Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Τα links δεν παίζουν.
Αλήθεια λόγω ότι πρώτη φορά συμμετέχω σε τέτοια διαδικασία πως γίνεται?
Πληρώνουμε με το easy pay μετά το dead line της 20/9 μόνο σε περίπτωση που έχουμε φτάσει/υπερβεί τους 25?, Πληρώνουμε από πριν και λαμβάνουμε πιστωτικό στην κάρτα σε περίπτωση αδυναμίας συμπλήρωσης ατόμων?

Κάτι άσχετο / σχετικό: Το site www.iboum.com είναι αξιόπιστο?, γιατί δεν τρέφει και πολύ εκτίμηση στα xtreamers...

Last edited:
Για να εχει δωσει κωδικους ο Νικος σημαινει οτι δεν ειναι απαραιτητο πλεον το οριο των 25 και πως επιτευχθηκε το power buy :)

Και μία πρόταση, μήπως θα ήταν προτιμότερο να φτιαχτεί ένα shared document στο google docs για να λυθούν τα προβλήματα με τις παλιότερες εκδόσεις office που βλέπουν να αντιμετωπίζουν κάποια παιδιά στο thread του prodigy?

Εχουμε μήπως κάποια πιθανή ημερομηνία που θα σταλούν απο την xtreamer?
είτε το sidewinder 2 είτε το prodigy?

Καλησπέρα. Έχω 2 ερωτήσεις:

1. Υπάρχει κάποιο deadline για την πληρωμή?
2. Η παραγγελία για τα 2 players προς την Xtreamer θα γίνει μαζί? Το ρωτάω γιατί αν, χτυπάω ξύλο, η Xtreamer αποφασίσει να αναβάλει λίγο ακόμα τη διάθεση του Prodigy, θα καθυστερήσει και η παραλαβή των sidewinder2?
3. Έχουμε κάποιο νεότερο όσον αφορά το review sample? Όχι ότι θα αλλάξει κάτι στην απόφαση για την αγορά, αλλά να ξέρουμε πάνω-κάτω τί "παιδικές ασθένειες" να περιμένουμε.

Αυτά και ένα ευχαριστώ από εμένα για το χρόνο που έχεις διαθέσει για την όλη προσπάθεια.

Στις 20/9/2011 τελειώνει η παραγγελία του Power Buy. Μέχρι τότε είναι απαραίτητο να έχουν γίνει όλες οι καταθέσεις.
Εξηγώ ότι το power buy γίνεται από εμάς, τα μέλη του avclub και δεν έχει να κάνει με το τυχόν στοκ που θα φέρει ο αντιπρόσωπος για διάθεση του προιόντος στην Ελλάδα. Γι αυτό και πετύχαμε αυτήν την ιδιαίτερη τιμή. Αρα η δέσμευσή μας απέναντι στο προαπαιτούμενο ποσό είναι απαραίτητη πριν την λήξη της παραπάνω ημερομηνίας.

Το review sample θα το έχουμε σχετικά γρήγορα. Μέχρι τις 18-20 του μηνός θα είναι εδώ.

Παρακαλω βαλτε με και μενα μεσα...
(ηρθε και το χαρατσι της εφορίας και πηρα μια χαρά.... ,τουλαχιστον να κάνω και ενα δωρακι στον εαυτό μου...-για αυτούς δεν ξερω...)

ερωτησεις
1-μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και prepaid κυπρου στο easypay?
2-το sidewinder εχω δει ότι εχει buildin wifi κεραια ,δεν χρειαζεται να παρουμε εχτρα,σωστα?

(ηρθε και το χαρατσι της εφορίας και πηρα μια χαρά.... ,τουλαχιστον να κάνω και ενα δωρακι στον εαυτό μου...-για αυτούς δεν ξερω...)

ερωτησεις
2-το sidewinder εχω δει ότι εχει buildin wifi κεραια ,δεν χρειαζεται να παρουμε εχτρα,σωστα?

1 Nαι μπορεις να πληρωσεις με την prepaid κυπρου

ερωτησεις

2. Σωστά.

Νάσος Αγραφιώτης +1
gdaskal +1
spyrakos +1
Maxsto +1
Shelter +1
CptBill +1
Δ.Δ. +1
aggelos +1
eemix +1
panos gr +1
kondoras +1
nickape +1
dragontolis +1

Συνολο 13

Το γεγονός ότι το voucher code 18XWKG εμφανίζεται σε παραπάνω από ένα άτομα και ανά 2 γραμμές δεν αποτελεί πρόβλημα, σωστά?

Το γεγονός ότι το voucher code 18XWKG εμφανίζεται σε παραπάνω από ένα άτομα και ανά 2 γραμμές δεν αποτελεί πρόβλημα, σωστά?

Το σφαλμα αυτο ειχα την εντυπωση οτι το διορθωσα. Εαν εμφανιζεται ακομη, παρακαλω ξανακατεβαστε το excel file. Το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη το excel το οποιο εδωσε η τραπεζα περιειχε δυναμικες συναρτησεις δημιουργιας κωδικων. Καθε φορα που ανοιγε δεν επρεπε να γινοταν saved στο κλεισιμο του για να επαναφερει τους ιδιους κωδικους. Δυστυχως δεν μπορουσα να το ξερω πριν το ανεβασω.....τωρα ειναι διορθωμενο.

Το σφαλμα αυτο ειχα την εντυπωση οτι το διορθωσα. Εαν εμφανιζεται ακομη, παρακαλω ξανακατεβαστε το excel file. Το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη το excel το οποιο εδωσε η τραπεζα περιειχε δυναμικες συναρτησεις δημιουργιας κωδικων. Καθε φορα που ανοιγε δεν επρεπε να γινοταν saved στο κλεισιμο του για να επαναφερει τους ιδιους κωδικους. Δυστυχως δεν μπορουσα να το ξερω πριν το ανεβασω.....τωρα ειναι διορθωμενο.

Τώρα που το άνοιξα πάντως, το πρόβλημα παραμένει...

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι διορθώθηκε το πρόβλημα, μόλις έκανα την πληρωμή με κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλές θεάσεις να έχουμε! Και για άλλη μία φορά πολλά ευχαριστώ στο Νίκο για την προσπάθεια και την υπομονή του! :worshippy:

Εχω ηδη πληρωσει απο χτες με αυτο τον κωδικό, και έχει γινει επιτυχώς η όλη διαδικασία. Πρέπει να κάνω κάτι?

Σημ: και στην κίνηση της κάρτας μου φαίνεται κανονικά η χρέωση 121,77 .

Μόλις επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά όσον αφορά το χρόνο παραλαβής του. Περιμένουν λόγω μεταφορικών εξόδων να το φέρουν μαζί με το prodigy.... και αυτό σημαίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων προς τα τέλη Οκτωβρίου.... :bang:

Xαλαρωστε ρε παιδια.Εχετε δει κανεναν αλλον στην Ευρωπη να πουλαει και να εχει παραλαβει/παραδωσει?Ηδη εχουμε σχεδον μεσα Σεπτεβρη...

Μόλις επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και τα νέα δεν είναι και τόσο καλά όσον αφορά το χρόνο παραλαβής του. Περιμένουν λόγω μεταφορικών εξόδων να το φέρουν μαζί με το prodigy.... και αυτό σημαίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων προς τα τέλη Οκτωβρίου.... :bang:

Λογικό και αναμενόμενο. Και ξέροντας το παρελθόν της Xtreamer μην εκπλαγείς αν θα πάμε τέλη Νοέμβρη...