Power Buy για το Xtreamer Sidewinder 2

Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ρε παιδια! Ελεος! Εχει τοσα αλλα που σε αποζημιωνει... Λογικα θα εξαλειφθει το bug στα επομενα firmware (εδω τουλαχιστον εχω εμπιστοσυνη στην Xtreamer)

Μεγάλη εμπιστοσύνη στην Xtreamer δεν έχω, αλλά έχω στον onlineN. Ίσως μας κάψει λίγο το κεφάλι στη αρχή αλλά πού θα πάει, θα στρώσει. Υπάρχει και ολόκληρη κοινότητα από πίσω...Όσο για τις εντυπώσεις, μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι εδώ μέσα και κρίνουμε.

Να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα παιδια:
1) Απο εμας εδω ανακριβειες δεν θα ακουσετε! Αυτια δεν χαιδευουμε κανενος. Οτι ειναι καλο θα το αναφερουμε κι οτι μας χαλαει αντικειμενικα και υποκειμενικα επισης.
2) ποιο player ξεκιναει ταινια κατω απο 4" ;
3) οταν λεμε 8 δευτερα ειναι σαν να μετρας μεσα σου μεχρι το 8 γρηγορα. Για καντε το λιγο... Μπορει το 8 να φαινεται μεγαλο σαν νουμερο, ομως σαν αντικειμενικος χρονος δεν ειναι.
4) αυτο γινεται σε αναπαραγωγη απο δικτυο κι οχι απο τον δισκο.

Εγω τον θεωρω αμελητεο χρονο!!
Σιγουρα θα διορθωθει....

Ναι 8 secs από δίκτυο είναι (νομίζω) καλά, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας αφού δεν θα το χρησιμοποιήσω. Από σκληρό τότε να υποθέσω ότι ξεκινάει αμέσως μια ταινία 720p?

Ρε παιδια μην χαλιεσται τζαμπα!!!ενας ακομα λογος που πηρατε χτριμερ πλαυερ!!!ειναι οτι η εταιρια αυτη δεν το παραταει τοσο ευκολα το μηχανηματα της!!!σε σχεση με αλλες.Μην φοβαστε!!εγω πιστευω οτι θα δειτε φουλ υποστιριξη σε οτι θεμα απο μπαγκς εχει προκυψει.

Εχω κάνει την προετοιμασία (βιντεο ,φωτό και τέτοια) αλλά ψάχνω λίγο ακόμα μερικά πράγματα.
Π.χ. προσπαθώ να καταλάβω εάν όντως έχει λίγο καλύτερη εικόνα από το Pro (και ήχο) ή είναι η ιδέα μου ......Δώστε μου μέχρι αύριο το πρωί ......:D

Τι έγινε ρε Νίκο απο αύριο σε αύριο μας πας , βάλε καμιά φώτο να ξεχαρμανιάσουμε !!!!!

Εχω κάνει την προετοιμασία (βιντεο ,φωτό και τέτοια) αλλά ψάχνω λίγο ακόμα μερικά πράγματα.
Π.χ. προσπαθώ να καταλάβω εάν όντως έχει λίγο καλύτερη εικόνα από το Pro (και ήχο) ή είναι η ιδέα μου ......Δώστε μου μέχρι αύριο το πρωί ......:D

Μας ξέχασες...Δώσε hands-on στο λαό!

Γνωριζω οτι πηζει τελευταια οποτε λιγη υπομονη ...

Με την ησυχία του ο άνθρωπος, δεν είπαμε να σταματήσει και τις δουλειές του. Εννοείται ότι αυτό είναι κάτι δευτερεύον, αν βρει λίγο χρόνο θα είμαστε ευγνώμονες.

Το 14/10 σαν ημερομηνία αποστολής από την xtreamer ισχύει ακόμα?Δηλαδή τα μηχανάκια θα φύγουν μεθαύριο για Ελλάδα?

εγω ανυσηχω για τον Νικο ρε μηπως επαθε τπτ ο ανθρωπος?Καποιος που τον ξερει προσωπικα να μας πει οτι ειναι καλα...

εγω ανυσηχω για τον Νικο ρε μηπως επαθε τπτ ο ανθρωπος?Καποιος που τον ξερει προσωπικα να μας πει οτι ειναι καλα...
Οχι ρε φιλε μην ανυσυχεις το παιδι απλα θα ειναι χωμενος σε καμια δουλεια με αποτελεσμα να μην εχει χρονο!!!υπομονη!!!

Το 14/10 σαν ημερομηνία αποστολής από την xtreamer ισχύει ακόμα?Δηλαδή τα μηχανάκια θα φύγουν μεθαύριο για Ελλάδα?
Ναι λογικα αυτο θα γινει!!!δεν εχει αλλαξει κατι!!!!ολλα εχουνε δρομολογηθει πια πιστευω.