Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Για το καλο λοιπον που εκανε ο ζαρας προτεινω την ιδρυση του σωματειου φιλων pioneer οι"kuraδες" με επιτιμο προεδρο τον Ζαρα:flipout:

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

H EXPERT που ανεφερα είναι τυχαίο παραδειγμα .

Οι 6 δόσεις που ειχα αναφέρει ηταν από τον Επίσημο Εμπορο που εδωσε την 1η προσφορά . Ο καθε Εμπορος μετά μπορεί να κανει οτι θελει .Αλλος μπορει 12 ατοκες, αλλος 10 κ.ο.κ

Για τα μερη ξαναλεω της επαρχίας που δεν υπαρχει εμπορος ή συνεργαζόμενος θα μας πει η εταιρεία τον κοντινότερο

Το 6 ατοκες το λιγοτερο ισχυει δηλαδη ουτως η αλλως..

Για το καλο λοιπον που εκανε ο ζαρας προτεινω την ιδρυση του σωματειου φιλων pioneer οι"kuraδες" με επιτιμο προεδρο τον Ζαρα:flipout:

Αμα ο zaras ειναι επιτημος ο κανονικος ποιος θα ειναι?...χα χα

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:Οχι ρε παίδες και τον τιτλο του γκαντεμη:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: εγραψες φιλε εγραψες !!!!! kurades ολου του κοσμου ενωθειτεεεεεε

-bye--bye-

Μπράβο στον zaras27 και τον larry, τους ευχαριστούμε που έτρεξαν για όλους μας.
Ελπίζω να τις ευχαριστηθούμε όλοι και το κυριότερο να μην έχουμε προβλήματα.

Στέλνω και το πμ πάραυτα...

Στέλνω κι εγώ πμ, αλλά θέλω και να διευκρινίσω κάτι:
Η τιμή θα είναι η ίδια είτε μετρητοίς είτε με 6 ή 12 άτοκες δόσεις;
Είτε δοθεί προκαταβολή, είτε όχι;

Στέλνω κι εγώ πμ, αλλά θέλω και να διευκρινίσω κάτι:
Η τιμή θα είναι η ίδια είτε μετρητοίς είτε με 6 ή 12 άτοκες δόσεις;
Είτε δοθεί προκαταβολή, είτε όχι;

ΙΔΙΑ .Τώρα αν ο Εμπρος σου πει εγω σου κανω 12 ατοκες και 6 εντοκες αυτό είναι θεμα εμπορου.Το λέω αυτό γιατι εσύ πχ μπορείς να πας και να πεις εγω θέλω 36 ατοκα και χωρίς προκαταβολή !!
Οπως καταλαβαίνεις και ειπα είναι στη διακριτικη ευχέρεια του Επίσημου Εμπόρου τι περιθωριο εχει.Οπως ο 1ος πχ που ειπε 450 και 6 ατοκες . Αν αλλος πει 300 και 12 ατοκες τότε πας εκει .Εξάλλου το ονομα σου θα το εχουν ολοι οι Εμπόροι και θα κοιτάξεις εσυ την τσέπη σου

Last edited:
Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

'Ε, όχι και κουράδες ρε παιδιά, τι λόγια είναι αυτά; :grandpa:

Καλύτερα να το πείτε
logo%20zara%20homeok(1).jpg
CINEMA -bye- :flipout:

ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και από εμένα στο zara27 και σε όποιον άλλο συνέβαλε σε αυτό το Power Buy :grinning-smiley-043

οποιος βρει τι αντιπροσωπεύει το όνομα Zaras κερδιζει σοκολατα τσικι ταμ

Ευγε για την οργανωση κι εκτελεση της προσπαθειας και συγχαρητηρια στους υπολοιπους για την επιλογη μας,Καλως να ερθουν!:a0210:

Το πμ ξεκινα..

Επίκαιρη η ερώτηση του φίλου Nick2001, αλήθεια από πότε μπορούμε να "ορμήξουμε"???:cool4:

Θα ήθελα να προστεθώ και εγώ στη λίστα για το power buy.
zaras27 σου έχω στείλει PM.
Ευχαριστώ!

Δηστυχώς το τελευταίο διάστημα μετακόμισα κ δεν είχα ιντερνετ για να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο φόρουμ!
Ευτυχώς όμως ο καλός Θεούλης μου έδωσε την επιφώτιση να μπώ σήμερα απο το σπίτι ενος φίλου για να αντικρίσω αυτό το υπέροχο thread!!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα και κατάφεραν ένα τόσο καλό αποτέλεσμα!
Σας παρακαλώ πολύ, βάλτε με και μένα στη λίστα για το power buy.
Φίλε zaras27 σου έχω ήδη στείλει PM με τα στοιχεία μου.Για οτιδήποτε άλλο χρειαστεις παρακαλώ ειδοποίησέ με.

Ευχαριστω εκ τω πρωτέρων!
Να'στε όλοι καλά!