Power Buy Pioneer Kuro 5090H

σιγουρα εχω πεσει θυμα του εμπορα προφανος γιατι δεν ημουν βεβαιως οτι ειμαι στη λιστα και αρπαξε την ευκαιρια. ο zaras σε καμια περιπτωση δεν ευθυνεται.

Anyway εγω πιστευω οτι καλό είναι να προσέχουμε όλοι και να βρούμε την καλύτερη οικονομικα συμφερουσα προταση απ όποιον κι αν είναι .

Καλό ξημερωμα-bye-

Καλημέρα σε όλους .Μολις επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπε ότι τα καταστήματα εχουν λάβει την λίστα :BDGBGDB55:.

Μπορείτε να επικοινωνείσετε μαζί τους -bye-

Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου απο PioneerCenter (τους είχα πάρει τηλεφωνο την Δευτέρα). Έκλεισα στο PioneerCenter (με δωρεάν αποστολή στην Κόρινθο) και το απόγευμα ανεβαίνω Αθήνα. :BDGBGDB55::party::ridinghorse:

καλοριζικες σε ολους και σε ολες!!!!

μια μεγαλη παρακληση

φωτο πολλες φωτο και σχολια !!!!!

με την την παντρεψατε ,καλωδια,πηγες ποια ταινια ειδατε πρωτα!!! σε τι υλικο!!!

διοτι οι δικη μας χαρα,εδω στο Avclub ειναι να σας δουμε ολο να μοιραζεστε μαζι μας τις εμπειριες σας με το νεο σας αποκτημα

θα χαρουμε να μας καλεσετε να την δουμε απο κοντα:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Από καλογερόπουλο με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι πιθανότητατα το απόγευμα θα βλέπω το μαύρο χρώμα με διαφορετικό μάτι! Όλα πήγαν περίφημα, συγχαρητήρια στα παιδιά που το οργάνωσαν.

Να σημειώσω ότι η τιμή είναι εξαιρετική (2600 με την TV στο σπίτι, βάση & κάτω ηχείο) σε αντίθεση με τη φτηνότερη στο skroutz που δεν είναι μικρότερη από 3200. Αν λάβουμε υπόψη και τη δυνατότητα διακανονισμού με άτοκες δόσεις, η ευκαιρία είναι μοναδική. Τώρα όσοι θέλανε να την πάρουν κάτω από 2000 ευρώ ή δωρεάν, δε λέω καλά θα ήταν, αλλά απλά είναι μη ρεαλιστικό.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά και πάλι για το χρόνο που ξόδεψαν για όλους εμάς.

Και εγώ τα ίδια από Καλογερόπουλο με αποστολή στον Βόλο. Πιθανόν αύριο θα είναι εδώ!!!!!!:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Παιδια αν θελετε αναρτήστε τις προσφορές για το καλύτερο δυνατό όλων μας.

Ανακεφαλαιωνω και αντιγραφω

Καλογερόπουλος Pioneer Center

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή βρίσκονται ετοιμοπαράδοτες στο κατάστημα 4 οθόνες και αύριο παραλαμβάνουμε άλλες 14 (βάσεις και ηχεία επίσης).
Σαφέστατα ισχύουν οι 6 άτοκες με ή χωρίς προκαταβολή, καθώς και οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που ζήτησαν κάποιοι από τους συμμετέχοντες. Η παράδοση ή και η αποστολή στο χώρο σας είναι δωρεάν.

ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ

Σε 10 ατοκες

ELECTRONET ΚΑΜΠΕΡΗΣ

Σε 18 ατοκες ή αμα είναι μετρητοίς και δώρο 150 ευρω δωροεπιταγή

Για τους αλλους δεν γνωρίζω.Αμα γνωρίζει κάτι κανείς ας μας πει θα βοηθουσε πολύ :a0210:

και εγω παιδια αφου τηλεφωνησα στο Pioneer center και μιλησα με τον κυριο Καλογεροπουλο την εκλεισα απο εκει αφου το κλιμα ηταν πολυ φιλικο(εχοντας παει ουκ ολιγες φορες να χαζεψω τις kuro).
αυριο θα παω μια βολτα για τα περαιτερω και θα περιμενω με ανυπομονησια να μου την φερουν στο σπιτι!!!!!
ευχομε σε ολους καλες θεασεις.

Από καλογερόπουλο με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι πιθανότητατα το απόγευμα θα βλέπω το μαύρο χρώμα με διαφορετικό μάτι! Όλα πήγαν περίφημα, συγχαρητήρια στα παιδιά που το οργάνωσαν.

Να σημειώσω ότι η τιμή είναι εξαιρετική (2600 με την TV στο σπίτι, βάση & κάτω ηχείο) σε αντίθεση με τη φτηνότερη στο skroutz που δεν είναι μικρότερη από 3200. Αν λάβουμε υπόψη και τη δυνατότητα διακανονισμού με άτοκες δόσεις, η ευκαιρία είναι μοναδική. Τώρα όσοι θέλανε να την πάρουν κάτω από 2000 ευρώ ή δωρεάν, δε λέω καλά θα ήταν, αλλά απλά είναι μη ρεαλιστικό.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά και πάλι για το χρόνο που ξόδεψαν για όλους εμάς.

καλοριζικη και ανεβαστε και καμια photo!!!!!!

Και εγώ μόλις την έκλεισα και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κο Καλογερόπουλο για την εξαιρετική αντιμετώπιση και φιλική διάθεση που μου έδειξε. Και βέβαια θα ανέβουν Photo's σε λίγες μερούλες.

Υ.Γ. 1 Και βέβαια ευχαριστούμε τα παιδιά που έτρεξαν και αφιέρωσαν προσωπικό τους χρόνο για όλους μας.

Υ.Γ. 2 Καλό θα ήταν τέτοιες κινήσεις να γίνονταν συχνότερα, μέσω του Avclub, διότι η δύναμή του συγκεκριμένου FORUM τελικά είναι πολλή μεγάλη.

Last edited:
Για σας και από εμένα .
Μόλις έκλισα το τηλέφωνο και μιλούσα με τον κ. Θ. από Ηχοεκφραση και μου είπε κάτι που δεν ήξερα ότι ισχύει.
Ότι τα πλάσματα τύπου kuro δεν παθαίνουν τίποτα από σταθερές εικόνες Π.Χ. χρήση σε PC και μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Οπότε να μπω και εγώ στο Power Buy.
Παρακαλώ πολύ πείτε και εσείς την γνώμη σας για το θέμα έχω ίδει ανοίξει ένα νημάτιο link κοιτώντας για κάτι φτηνότερο και LCD.
Άλλα βλέπω ότι είναι κρίμα να μην συμμετέχω σε κάτι τέτοιο μονό και μόνο από λάθος πληροφόρηση.
Εάν είναι όντος τόσο καλή η συγκεκριμένη τηλεόραση να χρεωθώ μερικές δόσεις (άτοκες είναι) για την πάρω.
Δεν την έχω δει την kuro αλλά όλοι σας λέτε ότι είναι ΤΟΣΟ καλή και σας εμπιστεύομαι.
Λέτε να κάνω ντου ?

@ billytsik
Δυστυχώς το ΡΒ έκλεισε την περασμένη Κυριακή και 28 προλάβαμε.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι για να λάβεις μέρος τόσο εσύ, όσο και κάποια άλλα παιδιά που δεν πρόλαβαν...