Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

lol, δεν ρωτησα!

Θα ειναι ACS η ΕΛΤΑ door to door. Πάντως, αυτά συνηθως ειναι 5-6 ευρω...

Αν και δεν νομίζω να τα έχουμε πάρει μέχρι την Παρασκευή...,ελπίζω τουλάχιστον να σκεφθούν να στείλουν απο τα πρώτα σε εμάς τους πιο μακρινούς!!

Καλησπέρα! Έχει ειδοποιηθεί κάποιος άλλος από την αντιπροσωπεία για πιθανή μέρα παραλαβής?

πέρα απο το ενημερωτικό email που λάβαμε στις 09/12 δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Έχουν φτάσει όλα στον αντιπρόσωπο? μπορώ να πάω από εκεί να παραλάβω να τελειώνουμε?

πέρα απο το ενημερωτικό email που λάβαμε στις 09/12 δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση. Έχουν φτάσει όλα στον

αντιπρόσωπο? μπορώ να πάω από εκεί να παραλάβω να τελειώνουμε?

Παρε τηλεφωνο τον αντιπροσωπο και αντε παρτο

..........................................................................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Μόλις τους έκανα ένα τηλ, λίγο ανοργάνωτους τους έκοψα...Μου είπαν ότι μπορώ να επιλέξω ACS ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ αλλά κόστος δεν ήξερε να μου πει γαι κανένα από τα 2, θα έχουν τη στάνταρ χρέωση των 2 κιλών...Στην ερώτηση αν θα ενημερωθούμε πριν την παράδοση, η απάντηση ήταν "μπορεί να έρθει απευθείας, μπορεί να προηγηθεί και ένα τηλ. πρώτα"...Για να δούμε...

Καλό θα ήταν να μας ενημερώσουν όταν θα το στείλουν,έστω και μ ένα email.Ξεκίνησαν άραγε?φαντάζομαι ότι επειδή δεν χρειάζονται να τα ξαναπακετάρουν όπως τα Prodigy το λογικό θα ήταν να φύγουν πρώτα.Άραγε εμείς που είμαστε θεσσαλονίκη πότε θα παραλάβουμε;

οι prodigy παραλαμβανουν ηδη αλλα εμας τους sidewinder μας εχουν κλασμενους :p
Κανενα παλικαρι που εχει παραλαβει ηδη??!

Μπα, λογικά κάποιος θα είχε αναφέρει κάτι. Το ότι παραλαμβάνουν παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης, την Αλεξανδρούπολη και τη Λακωνία με κάνει να αισιοδοξώ ότι μέχρι αύριο θα έχουμε παραλάβει κι εμείς. Άντε, λίγο έμεινε, μακάρι να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η αναμονή...

Μόλις τους έκανα ένα τηλ, λίγο ανοργάνωτους τους έκοψα...Μου είπαν ότι μπορώ να επιλέξω ACS ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ αλλά κόστος δεν ήξερε να μου πει γαι κανένα από τα 2, θα έχουν τη στάνταρ χρέωση των 2 κιλών...Στην ερώτηση αν θα ενημερωθούμε πριν την παράδοση, η απάντηση ήταν "μπορεί να έρθει απευθείας, μπορεί να προηγηθεί και ένα τηλ. πρώτα"...Για να δούμε...

Και εγω επικοινωνησα μαζί τους σήμερα και μου επιβεβαίωσαν οτι αυθημερον θα φύγει το πακέτο με ACS διοτι το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ είχε δημιουργήσει προβλημα σε έναν πελάτη τους στο Λουτράκι. Αναμένω με λιγα λογια το προϊόν αύριο, άντε μεθαύριο το πολύ.

Και εγω επικοινωνησα μαζί τους σήμερα και μου επιβεβαίωσαν οτι αυθημερον θα φύγει το πακέτο με ACS διοτι το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ είχε δημιουργήσει προβλημα σε έναν πελάτη τους στο Λουτράκι. Αναμένω με λιγα λογια το προϊόν αύριο, άντε μεθαύριο το πολύ.

Όταν λες αυθημερόν, εννοείς σήμερα?

Μόλις μίλησα με την εταιρία. Από οτι κατάλαβα γίνεται χαμός. Θα πάω από εκεί να παραλάβω σε καμια ωρίτσα. Πάντως μου είπε οτι σήμερα θα τα δώσει στην ACS οπότε αύριο ή το πολύ μεθαύριο, εντός αθηνών τουλάχιστον, θα έχουν παραλάβει όλοι. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι όποιος θέλει να παραλάβει απο την εταιρία θα πρέπει να τους κάνει ένα τηλέφωνο μισή ώρα πριν για να του το ετοιμάσουν.

Άντε επιτέλους σε μια ώρα θα το έχω στα χέρια μου:award:

Μόλις μίλησα με την εταιρία. Από οτι κατάλαβα γίνεται χαμός. Θα πάω από εκεί να παραλάβω σε καμια ωρίτσα. Πάντως μου είπε οτι σήμερα θα τα δώσει στην ACS οπότε αύριο ή το πολύ μεθαύριο, εντός αθηνών τουλάχιστον, θα έχουν παραλάβει όλοι. Πληροφοριακά να αναφέρω ότι όποιος θέλει να παραλάβει απο την εταιρία θα πρέπει να τους κάνει ένα τηλέφωνο μισή ώρα πριν για να του το ετοιμάσουν.

Άντε επιτέλους σε μια ώρα θα το έχω στα χέρια μου:award:

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, περιμένουμε τις πρώτες σου εντυπώσεις!

Πήγα σήμερα και το παρελαβα μόνος μου.το εγκαινίασε ο μικρός .(παιδικα).πλήρης δοκιμές όταν κοιμηθεί......

Μόλις παρελαβα και εγώ με πόρτα-πόρτα 9 ευρώ , Πάτρα!!
Αν και έχω την εντύπωση πως είχα προπληρωσει και για τα μεταφορικά, αφού είχα πληρώσει συνολικά 126 ευρώ , θα το προσπερασω, θεωρώντας το όμως φάουλ της εταιρείας!!!

Τώρα που το σκέφτομαι , θα δώσω συνέχεια στο θέμα...γιατί το θεωρώ τουλάχιστον κοροϊδία!!

εχτες παρελαβα και εγω εκει στην....πυλωτη!!! :) και σημερα ειναι στα χερια του παιδιου που πηρε την θεση μου στο pb.O θεος να φιλαει τα sidewinder/prodigy γιατι αν (χτυπα ξυλο) παθουν τιποτα σας βλεπω να ριχνεται περιμενε στην πυλωτη....

Α! και σε επομενα pb να με εχετε υποψην σας ,ετσι προπληρωμενα και μετα απο τρεις μηνες φερνω και εγω οτι προιοντα θελετε :).

ενα θερμο ευχαριστω στον onLine που παρολαυτα προσπαθησε να το φερει εις περας.

Μόλις μίλησα με Elnetcom και μου είπαν ότι το μηχάνημα μου έφυγε χθες πόρτα-πόρτα για θεσσαλονίκη. Ο άνθρωπος μου έδωσε και έναν κωδικό για να ψάξω απο εκεί την κίνηση του μηχανήματος,αλλά βάζω τον κωδικό και μου λέει ότι δεν υπάρχει καταχωρημένος ο συγκεκριμένος κωδικός. Το Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ δεν είναι; Άρα να περάσω από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου; Γιατί εάν περιμένω απ' αυτούς...δεν θα το φέρουν ποτέ.

Απάντηση: Re: Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Μόλις μίλησα με Elnetcom και μου είπαν ότι το μηχάνημα μου έφυγε χθες πόρτα-πόρτα για θεσσαλονίκη. Ο άνθρωπος μου έδωσε και έναν κωδικό για να ψάξω απο εκεί την κίνηση του μηχανήματος,αλλά βάζω τον κωδικό και μου λέει ότι δεν υπάρχει καταχωρημένος ο συγκεκριμένος κωδικός. Το Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ δεν είναι; Άρα να περάσω από τα ΕΛΤΑ της γειτονιάς μου; Γιατί εάν περιμένω απ' αυτούς...δεν θα το φέρουν ποτέ.
για τσέκαρε και εδώ http://www.eltacourier.gr/