smoothbore
AVClub Addicted Member
- 23 March 2007
- 2,615
Aν γίνει η απόστασή σου 3,8 μέτρα τότε μην το συζητάς για τη 52άρα,βουρ στον πατσά. Στα 2,8 που έχω εγώ τη 46άρα μπορώ να πώ ότι είμαι σούπερ καλά.Στην αρχή θα σου φανεί μεγάλη αλλά μετά θα λες πάλι καλά που δεν πήρα τη μικρότερη.Για μένα όπως και για πολλούς size matters! Αρκεί να μην βλέπεις μόνο sd σήμα,γιατί στα 3,3 μέτρα με 52 ίντσες δεν θα χαρείς πολύ με το αποτέλεσμα.
Aντε μετα απο σενα , αμα παρει και ο GEO.......... θα το κλεισουμε το μαγαζι![]()
Οχι ρε συ αντέχουμε ακόμα...
Εγώ θα περιμένω να τα φτιάξει η Sony με την Sharp που τα βρήκε με την Pioneer που συζητάει με την Toshiba που τα λέει με την Samsung που τα έσπασε με την Philips .... για να πάρω την πρώτη OLED στις 50 ιντσες :smash::smash:
ok
raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"
karakatsanisg 40"
1x 40"
6x 46"
2x 52"
perator:
Μια επισήμανση μονο ομως, καλο θα ήταν να λεει πως ενδιαφερεται οταν οντως ενδιαφερεται, με αυτο θελω να πω, οτι οταν πω στο μαγαζι π.χ. 10 τηλεοράσεις να ειναι 10, αλλιως και θα τον τρελλανουμε και θα μας στείλει στο διαολο αμα τις μειωνουμε στην πορεία.
Θα πρεπει να εχετε υπ'όψιν οτι ενδεχομένως το κέρδος να μην είναι παρα πολύ μεγαλο, εδώ μαζεύομαστε αυτοί που θα την παίρνανε έτσι κι αλλιώς, απλώς παμε για μια καλύτερη τιμή.
![]()
Επισης καλο ειναι να συνενοηθητε με πμακια μεταξυ σας η και τηλεφωνα για να μην φτασετε το buy 40 σελιδες και χασετε την μπαλα .
Στο mediamarket έχω ψωνίσει αρκετές φορές και έχω καλή γνώμη.Ποτέ δεν έκαναν πάνω από 5 μέρες να μου παραδώσουν την παραγγελία μου.
Στην Ηχοέκφραση στο κατάστημα του Νέου Κόσμου(περνάω μια δυο φορές τη βδομάδα από κει γιατί μένει δίπλα η μάνα μου) στα μοντέλα που έχουν στη βιτρίνα οι τιμές είναι χαμηλότερες από αυτές που δίνουν στο site
π.χ την sharp 52xl2e στη βιτρίνα την έχουν 3.500 ενώ στο site 3640 !
τα emails εστειλα στο mediamarket κε στο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ..
υποψιν οτι εγω μεχρι τελη του μηνος θα πρεπει να την εχω παρει
Καλό θα είναι αν κάποιος ΔΕΝ είναι απολύτως σίγουρος για τη αγορά να το διευκρινίσει ώστε αύριο να ζητήσεi ο rafaello προσφορά για όσους πραγματικά θέλουν να αγοράσουν την tv.
Στείλτε μου τηλ. και ονόματα π.μ.
Στείλτε μου ΤΗΛ.,ΟΝΟΜΑΤΑ,ΤΟΠΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ με π.μ.
Καλησπέρα σε όλους!!!!
θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά ότι-επειδή το avclub δεν κάνει power buy-να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε....οποιεσδήποτε συνεννοήσεις κάνετε νάστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και διακριτικοί...να επικοινωνείται ΜΟΝΟ με ΠΜ...η διαχειριστική ομάδα της Κατηγορίας παρακολουθεί-απλά-το θέμα σε επίπεδο posts και τίποτα περισσότερο....κια φυσικά ΔΕΝ αναλαμβάνει καμιά ευθύνη.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Aντε μετα απο σενα , αμα παρει και ο GEO.......... θα το κλεισουμε το μαγαζι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.