.

spartan27gr

AVClub Enthusiast
17 January 2009
1,049
Απλά το εμφανίζω για να ξέρετε...
Είναι από το forum Networked Media Tank

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=55626&pid=514239#pid514239
Και επειδη 2 ατομα μεσα σε ενα φορουμ λενε αυτα τα πραγματα εμεις θα πρεπει να τα ασπαστουμε?Αμα ηταν τοσο τραγικα οσο τα λενε αυτοι οι τυποι!!!γιατι εχει τοσο μεγαλη επιτυχια στα μιντια πλαυερς η συγκεκριμενη εταιρια?και δεν το λεω εγω αλλα τα νουμερα!!!

Nsk.

New member
9 May 2011
56
Και επειδη 2 ατομα μεσα σε ενα φορουμ λενε αυτα τα πραγματα εμεις θα πρεπει να τα ασπαστουμε?Αμα ηταν τοσο τραγικα οσο τα λενε αυτοι οι τυποι!!!γιατι εχει τοσο μεγαλη επιτυχια στα μιντια πλαυερς η συγκεκριμενη εταιρια?και δεν το λεω εγω αλλα τα νουμερα!!!

Δες MCP top list

I'm just saying that's all
http://www.mpcclub.com/forum/

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Πάντως με μία πρόχειρη αναζήτηση στο google για xtreamer & reviews δε ν έδειξε κάτι αρνητικό.... Το αντίθετο μάλιστα! Σε μια ολόκληρη σελίδα αποτελεσμάτων και ούτε ένα αρνητικό! Και μάλιστα από γνωστά site και forum στο av χώρο!

Estefan1960

New member
20 October 2011
29
Παιδιά σας παρακαλώ επειδή ενδιαφερομένων και εγώ για το ένα λόγω μηχάνημα
Μήπως γνωρίζεται το τηλέφωνο η την διεύθυνση του αντιπροσώπου εδώ στην Ελλάδα ευχαριστω

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Τι θέση να πάρει;
Θα παραλάβουμε γύρω στις 20/11
Θα έχει ανεμηστήρακι αντί παθητική ψύκτρα!
Δεν υπάρχουν σαφής ενδείξεις ότι θα έρθει χωρίς το πληκτρολόγιο!
Πολύ ξεκάθαρα τα βλέπω μέχρι στιγμής εκτός εάν μου διαφεύγει κάτι...

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Αν ειναι ετσι να σταματησουνε να διαφημιζουνε passive cooling στο site τους.

onisim

Senior Member
23 May 2011
332
Αθήνα
Μαζί σου αλλά αυτό πρέπει να το πούμε στην xtreamer! Όπως και την build in wifi antenna! Και αυτό είναι ακόμα στο site τους

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Βεβαιως, και αυτο.
Φταιω εγω αν το γυρισω πισω, οταν το παραλαβω, και απαιτησω τα χρηματα μου γιατι δεν ειναι οπως το διαφημιζουνε ?