POWER BUY Toshiba ZF355

Αρχημιδη.........ισως ?
Καλημερα στα Ζομπι της παρακειμενης λιμνης -bye-

Εστιλα ήδη 2 emails στους φθηνότερους του skroutz, για να δούμε.

Απλά να σημειώσω ότι για τον έναν απο τους 2 φθηνότερους δεν έχουνε ακουστεί και τα καλύτερα λογία γιαυτό είμαι και λίγο επιφυλακτικός..

@γαταρος
Συνυπολογίζοντας και την διαφορά του φπα μέσα, με πόσο διαφορά στην τιμή πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι κάνοντας ένα PowerBuy 10 άτομα από τον Μοσχιδη? Αναφέρω ενδεικτικά οτι η φτηνότερη τιμή για την 46αρα αυτή την στιγμή είναι 2175.07 από το Megamarket.gr

οταν η φτηνοτερη Χ3500 ειχε 2850 (καπου στο νετ) εμεις τις πηραμε 2600(1300 μπροστα και τα αλλα σε 12 ατοκες) οποτε βγηκαν περιπου 2490 κατι

Παρακολουθώ το φορουμ αλλά τώρα έκανα εγγραφή.
Δεν έχω συμμετάσχει ποτε σε ομαδική παραγγελια και δεν ξερω και πολλα για την Toshiba ZF355.

Παρακολουθώ το φορουμ αλλά τώρα έκανα εγγραφή.
Δεν έχω συμμετάσχει ποτε σε ομαδική παραγγελια και δεν ξερω και πολλα για την Toshiba ZF355.
Καλα δεν σε μαλωσα:ADFAD2: και γω παρακολουθουσα ενα χρονο πριν .........αποφασισω να παρω τηλεοραση και οριστε τωρα που καταληξα:flipout::flipout:

τα emails εστειλα στο mediamarket κε στο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ..

υποψιν οτι εγω μεχρι τελη του μηνος θα πρεπει να την εχω παρει

Ά και κατι άλλο σημαντικο.
Μήπως η 46αρα είμαι μεγαλη για απόσταση 2μέτρων;;;

Στο mediamarket έχω ψωνίσει αρκετές φορές και έχω καλή γνώμη.Ποτέ δεν έκαναν πάνω από 5 μέρες να μου παραδώσουν την παραγγελία μου.
Στην Ηχοέκφραση στο κατάστημα του Νέου Κόσμου(περνάω μια δυο φορές τη βδομάδα από κει γιατί μένει δίπλα η μάνα μου) στα μοντέλα που έχουν στη βιτρίνα οι τιμές είναι χαμηλότερες από αυτές που δίνουν στο site
π.χ την sharp 52xl2e στη βιτρίνα την έχουν 3.500 ενώ στο site 3640 !

Απλά να σημειώσω ότι για τον έναν απο τους 2 φθηνότερους δεν έχουνε ακουστεί και τα καλύτερα λογία γιαυτό είμαι και λίγο επιφυλακτικός..

@γαταρος
Συνυπολογίζοντας και την διαφορά του φπα μέσα, με πόσο διαφορά στην τιμή πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι κάνοντας ένα PowerBuy 10 άτομα από τον Μοσχιδη? Αναφέρω ενδεικτικά οτι η φτηνότερη τιμή για την 46αρα αυτή την στιγμή είναι 2175.07 από το Megamarket.gr

Kοίτα,μιας και δεν είμαι έμπορος δεν μπορώ να σου πω πόσο ακριβλως θα γλυτώσετε.Κάθε επαγγελματίας δουλεύει με ένα ποσοστό κέρδους ανάλογα την εταιρεία.Από ότι γνωρίζω η Sony είναι μία από τις χειρότερες εταιρείες όσον αφορά τα ποσοστά κέρδους που αφήνει για τους καταστηματάρχες.Μην περιμένετε μία tv που κάνει 2175 να την πάρετε 1500 ευρώ,αυτά δεν γίνονται.Απλά επειδή μαζεύεστε αρκετοί θα μπορέσετε +τη διαφορά φπα και την καλύτερη τιμή που θα σας κάνει να κερδίσετε και άτοκες δόσεις για όποιον θέλει.Κάντε ένα τηλέφωνο και μιλήστε με το Σάββα,είναι πολύ Ok άτομο.

Ά και κατι άλλο σημαντικο.
Μήπως η 46αρα είμαι μεγαλη για απόσταση 2μέτρων;;;

Για καθαρή απόσταση 2 μέτρων ναι είναι μεγάλη η 46άρα.Αν σκοπεύεις μετά από κανα μήνα να την αλλάξεις δωμάτιο κλπ και να αυξηθεί η απόσταση θέασης πάρε τη 46άρα.Αν θα μείνει για πάντα στα 2 μέτρα μακριά τότε πήγαινε στη 40άρα.

Εγώ Gataros είμαι στα 3.30 m απόσταση από την τηλεόραση.Λες να είναι too much η 52αρα και να πάρω την 46αρα?Βέβαια με αλλαγή διαρύθμισης των επίπλων μπορώ να πάω στα 3.80 m από την tv:chinscratch:

Aν γίνει η απόστασή σου 3,8 μέτρα τότε μην το συζητάς για τη 52άρα,βουρ στον πατσά. Στα 2,8 που έχω εγώ τη 46άρα μπορώ να πώ ότι είμαι σούπερ καλά.Στην αρχή θα σου φανεί μεγάλη αλλά μετά θα λες πάλι καλά που δεν πήρα τη μικρότερη.Για μένα όπως και για πολλούς size matters! Αρκεί να μην βλέπεις μόνο sd σήμα,γιατί στα 3,3 μέτρα με 52 ίντσες δεν θα χαρείς πολύ με το αποτέλεσμα.

αρα:

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"

6x 46"
2x 52"

Συμφερει να την παρουμε από Mοσχίδη στη Ρόδο, μεσω Electronet πάντως, γιατί θα επωφεληθούμε ΚΑΙ από το μειωμένο ΦΠΑ, και ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , ειναι ότι η παράδοση θα γινει στα κατα τοπους καταστηματα ELECRONET και θα γλυτωσουμε και τα μεταφορικά, και θα εχουμε και το καταστημα διπλα στην πόρτα μας για ό,τι συμβεί !! :2thumb22sup:

Για παραδειγμα, εγώ που μενω Κέρκυρα , θα μπορώ να την παραλαβω από το υποκατάστημα της ELECTRONET στην Κέρκυρα ....:Banane0:

Επίσης, καλο θα ηταν να παρουμε 2 τιμές, ΜΙΑ γι αυτους που θα την πληρωσουν μετρητοίς, και μια για οσους θελουν δοσεις ....:ernaehrung004:

Διονύση θα παρεις τιβουλα ?
Εδω σε ειχανε προτεινομενο για την θεση γενικου γραμματεα στο κομα και συ τους την κανεις για μια παλιοτοσιμπα ?:flipout:

Διονύση θα παρεις τιβουλα ?
Εδω σε ειχανε προτεινομενο για την θεση γενικου γραμματεα στο κομα και συ τους την κανεις για μια παλιοτοσιμπα ?:flipout:

To σκεφτομαι πολύ σοβαρά, γιατι τώρα τελευταια έχω μπλέξει με το PS3 με κατι ωραια παιχνιδάκια, και θα μπει και το COD4 με online, και ΔΕΝ θελω να χαλαω τον προβολεα μου (DILA).....

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, εχω μεινει με την εδω και 3,5 χρονια 32αρα SONY CRT μου στο δωματιό μου (τον προβολεα τον εχω στο σαλονι) και θελω να αναβαθμιστώ σε κατι καλο, ΧΩΡΙΣ ομως να πληρώσω και μια περιουσία ....:smash:

Στο κομμα των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ειμαι ακομα και τώρα (σε ότι αφορά το κομμάτι των τηλεοράσεων παντα), αλλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι η ZF355 θέτει μια σοβαρή αφορμή για να αθετήσω τον όρκο του επίτιμου προέδρου .... :flipout::flipout: