Power Buy για το Xtreamer Prodigy

νομίζω ότι το δικαιότερο θα είναι να ανοίξει ένα νέο θέμα στο οποίο όποιος απο τους συμμετέχοντες στο power buy θέλει, να δηλώνει ότι επιθυμεί το πληκτρολόγιο και μετά να διεξαχθεί κλήρωση.
ουσιαστικά ~1 στους 2,5 θα το πάρει - αξιοκρατικά νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος μιάς και άλλος δήλωσε πρώτος, άλλος πλήρωσε πρώτος κτλ κτλ

Πολύ μεγάλο δεν είναι ? Εγώ προτίμησα να πάρω το slim TURBO X. Δεν τόχω μετανοιώσει λεπτό. Στέκεται και σ' ένα σαλόνι βρε αδερφέ.... (είναι λίγο ακριβούτσικο όμως....)
Καλησπερα νικολα!!χαιρομαι που μετα απο ενα μεγαλο διαστημα σε ξαναβλεπουμε στο φορουμ!!!οι συμβουλες σου ηταν παντα πολυτιμες αδελφε για ολλους μας.Νικο μπορεις να στειλεις σε λινκ το πληκτρολογιο που αναφερεις?ευχαριστω.

Μιας και έχουμε πλέον πιο οριστική ημερομηνία παραλαβής να επαναλάβω πως όποιος ενδιαφέρετε για το μηχάνημα και δεν έχει προλάβει το power buy του παραχωρώ τη θέση μου καθώς εδώ και καιρό έχω αγοράσει νέο

έχω επικοινωνήσει και με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΠΜ όποιος ενδιαφέρετε.

Καλός ήρθες Νίκο , αν και όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν πιστεύω τίποτα , είναι ΠΟΛΥ ευχάριστο που έχουμε έστω μια πιθανή ημερομηνία παραλαβής μετα απο τόσο καιρο .
Σχετικα με το πληκτρολόγιο , και όντας 23ος στη σειρά δεν θα το έπαιρνα μάλλον , ΑΛΛΑ ΔΕΝ το θέλω έτσι κι αλλιώς , θα προτιμήσω να δεις αν ταιργιαζει αυτο που έχεις στο prodigy και να χτυπησω ένα ίδιο ή μπορεί να πάρω ένα σαν της xtreamer απο eBay.
Ο πιο δίκαιος και τίμιος τρόπος παντος διάθεσης του είναι μετ σειρα που είμαστε γραμμένοι στο power buy , και απλα αν κάποιος απο τους 20 πρώτους δεν το θέλει να συνεχίζει η σειρα απο κει κάτω .

Ο πιο δίκαιος και τίμιος τρόπος παντος διάθεσης του είναι μετ σειρα που είμαστε γραμμένοι στο power buy , και απλα αν κάποιος απο τους 20 πρώτους δεν το θέλει να συνεχίζει η σειρα απο κει κάτω .

Συμφωνώ και γω για να μην μπλέκουμε σε διαδικασία με κληρώσεις.

Πολύ μεγάλο δεν είναι ? Εγώ προτίμησα να πάρω το slim TURBO X. Δεν τόχω μετανοιώσει λεπτό. Στέκεται και σ' ένα σαλόνι βρε αδερφέ.... (είναι λίγο ακριβούτσικο όμως....)

Από διαστάσεις τι λέει; όπως και να έχει να ακούσουμε και μία τιμή για το k/b της xtreamer.

παιδια και Εγώ προτίμησα να πάρω το slim TURBO X.Ειναι πολυ καλο,πιστεψτε με.

Οδηγίες για το σετάρισμα του Χtreamer Jukebox.
Aπ' ότι είδα είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Συμφωνα με τα λεγομενα του αντιπροσωπου ημουν ενας απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος.Ξεκαθαριζω οτι δεν με ενδιαφερει το πληκτρολογιο.

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

MICRON +1
dimosx +1
fragol +1
SWISSTEC +1
samniotis +1
xristosba +1
gPaska +1
Rido21 +1
shelter +1
kikonec +1
onlineN +1
el el +1
onisim +1
akis73+1
Βασίλης Α.+1
gkpapad+1
creator +1
gtournas +1
stathis73 +1
christosk +1
theano DF +1
Maxsto +1
vascal +1

Συνολο 23

Συμφωνα με τα λεγομενα του αντιπροσωπου ημουν ενας απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος.Ξεκαθαριζω οτι δεν με ενδιαφερει το πληκτρολογιο.

Ευτυχώς που ούτε εσύ το θέλεις γιατί σύμφωνα με την πιο πάνω λίστα ( έβαλα μέχρι εκεί που είχα δηλώσει κι εγώ ) δεν σε βλέπω......

Just saying.....

Καλός ήρθες Νίκο , αν και όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν το πιάσω στα χέρια μου δεν πιστεύω τίποτα , είναι ΠΟΛΥ ευχάριστο που έχουμε έστω μια πιθανή ημερομηνία παραλαβής μετα απο τόσο καιρο .
Σχετικα με το πληκτρολόγιο , και όντας 23ος στη σειρά δεν θα το έπαιρνα μάλλον , ΑΛΛΑ ΔΕΝ το θέλω έτσι κι αλλιώς , θα προτιμήσω να δεις αν ταιργιαζει αυτο που έχεις στο prodigy και να χτυπησω ένα ίδιο ή μπορεί να πάρω ένα σαν της xtreamer απο eBay.

Η ημερομηνία είναι standard παίδες!!
Συμφωνώ με τον τρόπο διάθεσης που προτείνεις κι αν κάποιος δεν το θέλει να πάει στον επόμενο.

Re: Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Ευτυχώς που ούτε εσύ το θέλεις γιατί σύμφωνα με την πιο πάνω λίστα ( έβαλα μέχρι εκεί που είχα δηλώσει κι εγώ ) δεν σε βλέπω......

Just saying.....

Να πω ότι ούτε κι εγώ το θέλω ..:D

Βρε παιδια ασχετο αλλα γιατι να παει το πληκτρολογιο με την σειρα που εγινε το group buy δηλαδη ?
Ο πρωτος με τον τελευταιο δλδ δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ?
Μηπως ο πρωτος πληρωσε περισσοτερα λεφτα απο τον τελευταιο ?
Λεω εγω τωρα....

Οδηγίες για το σετάρισμα του Χtreamer Jukebox.
Aπ' ότι είδα είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ίδιο με αυτό του Pro και του Sidewinder 2 είναι απ 'οτι βλέπω.....

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Prodigy

και στην τράπεζα ο πρώτος με τον τελευταίο στη σειρά το ίδιο είναι , αλλά ποιός θα εξηπηρετηθεί πρώτος ;;;;;
First come first serve , που ισχύει παντού.