Power Buy για το Xtreamer Prodigy

Oχι ρε παιδιά.....μην το κάνουμε ράδιο αρβύλα.....:D Μίλησα με τον αντιπρόσωπο και μου είπε πως εννούσε ότι μερικές φορές τα μεταφορικά ανάλογα με το βάρος και την απόσταση μπορεί να φτάσουν μέχρι και 10-15 ευρώ. Κανονίσαμε να επιλεγεί η οικονομικότερη μέθοδος. Δεν θα ξεπεράσουν τα 7 ευρώ.....
Εγω παντως που ρωτησα μου ειπε γυρω στα 10 με 15!!!κουφος παντως δεν ειμαι και ουτε το εκανα αυτο για να κανω ραδιοαρβυλα.:smile:

Εγω παντως που ρωτησα μου ειπε γυρω στα 10 με 15!!!κουφος παντως δεν ειμαι και ουτε το εκανα αυτο για να κανω ραδιοαρβυλα.:smile:

Θορυβήθηκα κι εγώ με την τιμή. Του πρότεινα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του ταχυδρομείου που είναι αξιόπιστη και φθηνή (δεν θυμάμαι πως την λένε τώρα...)

Θορυβήθηκα κι εγώ με την τιμή. Του πρότεινα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του ταχυδρομείου που είναι αξιόπιστη και φθηνή (δεν θυμάμαι πως την λένε τώρα...)

Το Πόρτα-Πόρτα εννοείς? Μου απάντησες και νωρίτερα, ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό που λέει ο spartan, θα είναι μεγάλο ξενέρωμα. Γι'αυτό και ρώτησα στο thread του Ultra πόσα είχατε πληρώσει τότε. Αν ήταν 5-7 , δε δικαιολογείται με τίποτα διπλή ή τριπλή χρέωση τώρα.

Δηλαδη νικο καλα ακουσα?τι να πω μακαρι να επιλεξει την ταχυδρομικη!!!γιατι η acs χτυπαει πολυ επανω την τιμη.

Το Πόρτα-Πόρτα εννοείς? Μου απάντησες και νωρίτερα, ελπίζω πραγματικά να μην ισχύει αυτό που λέει ο spartan, θα είναι μεγάλο ξενέρωμα. Γι'αυτό και ρώτησα στο thread του Ultra πόσα είχατε πληρώσει τότε. Αν ήταν 5-7 , δε δικαιολογείται με τίποτα διπλή ή τριπλή χρέωση τώρα.

Και εγω το ευχομαι!!!αλλα ενας λογος που επελεξα να παω απο εκει να το παρω ηταν η τιμη απο τα μεταφορικα.

Το πόρτα πόρτα είναι πολύ χάλια. Καλή και με καλές τιμές είναι η γενική ταχυδρομική. Επίσης πιστεύω ότι για 100 αποστολές θα δώσουν μια καλύτερη τιμή.

Σαφως και η Γενικη εχει τις καλυτερες τιμες, εδω ετοιμαζοντε απ´οτι εμαθα να παρεχουν και υπηρεσιες κανονικου ταχυδρομιου.

παιδιά η εταιρία στην οποία δουλεύω, έχει πάρει κωδικό απο την γενική ταχυδρομική για πολλαπλές αποστολές και μας χρεώνουν μόνο 5 για δέματα μέχρι 5 κιλά!

Καλημέρα, για την αποστολή του xtreamer επικοινωνούμε εμείς με την εταιρία μετά τις 15/12 που θα παραλάβουν ή θα μας πάρουν αυτοί τηλέφωνο;

μας ειχαν ζητησει με mail αρχες Σεπτεμβριου τα στοιχεια αποστολης οπως και αν θελουμε τιμολογιο ή απόδειξη οποτε λογικα τα εχουν ολα

τιποτα απολυτως! απλα μολις το εχουν στα χερια τους, θα το πακεταρουν και θα σου το στειλουν στην διευθυνση που δηλωσες στο. mail που τους ειχες στειλει.

Μήπως ξέρει κανείς αυτό το πληκτρολόγιο ?

http://www.e-matrix.gr/pcs-laptops-...ooth-keyboard-with-touchpad-and-laser-pointer

Αυτό είναι το πληκτρολόγιο της Xtreamer. Από τον ίδιο κινέζο προμηθευτή. Κόστος 4 ευρώ περίπου. Πωλείται 53....anyway....Δεν είναι αξιόπιστο κατά την γνώμη μου.. Εάν είναι να δώσεις 53 ευρώ, είναι καλύτερα να πάρεις αυτό του Πλαισιου με 50

το ειδα στο πλαίσιο και μου φάνηκε λίγο μεγάλο για να το καρατάω στο καναπε ξαπλωμένος!!!!!

Είδα το Σάββατο στο Media Markt δυο πληκτρολόγιο που μου άρεσαν πολυ το ένα της Logitech κάτι άλλο της trust .
Το Logitech έβγαινε στα 40 ευρώ ενώ το trust στα 53.

Για να πετύχεις το συνδυασμό του μικρότερου και αξιόπιστου (αλλά και του πιο στυλάτου .....) εγώ δεν έχω βρει άλλη λύση πάντως.