Νίκο κανένα νεο με το AirPlay? το δοκίμασες?
Το δοκίμασα. Επαιξε ...αλλά έπαιξε καλύτερα με το νέο firmware 3.10 που βγήκε προχθές.... Βασικά με αυτό το firmware διορθώθηκαν πολλά bugs ....(ευτυχώς..)
πολυ καλά νέα!!!
το δοκίμασες και με photo και με ταινία?
Μηπως ειδες αν παίζει και το mirroring? ξερω σε πρήζω....αλλά ειναι πολυ σημαντικό για μένα το mirroring!!
Νέα δοκιμή ! Τώρα πήγαν καλύτερα τα πράγματα. Απ' ότι φαίνεται εάν συνδεθεί το Sidewinder2 στο δίκτυο ασύρματα το airplay δεν ανταποκρίνεται σωστά.....Σε ενσύρματη σύνδεση δουλεύει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μας εμπιστευτήκατε και μπήκατε στο group buy που οργάνωσε ο onlineN. Ως τώρα έχουμε αποφύγει να κάνουμε ανακοινώσεις για την πορεία του power buy γιατί μέχρι χτες δεν είχαμε μια οριστική ημερομηνία άφιξης των προϊόντων. Δημιουργήθηκε μια απρόβλεπτα μεγάλη καθυστέρηση από το εργαστάσιο λόγω εσωτερικών θεμάτων και μας αναβάλλανε συνεχώς την ημερομηνία παράδοσης. Η πρώτη παρτίδα έφυγε για τα δικά τους online shops και δεν επαρκούσε να καλύψει την παραγγελία μας. Ενώ προσπαθήσαμε να τα φέρουμε σε 2 δόσεις, λόγω ανεπάρκειας εμπορευμάτων, κατέληξε η μία δόση στο λιμάνι χωρίς να φορτωθεί στο πλοίο και η άλλη στη γραμμή παραγωγής της Xtreamer και έτσι καταλήξαμε, για να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, να αλλάξουμε μεταφορική εταιρεία και να τα φέρουμε αεροπορικώς.
Τα προϊόντα με την άφιξή τους θα εκτελωνιστούν και θα μπούν στη διαδικασία της επανασυσκευασίας με την κεραία που προμηθευτήκαμε ξεχωριστά.
Οι αποστολές προβλέπεται να ξεκινήσουν από την Πέμπτη 15/12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Όποιος κύριος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί προσωπική παραλαβή θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον onlineN για τη συμβολή του και όλη του την προσπάθεια για να γίνει αυτό το power buy!
Εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας και ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την αγορά σας!
Καλές Γιορτές
Δημήτρης Ζουπάνης
Εγώ θα επιθυμούσα μια επίσημη ενημέρωση για το κόστος μεταφορικών εντός Αττικής. Ευχαριστώ.
Μολις με καλεσαν για την αποστολη του sw2. Τριτη, Τετάρτη θα μου το παραδωσουν.
οκ, θα την παρει αυτοματα , πατώντας στην καταλληλη επιλογη (firmware upgrade) φανταζομαι ;!;
κόστος κόστος μεταφορικών?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.