spyrakos
AVClub Enthusiast
- 16 January 2010
- 709
Release date is 15th Oct 2011. New shipping date is as of national holiday in Asia......
Αυτό έχει ανακοινωθεί εδώ και 10 μέρες.
Release date is 15th Oct 2011. New shipping date is as of national holiday in Asia......
για ρίξτε μια ματιά - το ξεκοίλιασε το sidewinder 2 ο τύπος ακόμα δεν το πήρε !!!!
http://integer13.wordpress.com/2011/08/23/77/
Για μένα, σημαντικότερο πρόβλημα αποτελεί η αργή περιήγηση στα μενού. Η ταινία θα ξεκινήσει, τί σε 5", τί σε 10". Αν όμως πατάω το κουμπί και κάνει 5" για να πάρει την επιλογή, τότε θα έχω θέμα...
εγω συμφωνο απολυτα αλλα ο οργανωτης του pb δεν εχει χρονο αυτον το καιρο αρα δεν μπορουμε να μιλησουμε με τον αντιπρωσωπο που δεν νομιζω πως αν του διναμε κατι παραπανω να εχει προβλημα να μας τα φερει σε μια λογικη προθεσμια...αρα και περιμενουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=JMVbV0sRE0E
1) Τίμιο για τα λεφτά του !!
2)Πολύ καλή απόδοση ήχου και εικόνας.
3)Εξαιρετικά πολλές ρυθμίσεις που κάνουν γενικά όλα τα Xtreamer μοναδικά σε αυτόν το τομέα τουλάχιστον.
4)Ο πολύ λόγος για την καθυστέρηση είναι για τους πολύ ανυπόμονους.
5) Το μόνο ψεγάδι στην αναπαραγωγή ταινίας είναι η αναγκαστική εκ των υστέρων επιλογή υπότιτλου.
6) Αναμένεται (όπως είπε ο Li ( εμπορικός διευθυντής της Xtreamer) νέο firmware μετά του 3.07 που θα βελτιώνει την ταχύτητα -μετάξύ των άλλων.
7) Προσωπική άποψη. Εμένα δεν μ'αρέσει το GUI , παρότι όσοι το είδαν έχουν άλλη άποψη...και φαίνεται αυτό το GUI να αρέσει περισσότερο στον πολύ κόσμο .
8) Αφιξη 20 Νοέμβρη!
Μια ερώτηση σχετικά με το 5.
Δεν εχει αναφερθεί νομίζω οτι υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτίτλων με διαφορετικο όνομα αρχείου?...γιατι μπερδευτηκα!!
Για τα υπολοιπα δεν εχω να πω κάτι , θα το κρίνω όταν έρθει και το τεστάρω ο ίδιος. Το μόνο σίγουρο είναι δεν με ενδιαφέρει η ταχυτητα κατα την εναρξη αναπαραγωγής μιας ταινίας!!
Εκείνο όμως που θα έπρεπε να λύσει το νέο firmware - για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου eemix - είναι η αυτόματη επιλογή τουλάχιστον του υπότιτλου που έχει την ίδια ονομασία με την ταινία. ΔΕΝ επιλέγεται αυτόματα και αυτό είναι σπαστικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.