Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Επικοινώνησα ήδη με Καλογερόπουλο.... Την λίστα δεν την έχουν παραλάβει ακόμα από την εταιρία και θα επικονωνήσουν μαζί μου μόλις την έχουν...
Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον Ζαρα!!!!

Ήδη οι λίστες άρχισαν να πηγαίνουν στα καταστήματα!
Έχει ψάξει κανείς να δει τα κόστη αποστολής ηχείων και βάσης από Αγγλία;
Η καλύτερη τιμή που βρήκα για αυτά είναι 320 ευρώ (κάτω ηχείο και επιτραπέζια βάση). Από Αγγλία σαφώς είναι φθηνότερα, αλλά με τι κόστος μεταφοράς;

Last edited:
Και' γω περιμένω τηλέφωνο από Καλογερόπουλο μόλις πάρει τη λίστα!
Μίλησα και με το Projecting and sounding αλλά δυστηχώς οι δόσεις είναι έντοκες μέσω τράπεζας :(
Μέχρι τώρα καλύτερη διευκόλυνση πληρωμής προσφέρει ο Καλογερόπουλος.
Αν τυχόν βρείτε εσείς κάτι καλύτερο παρακαλώ ενημερώστε κ μας τους υπόλοιπους!
Να'στε όλοι καλά!!

H Electronet επίσης δίνει 6 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή.
Με βλέπω προς electronet γιατί δεν θέλω να δώσω προκαταβολή αυτή τη στιγμή.

Η electronet πάντως αν τις δώσεις το 50% μπροστά,σου κάνει και 12 άτοκες μετά...

Κανονίστε 28 άτομα να μην κάνετε post ούτε μία φωτογραφία μόλις παραλάβετε!!!!!!!

Ege1 σε εχω ενημερωσει οτι εισαι μέσα.

Λοιπόν κι εγω θα την πάρω από Electronet Καμπέρης ο οποίος κάνει χωρίς προκαταβολή και 6 άτοκες . Οπως επίσης και 50% μπροστα και 12 άτοκα είναι καλό .
Εναν από τους 2 τρόπους θα επιλέξω .

Επίσης και η επαρχία πάει καλά απ ότι εμαθα :a0210:

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

τα παιδια απο επαρχια πηραν απαντηση γιατι εγω ακομα περιμενω

Αδερφέ πάρε κι εσυ τηλέφωνο αυτούς που προτείνουμε εδω αμα δεις και δεν σε παιρνει κανένας:a0210:

Και εγώ πάντως που πήρα το πρωί την Ηχοέκφραση μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει τη λίστα και ότι η τιμή είναι για μετρητά, εκτός αν τους ενημερώσουν διαφορετικά από την εταιρία.
Sorry αλλά τα 450 + 6*300 δεν ισχύει βάσει της συμφωνίας για όλους τους dealers?

Έστειλα e-mail στο tlc broadcast και μου απάντησαν πως το κόστος αποστολής του κάτω ηχείου και της επιτραπέζιας βάσης ανέρχεται στις 75 λίρες, οπότε το συνολικό ύψος της παραγγελίας θα φθάσει τα 314 ευρώ περίπου.
"Hello Achilles

Thank you for your enquiry. Shipping for those two items would be £75 but if
you were needing a screen as well it would be £199. It usually takes seven
to ten days to deliver,

Regards.
Jon."

Κατά συνέπεια δεν αξίζει να μπει κανείς στον κόπο, τη στιγμή που η electronet τα κοστολογεί 330 και ο Κοσμάς 320 ευρώ.
Με βλέπω Πέμπτη πρωί προς electronet μεριά...

Και εγώ επικοινώνησα χθες το απόγευμα από Κόρινθο με Pioneer Center και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο όταν πάρουν τη λίστα.

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Και εγώ πάντως που πήρα το πρωί την Ηχοέκφραση μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει τη λίστα και ότι η τιμή είναι για μετρητά, εκτός αν τους ενημερώσουν διαφορετικά από την εταιρία.
Sorry αλλά τα 450 + 6*300 δεν ισχύει βάσει της συμφωνίας για όλους τους dealers?

Αυτή την προσφορά την εχει κάνει ο Καλογερόπουλος .Για τους αλλους ειπαμε οτι θα πρεπει να επικοινωνήσετε μαζί τους

Σε ενημέρωση που ειχα πριν από λίγο με τον υπευθυνο της εταρίας η λίστα με τα ονόματα μας δεν πήγε λόγω προβλήματος στον server τηε εταιριας.

Αυτά για να μην ανησυχείτε-bye-

Καλησπέρα σε όλους
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που πήραν μέρος στην διαδικασία του Power Buy.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει κάποια λίστα στα χέρια μας. Παρακαλούμε να μας σταλεί από τους διοργανωτές είτε με pm είτε με mail στο [email protected], προκειμένου να μπορούμε να βεβαιώσουμε την συμμετοχή.
Η ενημέρωση όσων μας έχουν καλέσει θα ξεκινήσει άμεσα με την παραλαβή της.
Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή βρίσκονται ετοιμοπαράδοτες στο κατάστημα 4 οθόνες και αύριο παραλαμβάνουμε άλλες 14 (βάσεις και ηχεία επίσης).
Σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη και εύρυθμη ολοκλήρωση της ενέργειας.
Σαφέστατα ισχύουν οι 6 άτοκες με ή χωρίς προκαταβολή, καθώς και οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που ζήτησαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες. Η παράδοση ή και η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

Για το Pioneer Center
Παύλος Καλογερόπουλος