Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

δηλαδη για να καταλαβω σημερα φευγει η παραγγελια μας απο κινα?

...και επειδή το βλέπω να καθυστερεί αρκετά να έρθει, να και ένα video/παρουσίαση για να ξεχαρμανιάσουμε...

http://www.youtube.com/watch?v=YY0v4pqxY-U

Χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία σε media players, μου φαίνεται όντως λίγο αργό στην αναπαραγωγή και φόρτωση αρχείων. Όχι σε ενοχλητικό βαθμό πάντως για εμένα...

Από τη στιγμή που (στο video) πάτησε το play στην ταινία TRANSFORMERS πέρασαν 9 με 10 δευτερόλεπτα για να αρχίσει να την αναπαράγει. Υποθέτω πως ήταν από τον σκληρό δίσκο. Είναι τραγικά μεγάλος χρόνος εκτός και αν ήταν καμία true hd που και πάλι βέβαια είναι απαράδεκτο. Βασίζομαι στα λόγια των moderators που λένε ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί με αναβάθμιση firmware. Μακάρι να βγουν σωστοί και μένα υπερβολικοί οι φόβοι μου....
Το crystal audio matchbox αναλογικά (και μη) είναι Flash Gordon μπροστά του...

Τώρα που το Prodigy πήρε κι άλλη αναβολή και ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω (και πείτε με υπερβολικό) ότι μπορεί να είναι εδώ γύρω στις γιορτές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το sidewinder, μπας κι έρθει ανεξάρτητα από το Prodigy; Μιλάμε για μεγάλη αναμονή. Εντάξει θα μου πείτε ότι από την αρχή ήξερα ότι θα έπρεπε να περιμένω το Prodigy για να έρθουν μαζί κτλ… αλλά ειλικρινά προσωπικά περίμενα τέλος του μήνα, άντε maximum αρχές Νοεμβρίου να τα έχουμε. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Οπότε θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος για να έρθουν τα δικά μας players μεμονωμένα. Η λύση να δώσουμε κάτι παραπάνω για να έρθουν μόνα τους έχει απορριφθεί; Την βρίσκω μια καλή λύση για να ξεμπλέξουμε τα δύο powerbuy και να μην "αγωνιούμε" για το πότε θα είναι έτοιμο το Prodigy κι εάν θα πάρει άλλη αναβολή ή όχι.

εγω συμφωνο απολυτα αλλα ο οργανωτης του pb δεν εχει χρονο αυτον το καιρο αρα δεν μπορουμε να μιλησουμε με τον αντιπρωσωπο που δεν νομιζω πως αν του διναμε κατι παραπανω να εχει προβλημα να μας τα φερει σε μια λογικη προθεσμια...αρα και περιμενουμε.

Παράθεση από το forum της Xtreamer με εγκατεστημένο το τελευταίο firmware 3.0.8

Well I tried this new firmware yesterday evening and:

- upgrade process was ok (I had to change usb key, because SW2 restarted itself when I tried upgrading from first usb key)
- GUI seem quick enough
- when entering text (passwords, URL, etc....) I didn't noticed lag like in 3.0.7 version
- movie info downloading works ok
- subtitle downloading works ok
- media still needs 5-10 second to start playing
- web browser seems to be little better when navigating html site links
- navigating new xtreamer portal is slow...but this is probably because of my slow network speed (1Mb/s link)

I have internal hdd installed, wifi network and only NAS and web server service turned ON. Other services are OFF.

Από τα παραπάνω κρατάω ότι υπάρχει ακόμη η καθυστέρηση στην έναρξη των media. Είναι δυνατόν το πιο σημαντικό (κατ'εμέ) πρόβλημα να μην το έχουν λύσει ακόμα?

Για μένα, σημαντικότερο πρόβλημα αποτελεί η αργή περιήγηση στα μενού. Η ταινία θα ξεκινήσει, τί σε 5", τί σε 10". Αν όμως πατάω το κουμπί και κάνει 5" για να πάρει την επιλογή, τότε θα έχω θέμα...

Για μένα, σημαντικότερο πρόβλημα αποτελεί η αργή περιήγηση στα μενού. Η ταινία θα ξεκινήσει, τί σε 5", τί σε 10". Αν όμως πατάω το κουμπί και κάνει 5" για να πάρει την επιλογή, τότε θα έχω θέμα...

Συμφωνώ και επαυξάνω, όχι όμως ότι και το να αρχίσει να παίζει η ταινία δεν είναι πρόβλημα....

Γενικώς τελικά είναι καθυστερημένο...και με ανυσηχεί ότι στα 2 firmwares που βγήκαν ήδη αυτό δεν διορθώθηκε....

Πάντως φαίνεται οτι προσπαθούν να διορθώσουν τις καθυστερήσεις και αυτό είναι πολύ θετικό. Πιστεύω σε μερικά fw ακόμα θα έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.

http://www.youtube.com/watch?v=JMVbV0sRE0E

1) Τίμιο για τα λεφτά του !!
2)Πολύ καλή απόδοση ήχου και εικόνας.
3)Εξαιρετικά πολλές ρυθμίσεις που κάνουν γενικά όλα τα Xtreamer μοναδικά σε αυτόν το τομέα τουλάχιστον.
4)Ο πολύ λόγος για την καθυστέρηση είναι για τους πολύ ανυπόμονους.
5) Το μόνο ψεγάδι στην αναπαραγωγή ταινίας είναι η αναγκαστική εκ των υστέρων επιλογή υπότιτλου.
6) Αναμένεται (όπως είπε ο Li ( εμπορικός διευθυντής της Xtreamer) νέο firmware μετά του 3.07 που θα βελτιώνει την ταχύτητα -μετάξύ των άλλων.

7) Προσωπική άποψη. Εμένα δεν μ'αρέσει το GUI , παρότι όσοι το είδαν έχουν άλλη άποψη...και φαίνεται αυτό το GUI να αρέσει περισσότερο στον πολύ κόσμο .

8) Αφιξη 20 Νοέμβρη!

εγω συμφωνο απολυτα αλλα ο οργανωτης του pb δεν εχει χρονο αυτον το καιρο αρα δεν μπορουμε να μιλησουμε με τον αντιπρωσωπο που δεν νομιζω πως αν του διναμε κατι παραπανω να εχει προβλημα να μας τα φερει σε μια λογικη προθεσμια...αρα και περιμενουμε.

Παιδιά εδώ είμαι . Κατά καιρούς , προκύπτουν κάτι ταξίδια στο εξωτερικό κάτι επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναγκαζόμαστε να απουσιάζουμε για λίγες μέρες. Αλλά αυτό συμβαίνει αραιά ευτυχώς.

Οποιος θέλει μπορεί να παίρνει την Elnetcom. Εμείς απλώς μεσολαβήσαμε για να ωφεληθείτε όλοι εσείς περισσότερο από άποψη τιμής.

http://www.youtube.com/watch?v=JMVbV0sRE0E

1) Τίμιο για τα λεφτά του !!
2)Πολύ καλή απόδοση ήχου και εικόνας.
3)Εξαιρετικά πολλές ρυθμίσεις που κάνουν γενικά όλα τα Xtreamer μοναδικά σε αυτόν το τομέα τουλάχιστον.
4)Ο πολύ λόγος για την καθυστέρηση είναι για τους πολύ ανυπόμονους.
5) Το μόνο ψεγάδι στην αναπαραγωγή ταινίας είναι η αναγκαστική εκ των υστέρων επιλογή υπότιτλου.
6) Αναμένεται (όπως είπε ο Li ( εμπορικός διευθυντής της Xtreamer) νέο firmware μετά του 3.07 που θα βελτιώνει την ταχύτητα -μετάξύ των άλλων.

7) Προσωπική άποψη. Εμένα δεν μ'αρέσει το GUI , παρότι όσοι το είδαν έχουν άλλη άποψη...και φαίνεται αυτό το GUI να αρέσει περισσότερο στον πολύ κόσμο .

8) Αφιξη 20 Νοέμβρη!

Μια ερώτηση σχετικά με το 5.
Δεν εχει αναφερθεί νομίζω οτι υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτίτλων με διαφορετικο όνομα αρχείου?...γιατι μπερδευτηκα!!
Για τα υπολοιπα δεν εχω να πω κάτι , θα το κρίνω όταν έρθει και το τεστάρω ο ίδιος. Το μόνο σίγουρο είναι δεν με ενδιαφέρει η ταχυτητα κατα την εναρξη αναπαραγωγής μιας ταινίας!!

Μια ερώτηση σχετικά με το 5.
Δεν εχει αναφερθεί νομίζω οτι υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτίτλων με διαφορετικο όνομα αρχείου?...γιατι μπερδευτηκα!!
Για τα υπολοιπα δεν εχω να πω κάτι , θα το κρίνω όταν έρθει και το τεστάρω ο ίδιος. Το μόνο σίγουρο είναι δεν με ενδιαφέρει η ταχυτητα κατα την εναρξη αναπαραγωγής μιας ταινίας!!

Φυσικά και υποστηρίζει υπότιτλους με διαφορετικό όνομα αρχείου. Μπορείς όπως έχω ξαναγράψει να έχεις όλους τους υπότιτλους σε ένα φάκελο π.χ. με την ονομασία "Subs" και να τους επιλέγεις από εκεί.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το τελευταίο που έγραψες - εξ άλλου δεν υπάρχει θέμα τελικά αποτι είδα - τότε θα ενθουσιαστείς.

Είναι κλάσεις καλύτερο από το Sidewinder το προηγούμενο σε ήχο και εικόνα.

Ανυπόμονο δεν λες κάποιον που πρέπει να περιμένει μέχρι και 10secs να ξεκινήσει η ταινία, όταν όλα (που έχω δει) τα εμπορικά (ανάμεσά τους και φθηνότερα) media players ξεκινάν αμέσως. Και αν διάβασα καλά από την παράθεση που έκανα από άλλο site, πρέπει να βγήκε και η 08 έκδοση firmware που ούτε αυτή λύνει το χρονοπρόβλημα. Αυτό που σωστά έθεσε ένας συμφορουμίτης είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πλοήγηση στα μενού. Αυτή είναι ακόμη πιο εκνευριστική.

Η εκ των υστέρων επιλογή υποτίτλων ισχύει και αυτούς που είναι στο ίδιο folder με το ίδιο ακριβώς όνομα???....

Last edited:
Πάντως, από αυτά που είδα στο video του Νίκου, δε διαπίστωσα καμία φοβερή υστέρηση κατά την πλοήγηση...Η ταχύτητα των μενού τί αίσθηση σου άφησε Νίκο?

Ρε παιδιά....πως να το έλεγα....δεν είναι "σπίρτο"! Ακαριαίο που λένε. Αλλά δεν είναι και αργό. Εάν το firmware 8 το λύνει...τότε είμαστε οκ.
Εκείνο όμως που θα έπρεπε να λύσει το νέο firmware - για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου eemix - είναι η αυτόματη επιλογή τουλάχιστον του υπότιτλου που έχει την ίδια ονομασία με την ταινία. ΔΕΝ επιλέγεται αυτόματα και αυτό είναι σπαστικό.

Εκείνο όμως που θα έπρεπε να λύσει το νέο firmware - για να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου eemix - είναι η αυτόματη επιλογή τουλάχιστον του υπότιτλου που έχει την ίδια ονομασία με την ταινία. ΔΕΝ επιλέγεται αυτόματα και αυτό είναι σπαστικό.

Όντως, αυτό είναι το πιο σιβαρό για μένα!!!