Τελος βιαζομαστε η μου φαινεται?...εχουμε τιμες απο αρκετους αντιπροσωπους?
Aντε μαγκες πλησιαζουμε τους 20 (με προυποθεσεις ισως περασουμε και τους 25)...
Το ειχα αναφερει κι εγω και βλεπω υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον και για την 500Α φιλε ΖΑΡΑ...παρτε τιμη και για αυτη.
Να πω επισης πως εννοειται πως δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα ετσι? γιατι κατι αναφερθηκε πως πρεπει να την παρουμε απο το μαγαζι...εννοειται νομιζω πως θα πρεπει να γινει και αποστολη ετσι?
Τελος βιαζομαστε η μου φαινεται?...εχουμε τιμες απο αρκετους αντιπροσωπους?
Όταν η TLC την έχει ήδη γύρω στο διχίλιαρο, μήπως είναι σκόπιμο το powerbuy από εκεί;
Απλά το αναφέρω, μιας και με μια τιμή αρκετά κάτω από τα 2 πιστεύω θα ενδιαφερόμουν κι εγώ και πολλοί άλλοι.
Βέβαια εσείς έχετε το πεπόνι και το μαχαίρι....
Μου απαντησαν αυτο:Hi there. I live in Hellas (Greece).
I am interested in this TV http://www.tlcbroadcast.co.uk/50inc...ation-includes-free-5year-warranty-p-230.html
I was wondering if you deliver outside UK. And if you are able to, could you please tell me the cost of transportation, via a post service.
Thanx in advance. Keep up the good prices!
Δηλαδη...225 ευρω μεταφορικα!Hi
Thanks for your enquiry
We can deliver to Greece for an extra £199 via our couriers UKMAIL part of Businesspost
Best Wishes
Jen
Larry
@Ντίνος: Δεν θέλω 17 νέους φίλους, τουλάχιστον όχι τώρα. Ο καθένας για να επιβεβαιώσει, αρκεί να δώσει τα 450 ευρώ σε όποιον καλό άνθρωπο θέλει να τα μαζέψει π.χ. Zaras27/Larry
κοιτα Ντινο μου και μενα που μεξερει ο jkasjadw? λεφτα δεν παιρνω απο κανεναν
ενα 1ο confirmed θα γινει τωρα οπως σε καθε powerbuy και εχουν γινει 2-3 καλα εδω μεσα
αυριο θα παμε (στο τελευταιο ραντεβου) και θα εμφανιστει ο Zaras27 εξ ονοματος ολων
θα δει το site ο εμπορος θα δει και τα ατομα ...αν και παλι δεν θελει να δωσει τιμη θα μεινουμε με τα 2250 που και αυτα θελουν το ελαχιστο 20 κομματια
και που αν αυριο πω sorry Mr 2250 τα 10 απο τα 20 μελη ηταν μουφα θα μου πεi δεν πειραζει καλη καρδια.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.