Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Απάντηση: Re: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Όχι Μιχάλη δεν έχω αλλά θα δανειστώ από ένα φίλο για να δοκιμάσω και θα σου πώ. Επίσης ψάχνω να δώ τι μπορεί να γίνει σε επίπεδο cam για να διευρυνθούν οι ορίζοντες μας:cool4:

Τέτοια θέλω να ακούω !! :ears: :a0210:

Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

UPDATE

Larry ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
zaras27 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
manolara
taurus65 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
avpap ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
forte ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
fine68 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
aragorn ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
pinezas133 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
nick2001
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π εως Παρασκευή επιβεβαίωση
fgt32 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ
El Chino
Θανος Φουντας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ (προϋπόθεση η έκδοσηαπόδειξης ή τιμολογίου) Φυσικά και υπάρχει μην ανησυχείς
Μιχάλης Κορ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ

Καλησπέρα,

Διάβαζα τυχαία το forum σας και θα ήθελα να βοηθήσω στην εύρεση καλύτερης τιμής για την συγκεκριμένη 50αρα τηλεόραση Kuro PDPLX-5090H που ψάχνετε. Γνωρίζω κάποιον έμπορο στη Θεσσαλονικη ο οποιος κάνει εισαγωγή και διανομή ταυτόχρονα όλων των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα. Πιστεύω οτι μπορεί να σας δώσει καλύτερη τιμή από την τιμή που έχετε. Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζι μου στο e-mail μου για να σας δώσω τα στοιχεία επικοινωνίας του. :a0210:

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power Buy Pioneer Kuro 5090H

Καλησπέρα,

Διάβαζα τυχαία το forum σας και θα ήθελα να βοηθήσω στην εύρεση καλύτερης τιμής για την συγκεκριμένη 50αρα τηλεόραση Kuro PDPLX-5090H που ψάχνετε. Γνωρίζω κάποιον έμπορο στη Θεσσαλονικη ο οποιος κάνει εισαγωγή και διανομή ταυτόχρονα όλων των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα. Πιστεύω οτι μπορεί να σας δώσει καλύτερη τιμή από την τιμή που έχετε. Εαν σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζι μου στο e-mail μου για να σας δώσω τα στοιχεία επικοινωνίας του. :a0210:

Ευχαριστώ

Οχι εδω φίλε .Στο αλλο Powerbuy να ποσταρεις σε παρακαλώ

αντε ρε παληκαρια...:chinscratch:
εσεις που εχετε παραλαβει,δεν θα ανεβασετε καμια φωτο να παρουμε λιγο ματι?:speechless-smiley-0

Καλησπέρα σε όλους

Αν και παρέλαβα την Παρασκευή το μεσημέρι και υπολόγιζα να περάσω ένα υπέροχο τριήμερο με την Kuro μου δυστυχώς λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο…. η γυναίκα μου είχε κανονίσει άλλα πράγματα για το τριήμερο….

Οπότε η Kuro στήθηκε μόλις σήμερα αργά το απόγευμα, πραγματοποίησα το setup της, πέρασα και τις ρυθμίσεις που δόθηκαν στο νήμα <Pioneer Kuro 9th generation> και στη συνέχεια βάλαμε να δούμε σε DVD το <Πειρατές της Καραβαικής, Nr. 3>…….. Αρκεί να σας πω ότι για 30 λεπτά δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα με την γυναίκα μου…… είχαμε μείνει κυριολεκτικά άφωνοι και οι δύο:eek::eek::eek:….. φοβερά χρώματα, ένα απίστευτο μαύρο με εικόνα «σχεδόν» τρισδιάστατη… νομίζαμε ότι δεν βλέπαμε DVD αλλά ότι η ταινία παιζόταν «ζωντανά» στο σαλόνι μας.

Παιδιά η τηλεόραση είναι ΦΟΒΕΡΗ. :award:
Εύχομαι καλές θεάσεις σε όσους παρέλαβαν ή θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν και μια φωτογραφία (ελπίζω να την έβαλα σωστά στο post)

Attachments

• dsc02207-0001-0000.jpg
    dsc02207-0001-0000.jpg
    77.6 KB · Views: 106
Καλησπέρα σε όλους

Αν και παρέλαβα την Παρασκευή το μεσημέρι και υπολόγιζα να περάσω ένα υπέροχο τριήμερο με την Kuro μου δυστυχώς λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο…. η γυναίκα μου είχε κανονίσει άλλα πράγματα για το τριήμερο….

Οπότε η Kuro στήθηκε μόλις σήμερα αργά το απόγευμα, πραγματοποίησα το setup της, πέρασα και τις ρυθμίσεις που δόθηκαν στο νήμα <Pioneer Kuro 9th generation> και στη συνέχεια βάλαμε να δούμε σε DVD το <Πειρατές της Καραβαικής, Nr. 3>…….. Αρκεί να σας πω ότι για 30 λεπτά δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα με την γυναίκα μου…… είχαμε μείνει κυριολεκτικά άφωνοι και οι δύο:eek::eek::eek:….. φοβερά χρώματα, ένα απίστευτο μαύρο με εικόνα «σχεδόν» τρισδιάστατη… νομίζαμε ότι δεν βλέπαμε DVD αλλά ότι η ταινία παιζόταν «ζωντανά» στο σαλόνι μας.

καλοριζικη...

λιγο περιεργη μου φαινεται η ληψη της φωτογραφιας.
η τηλεοραση μοιαζει 4:3 και οχι 16:9....:BDGBGDB55:

Είπα και εγώ, πρώτη φωτογραφία ποστάρω και θα γίνουν όλα εντάξει….
Στο resize της φωτογραφίας δεν πρόσεξα το aspect ratio οπότε έκανα την Kuro 4:3 :slapface:

Στο resize της φωτογραφίας δεν πρόσεξα το aspect ratio οπότε έκανα την Kuro 4:3 :slapface:

Μπά δεν νομίζω,το ηχείο κάτω απ' τη τηλεόραση κάνει την...δουλειά και φαίνεται 4:3.

δεν πειραζει-ειδαμε και την τετραγωνη εκδοση της,σε πρωτη αποκλειστικη παρουσιαση....:a0210:

Φαντάσου ότι ήταν και DVD , που να δεις και κανά 1080p ...... ετοιμαστείτε για πολλά υπογλώσσια....

Καλορίζικη φίλε! -bye-

Εμενα παιδια, (να ειναι καλα ο Κ. Καλογεροπουλος) με ενημερωσε, και η κουρακλα μου αυριο ταξιδευει για Κρητη :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: -bye- :grinning-smiley-043

Παίδες κατάφερα και την έστησα χτεσ το βράδυ!!! Για την ώρα είδα μόνο τηλεοπτικό σήμα από τον Dream...αψογο!!!! και ακόμα εντυπωσιακότερο ήταν το ελεύθερο HD του ASTRA. Έπαιξα και ένα DVD Stuartlittle (τα τέκνα βλέπετε...) άλλα το είδα μέσω dream και VLCF (τα μικρά μου, κατέστρεψαν πριν λίγο καιρό το player και βλέπω έτσι DVD) οπότε δεν ξέρω άν η εικόνα του είναι η βέλτιστη. Πάντως και αυτή ήταν καταπληκτική...Έχω όμως μια απορία...τι settings χρησιμοποιούμε στην TV για dream 800. Αυτά του τηλεοπτικού σήματος ή το film των DVD /BR?

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως οι νέοι κάτοχοι Kuro να μας λένε και ποιά ήταν η προηγούμενη τηλεόρασή τους ώστε να ξέρουμε το μέτρο σύγκρισης.

Σωστή επισήμανση φίλε underdog...

η προηγούμενη τηλεόραση μου ήταν μια 29αρα CRT και συγκεκριμένα η SONY KV-29E1D

κυριοι για προσωπικούς λογους αποφασισα να μην αγορασω την συγκεκριμενη τηλεοραση.

Ο πρωτος που θα γραψει σε αυτο το thread τη λεξη " ΑΓΟΡΑ ",θα μπορει να αποκτησει την αγαπημενη του Kuro,δινοντας του τη θεση μου στην επισημη λιστα του Power Buy !!

1)Δεν προκειται να απαντησω σε πμ (μονο εδω ποσταρετε για να αποφευχθουν οι παρεξηγησεις)

2)Ο πρωτος που θα ποσταρει λοιπον,θα του στειλω το ονομα μου σε pm ετσι ωστε να με αντικαταστησει στην επισημη λιστα.

p.s ευχαριστω τα παιδια για την ολη τους προσπαθεια και ευχομαι σε οσους την απεκτησαν καλες θεασεις!!
Εαν δεν βρεθει καποιος,θα την αγορασω εγω τελικα ως το τελος της αλλης εβδομαδας,για να μην εκτεθει κανεις απο τα παιδια για την τελεια οργανωση