Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Τελος βιαζομαστε η μου φαινεται?...εχουμε τιμες απο αρκετους αντιπροσωπους?

η αληθεια ειναι οτι μας επιασε ενας πανικος,αλλα νομιζω αναιτια αφου δεν ειναι δυνατο να εξανλτηθουν τοσο γρηγορα οι τηλεορασεις.
εκτος του stock που υπαρχει προς διαθεσιμοτητα(pioneer,διανομεις..),εχω την εντυπωση οτι δεν εχει σταματησει η παραγωγη των πανελ της.
λογικα θα υπαρχει σαν μοντελο,ως το τελος του τρεχον ετους(τουλαχιστον).

απο την αλλη ομως ,καλο ειναι που επισπευδουμε την αγορα της,γιατι "των φρονιμων τα παιδια......"

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Aντε μαγκες πλησιαζουμε τους 20 (με προυποθεσεις ισως περασουμε και τους 25)...
Το ειχα αναφερει κι εγω και βλεπω υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον και για την 500Α φιλε ΖΑΡΑ...παρτε τιμη και για αυτη.
Να πω επισης πως εννοειται πως δεν ειμαστε ολοι απο Αθηνα ετσι? γιατι κατι αναφερθηκε πως πρεπει να την παρουμε απο το μαγαζι...εννοειται νομιζω πως θα πρεπει να γινει και αποστολη ετσι?
Τελος βιαζομαστε η μου φαινεται?...εχουμε τιμες απο αρκετους αντιπροσωπους?

Τιμές δίνουν αλλά δεν πλησιάζουν τα 2250 ουτε με κυάλι.Θα απαντήσει o Larry περί αυτού και αυριο αλλο εναν τελικό να τελειώνουμε γιατί όπως λεει και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π 'των φρονίμων τα παιδια'...

καλο ειναι να μαγειρεψουμε πριν πεινασουμε...αλλα και το φαγητο μπορουμε να το κανουμε "λουκουμι"...συμφωνω πως αναιτια βιαζομαστε...

Όταν η TLC την έχει ήδη γύρω στο διχίλιαρο, μήπως είναι σκόπιμο το powerbuy από εκεί;
Απλά το αναφέρω, μιας και με μια τιμή αρκετά κάτω από τα 2 πιστεύω θα ενδιαφερόμουν κι εγώ και πολλοί άλλοι.
Βέβαια εσείς έχετε το πεπόνι και το μαχαίρι....

Οταν λοιπον τους ρωτησα αυτο:
Hi there. I live in Hellas (Greece).

I am interested in this TV http://www.tlcbroadcast.co.uk/50inc...ation-includes-free-5year-warranty-p-230.html

I was wondering if you deliver outside UK. And if you are able to, could you please tell me the cost of transportation, via a post service.

Thanx in advance. Keep up the good prices!
Μου απαντησαν αυτο:
Hi

Thanks for your enquiry

We can deliver to Greece for an extra £199 via our couriers UKMAIL part of Businesspost

Best Wishes

Jen
Δηλαδη...225 ευρω μεταφορικα!

Τωρα δεν ακουγεται και πολυ bargain...

Aν μου επιτρεπουν οι συντονιστες αυτης της προσπαθειας θα ηθελα να πω κατι.

Ειναι πολυ σημαντικο, οσοι εχουν δηλωσει "ενδιαφερον" να ειναι σιγουροι και η αποφαση τους ΤΕΛΙΚΗ οτι το εχουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.

Αυτο το λεω επειδη (ισως) προσφορες απο καταστηματα να βασιζονται σε συγκεκριμενο (και προς τα πανω) αριθμο τηλεορασεων.

Αν δηλαδη, οι 20 γινουν πχ. 8, τοτε μπορει η τιμη των 2250 που εχει βρεθει μεχρι στιγμης, να μην ισχυει και να εχουμε απο απογοητευσεις μεχρι γρινιες.

Ευχομαι να μην μεταφραστει λαθος το παρον μηνυμα, καλη επιτυχια ευχομαι και παλι.

Καλη περιπτωση απο TLC ειναι μονο η 500Α (αν δεν πειραζουν τα υπολοιπα) η 5090 δεν λεει γιατι βγαινει ετσι κι αλλιως πανω απο 2000...

1. Δεν ρώτησες όμως για delivery από power buy, όπου τα δεδομένα αλλάζουν.

2. Επίσης δεν ρώτησες πόσο θα κατέβαινε η τιμή με powerbuy, που είναι ήδη η χαμηλότερη.

μεχρι στιγμης δεν μας εχει δοθει καμια τιμη καλυτερη απο τα 2250 ευρω

μια παρακληση εχουμε δηλωθει 18 ατομα μεχρι στιγμης
με οροφη τα 2250 ποιοι ακομη θα λαβουν μερος στο powerbuy διοτι ισως καποιοι περιμενουν και καλυτερη τιμη και δεν συμμετεχουν

και ακομη ποιοι δεν συμφωνουν απο τους 18 με την τιμη και θελουν να αποχωρησουν

ειπα και χτες και προχτες ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΤΟΥ ειμαστε εμεις και η ΠΟΣΟΤΗΤΑ και επειδη παιζει και ενα αυριανο καλο ραντεβου απο φιλο που αγορασε την 5090 θα ηθελα να ξερω αν το 18 + 3-4 500Α το εχουμε σαν νουμερο

Επιβεβαιωστε :a0210::a0210:

αληθεια η 500 αρα ποσο εχει?

Παρακαλώ όσοι είναι για την 500αρα ας ανοίξουν power buy ή ας μαζευτούν να πουν ότι ειμαστε τόσα ατομα .

Εδω όπως λεει και ο Ντινος να δηλώσουν αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται και ΜΟΝΟ για την 5090Η

εγω προσωπικα σε παραεισαγωγη δεν συμμετεχω ουτε θελω να ερθει η τηλεοραση με σπασμενη και να την στελνω πισω...και θελω και 3 χρονια εγγυηση Ελληνικη

απο τον Εμπορo(που τον λεει και ο Zaras27) εχουμε διαβεβαιωση οτι εχει και στοκ αλλαγης αν κατι παει στραβα 3-4 κομματια

Επίβεβαιώστε όπως και εγω με copy -paste αν είστε μέσα .

Larry
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
fgt32
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

Λαρυ, θα σου πω κατι δημοσιως, (αν και θα μπορουσα να το κανω με πμ), για να το διαβασουν ολοι οι ενδιαφερομενοι.

Υπαρχουν αυτην την στιγμη 18 μελη που ειπαν οτι θελουν με το deal που εγραψες παραπανω.

Εφ'οσον οι 18 ειναι confirmed, να δωσουν απο τωρα την προκαταβολη των 450, τραβατε αυριο και στο αυριανο καλο ραντεβου με 450Χ18 (8100ευρω) στο χερι, και θα δεις .....

Το θεμα ομως, για να μιλησουμε καθαρα, ειναι οτι το μελος @υγδοχ!, ειναι διατεθημενος να δωσει 450 στον "αερα" ? Ο Θανος ο Φ. απο την αλλη θα τα δωσει....

Ελπιζω να καταλαβαινεις τοσο εσυ οσο και οι λοιποι τι θελω να πω.

Μηπως, αντι να τρεχετε για ραντεβου, να κανετε μια μαζωξη να δειτε ο ενας την φατσα του αλλου, να μαζευτει το ποσο των προκαταβολων και να προχωρησετε ???

Φιλικα παντα

Larry
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

και έχω ανά πάσα στιγμή ζητηθεί την προκαταβολή

@Ντίνος: Δεν θέλω 17 νέους φίλους, τουλάχιστον όχι τώρα :-). Ο καθένας για να επιβεβαιώσει, αρκεί να δώσει τα 450 ευρώ σε όποιον καλό άνθρωπο θέλει να τα μαζέψει π.χ. Zaras27/Larry

κοιτα Ντινο μου και μενα που μεξερει ο jkasjadw? λεφτα δεν παιρνω απο κανεναν

ενα 1ο confirmed θα γινει τωρα οπως σε καθε powerbuy και εχουν γινει 2-3 καλα εδω μεσα

αυριο θα παμε (στο τελευταιο ραντεβου) και θα εμφανιστει ο Zaras27 εξ ονοματος ολων

θα δει το site ο εμπορος θα δει και τα ατομα ...αν και παλι δεν θελει να δωσει τιμη θα μεινουμε με τα 2250 που και αυτα θελουν το ελαχιστο 20 κομματια

και που αν αυριο πω sorry Mr 2250 τα 10 απο τα 20 μελη ηταν μουφα θα μου πεi δεν πειραζει καλη καρδια.....

Larry

@Ντίνος: Δεν θέλω 17 νέους φίλους, τουλάχιστον όχι τώρα :-). Ο καθένας για να επιβεβαιώσει, αρκεί να δώσει τα 450 ευρώ σε όποιον καλό άνθρωπο θέλει να τα μαζέψει π.χ. Zaras27/Larry

Μα δεν ειπα τιποτα για νεους φιλους. Για την ουσια μιλαω.

Συμφωνουμε. -bye-

κοιτα Ντινο μου και μενα που μεξερει ο jkasjadw? λεφτα δεν παιρνω απο κανεναν

ενα 1ο confirmed θα γινει τωρα οπως σε καθε powerbuy και εχουν γινει 2-3 καλα εδω μεσα

αυριο θα παμε (στο τελευταιο ραντεβου) και θα εμφανιστει ο Zaras27 εξ ονοματος ολων

θα δει το site ο εμπορος θα δει και τα ατομα ...αν και παλι δεν θελει να δωσει τιμη θα μεινουμε με τα 2250 που και αυτα θελουν το ελαχιστο 20 κομματια

και που αν αυριο πω sorry Mr 2250 τα 10 απο τα 20 μελη ηταν μουφα θα μου πεi δεν πειραζει καλη καρδια.....

:grinning-smiley-043

-bye-

Larry επιβεβαιώνω
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65
avpap
spycon69
forte
fine68
aragorn
pinezas133
1600
nick2001
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας
Μιχάλης Κορ

Να τη δωσουμε ρε παιδια και την προκαταβολη...και επιβεβαιωνω και το ενδιαφερον...αλλα ακομη δεν πηραμε ουτε τη 2η προσφορα...γιατι τοση βιασυνη?
Και για το αλλο θεμα των 500Α (που θα ανεβαζε και τον αριθμο μαλλον)... να ρωτησω κατι...τον εμπορο τον ενδιαφερει το αν πουλησει 25-30 τηλεορασεις μαζεμενες η αν πουλησει ενα συγκεκριμενο μοντελο σωνει και καλα...γιατι αυτο δε το καταλαβαινω..και ειναι και πιο ακριβη η 500Α (καλυτερα γι αυτον). Και αυτοι που το ζητησαν μαλλον ξερουν πως η τιμη απεχει απο την 5090Η... αλλωστε ας μαθουμε μια τιμη, ετσι να μας-τους φυγει η περιεργεια και μετα αν ειναι μπαινουν στην 5090Η αν θελουν ...
Οσο για το να βρεθουμε ξαναλεω, ολοι οι αλλοι εκτος απο μενα ειστε απο Αθηνα δηλαδη?..

οπως ανεφερα οταν δηλωσα συμμετοχη στο powerbuy,μπαινω με μια επιφυλαξη και μια τελειωτικη απαντηση στο τελος της εβδομαδας,λογω αναμονης προσφορας της τηλεορασης,απο μια πολυ καλη "ακρη".
εαν δημιουργω αναστατωση και μη σωστο καθορισμο της τελικης-καλυτερης δυνατης τιμης-αφαιρεστε με απο την λιστα χωρις-ειλικρινα-καμια παρεξηγηση.
πιστευω μεχρι τη παρασκευη να εχω παρει μια απαντηση.