Εστιλα ήδη 2 emails στους φθηνότερους του skroutz, για να δούμε.
Καλα δεν σε μαλωσα:ADFAD2: και γω παρακολουθουσα ενα χρονο πριν .........αποφασισω να παρω τηλεοραση και οριστε τωρα που καταληξαΠαρακολουθώ το φορουμ αλλά τώρα έκανα εγγραφή.
Δεν έχω συμμετάσχει ποτε σε ομαδική παραγγελια και δεν ξερω και πολλα για την Toshiba ZF355.
Απλά να σημειώσω ότι για τον έναν απο τους 2 φθηνότερους δεν έχουνε ακουστεί και τα καλύτερα λογία γιαυτό είμαι και λίγο επιφυλακτικός..
@γαταρος
Συνυπολογίζοντας και την διαφορά του φπα μέσα, με πόσο διαφορά στην τιμή πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι κάνοντας ένα PowerBuy 10 άτομα από τον Μοσχιδη? Αναφέρω ενδεικτικά οτι η φτηνότερη τιμή για την 46αρα αυτή την στιγμή είναι 2175.07 από το Megamarket.gr
Ά και κατι άλλο σημαντικο.
Μήπως η 46αρα είμαι μεγαλη για απόσταση 2μέτρων;;;
Επίσης, καλο θα ηταν να παρουμε 2 τιμές, ΜΙΑ γι αυτους που θα την πληρωσουν μετρητοίς, και μια για οσους θελουν δοσεις ....:ernaehrung004:
Διονύση θα παρεις τιβουλα ?
Εδω σε ειχανε προτεινομενο για την θεση γενικου γραμματεα στο κομα και συ τους την κανεις για μια παλιοτοσιμπα ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.