Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Νίκο κανένα νεο με το AirPlay? το δοκίμασες?

Το δοκίμασα. Επαιξε ...αλλά έπαιξε καλύτερα με το νέο firmware 3.10 που βγήκε προχθές.... Βασικά με αυτό το firmware διορθώθηκαν πολλά bugs ....(ευτυχώς..)

Το δοκίμασα. Επαιξε ...αλλά έπαιξε καλύτερα με το νέο firmware 3.10 που βγήκε προχθές.... Βασικά με αυτό το firmware διορθώθηκαν πολλά bugs ....(ευτυχώς..)

πολυ καλά νέα!!!
το δοκίμασες και με photo και με ταινία?
Μηπως ειδες αν παίζει και το mirroring? ξερω σε πρήζω....αλλά ειναι πολυ σημαντικό για μένα το mirroring!!

πολυ καλά νέα!!!
το δοκίμασες και με photo και με ταινία?
Μηπως ειδες αν παίζει και το mirroring? ξερω σε πρήζω....αλλά ειναι πολυ σημαντικό για μένα το mirroring!!

Και τα 2 ...Φυσικά. Τα νέα όμως δεν είναι και τόσο καλά θα έλεγα. Στάθηκα τυχερός στην πρώτη δοκιμή. Στην δεύτερη όμως με το νέο firmware 3,0,10...δεν τα πήγε και τόσο καλά. Μια βρίσκει την σύνδεση μια την χάνει πράγμα που καταντάει σπαστικό. Δηλαδή, επιλέγω airplay από το iPhone π.χ. κι ενώ το xbmc το οποίο είναι open στο Ultra ενώ εγώ βρίσκομαι 3 δωμάτια μακριά είναι έτοιμο να δεχτεί να παίξει το βίντεο που έχω μέσα στο iPhone ή το άλλο που βλέπω από το Youtube.....το Sidewinder 2 που τόχω απέναντι μου....όχι μόνο αρνείται.....(την μία και μοναδική φορά που το είδε το τηλέφωνο...) αλλά δεν το "βλέπει" σαν επιλογή καθόλου....
Τα νεύρα μου ?
Φτιάξανε κάτι και χαλάσανε κάτι άλλο στο νέο firmware?
Θα το ποστάρω στο forum τους

Νέα δοκιμή ! Τώρα πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Απ' ότι φαίνεται εάν συνδεθεί το Sidewinder2 στο δίκτυο ασύρματα το airplay δεν ανταποκρίνεται σωστά.....Σε ενσύρματη σύνδεση δουλεύει.

Καλησπέρα Νίκο. Πώς το βλέπεις το μηχάνημα μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο firmware? Έχει βελτιωθεί καθόλου η ταχύτητα απόκρισης στα μενού? Δικτυακά το έχεις δοκιμάσει καθόλου? Θα ήθελα μερικά καλά νέα γιατί η Xtreamer τα έχει παραμουσκέψει τελευταία...

Νέα δοκιμή ! Τώρα πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Απ' ότι φαίνεται εάν συνδεθεί το Sidewinder2 στο δίκτυο ασύρματα το airplay δεν ανταποκρίνεται σωστά.....Σε ενσύρματη σύνδεση δουλεύει.

Μάλιστα, έτσι και αλλοιώς εγώ ενσυρματα το δουλεύω, οπότε ελπίζω όλα καλά .....θα δούμε!!
Να υποθεσω ότι το mirroring δεν παίζει ή δεν το δικιμασες;
Ευχαριστώ και παλι

τι αγορασαμε ειπαμε απο εδω?γιατι δεν θυμαμε....ημουνα νιος και γερασα.

Χαιρετώ την παρέα,

επειδή έλειπα ταξίδι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? Έχουν ξεκινήσει να έρχονται? Που βρίσκονται? Πότε παραλαμβάνουμε? Κάτι που είχε ακουστεί οτι θα έρθουν με αεροπλάνο τελικά ισχύει? Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν είδα κάπου κάποια ενημέρωση ή μου ξέφυγε..

Άγγελος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!

Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!

Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης

Εγώ θα επιθυμούσα μια επίσημη ενημέρωση για το κόστος μεταφορικών εντός Αττικής. Ευχαριστώ.

Μολις με καλεσαν για την αποστολη του sw2. Τριτη, Τετάρτη θα μου το παραδωσουν.

Μολις με καλεσαν για την αποστολη του sw2. Τριτη, Τετάρτη θα μου το παραδωσουν.

αμεσα αναβάθμιση frmware (μέσα από το internet ) στην τελευταία έκδοση πριν το χρησιμοποιήσεις.

οκ, θα την παρει αυτοματα , πατώντας στην καταλληλη επιλογη (firmware upgrade) φανταζομαι ;!;

οκ, θα την παρει αυτοματα , πατώντας στην καταλληλη επιλογη (firmware upgrade) φανταζομαι ;!;

Ναι είναι πια διαθέσιμο μέσω αυτής της επιλογής. Οτι απορία εδώ είμαι παιδιά...(μιας και τόχω ήδη τεστάρει...)