POWER BUY Toshiba ZF355

Aντε μετα απο σενα , αμα παρει και ο GEO.......... θα το κλεισουμε το μαγαζι :flipout:

Παιδιά μαλλον έχετε δικιο η 46άρα θα είναι μεγάλη για τα 2 μέτρα απόστασης.
Μπορούμε να έχουμε και μια τιμουλα και για την 40άρα;;;;

Απάντηση: Re: POWER BUY Toshiba ZF355

Aν γίνει η απόστασή σου 3,8 μέτρα τότε μην το συζητάς για τη 52άρα,βουρ στον πατσά. Στα 2,8 που έχω εγώ τη 46άρα μπορώ να πώ ότι είμαι σούπερ καλά.Στην αρχή θα σου φανεί μεγάλη αλλά μετά θα λες πάλι καλά που δεν πήρα τη μικρότερη.Για μένα όπως και για πολλούς size matters! Αρκεί να μην βλέπεις μόνο sd σήμα,γιατί στα 3,3 μέτρα με 52 ίντσες δεν θα χαρείς πολύ με το αποτέλεσμα.

Εχεις δίκιο φίλε μου!Παραμένω στις 52" λοιπόν!:smile:

ok

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"
karakatsanisg 40"

1x 40"
6x 46"
2x 52"

:operator:
Μια επισήμανση μονο ομως, καλο θα ήταν να λεει πως ενδιαφερεται οταν οντως ενδιαφερεται, με αυτο θελω να πω, οτι οταν πω στο μαγαζι π.χ. 10 τηλεοράσεις να ειναι 10, αλλιως και θα τον τρελλανουμε και θα μας στείλει στο διαολο αμα τις μειωνουμε στην πορεία.

Θα πρεπει να εχετε υπ'όψιν οτι ενδεχομένως το κέρδος να μην είναι παρα πολύ μεγαλο, εδώ μαζεύομαστε αυτοί που θα την παίρνανε έτσι κι αλλιώς, απλώς παμε για μια καλύτερη τιμή.
-bye-

Επισης καλο ειναι να συνενοηθητε με πμακια μεταξυ σας η και τηλεφωνα για να μην φτασετε το buy 40 σελιδες και χασετε την μπαλα .

Aντε μετα απο σενα , αμα παρει και ο GEO.......... θα το κλεισουμε το μαγαζι :flipout:

Οχι ρε συ αντέχουμε ακόμα...
Εγώ θα περιμένω να τα φτιάξει η Sony με την Sharp που τα βρήκε με την Pioneer που συζητάει με την Toshiba που τα λέει με την Samsung που τα έσπασε με την Philips .... για να πάρω την πρώτη OLED στις 50 ιντσες :smash::smash:

ξεχασες την PITSOS! :fahne90:

Οχι ρε συ αντέχουμε ακόμα...
Εγώ θα περιμένω να τα φτιάξει η Sony με την Sharp που τα βρήκε με την Pioneer που συζητάει με την Toshiba που τα λέει με την Samsung που τα έσπασε με την Philips .... για να πάρω την πρώτη OLED στις 50 ιντσες :smash::smash:

ok

raffaello 52"
sg27 46"
nikosGX 46"
lesarros 52"
SPIROS NTOUTSIS 46"
Διονύσης 46"
greg 46"
frogie147 46"
karakatsanisg 40"

1x 40"
6x 46"
2x 52"

:operator:
Μια επισήμανση μονο ομως, καλο θα ήταν να λεει πως ενδιαφερεται οταν οντως ενδιαφερεται, με αυτο θελω να πω, οτι οταν πω στο μαγαζι π.χ. 10 τηλεοράσεις να ειναι 10, αλλιως και θα τον τρελλανουμε και θα μας στείλει στο διαολο αμα τις μειωνουμε στην πορεία.

Θα πρεπει να εχετε υπ'όψιν οτι ενδεχομένως το κέρδος να μην είναι παρα πολύ μεγαλο, εδώ μαζεύομαστε αυτοί που θα την παίρνανε έτσι κι αλλιώς, απλώς παμε για μια καλύτερη τιμή.
-bye-

rafaello μιας και ανέλαβες την οργάνωση ξεκίνα από τη Ρόδο αύριο να δούμε τι θα μας πει και μετά πάμε στα δυο της Αθήνας.
Πιστεύω 10-12 μέχρι το βράδυ θα έχουμε μαζευτεί.

Καλό θα είναι αν κάποιος ΔΕΝ είναι απολύτως σίγουρος για τη αγορά να το διευκρινίσει ώστε αύριο να ζητήσεi ο rafaello προσφορά για όσους πραγματικά θέλουν να αγοράσουν την tv.

Επισης καλο ειναι να συνενοηθητε με πμακια μεταξυ σας η και τηλεφωνα για να μην φτασετε το buy 40 σελιδες και χασετε την μπαλα .

+1

και κρυβετε λογια,οχι πολλα-πολλα;)
μεταξυ σας ......

Στο mediamarket έχω ψωνίσει αρκετές φορές και έχω καλή γνώμη.Ποτέ δεν έκαναν πάνω από 5 μέρες να μου παραδώσουν την παραγγελία μου.
Στην Ηχοέκφραση στο κατάστημα του Νέου Κόσμου(περνάω μια δυο φορές τη βδομάδα από κει γιατί μένει δίπλα η μάνα μου) στα μοντέλα που έχουν στη βιτρίνα οι τιμές είναι χαμηλότερες από αυτές που δίνουν στο site
π.χ την sharp 52xl2e στη βιτρίνα την έχουν 3.500 ενώ στο site 3640 !

Εγώ όταν μίλαγα για προβληματικό κατάστημα για το οποίο δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια εδω μέσα εννοούσα το technix.gr μιας και αυτό έχει την δεύτερη καλύτερη τιμή στο skroutz για την 46αρα. Πιο πριν είχε γράψει ο raffaello ότι έστειλε email στα 2 φθηνότερα. Αλλα αφου μιλατε για mediamarket και ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ, μια χαρα. Απλα αναφερω οτι και ο κυριος που εχει το μαγαζί με το site www.net-electric.gr ειναι πολύ εξυπηρετικός, εχω παρει τηλεοραση απο εκει και εχω στειλει και κοσμο δικο μου.

τα emails εστειλα στο mediamarket κε στο ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ..

υποψιν οτι εγω μεχρι τελη του μηνος θα πρεπει να την εχω παρει

Εγώ ψήνομαι να την πάρω και μέχρι το τέλος της βδομάδας άμα γίνεται..:flipout:

Καλό θα είναι αν κάποιος ΔΕΝ είναι απολύτως σίγουρος για τη αγορά να το διευκρινίσει ώστε αύριο να ζητήσεi ο rafaello προσφορά για όσους πραγματικά θέλουν να αγοράσουν την tv.

Εγώ είμαι απολύτως σίγουρος και το ειχα δηλώσει και σε άλλο ποστ απλά δεν είμαι για να τραβάει το θέμα σε μάκρος γιατί έχω μείνει στο περίμενε τόσο καιρό με αποτέλεσμα να τα βλέπω όλα στο πανί (100") και με έχει πιάσει πονοκέφαλος..χώρια που καίω συνέχεια την λάμπα στο προβολικό..:slapface:

Στείλτε μου τηλ. και ονόματα π.μ.

Σου εστειλα πμ εγω. Θα παρω αυριο το πρωι να ρωτησω και στο Netelectric να δω απο περιεργεια τι θα μας πει και θα σου πω μεσω πμ.

Καλησπέρα σε όλους!!!!

θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά ότι-επειδή το avclub δεν κάνει power buy-να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε....οποιεσδήποτε συνεννοήσεις κάνετε νάστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και διακριτικοί...να επικοινωνείται ΜΟΝΟ με ΠΜ...η διαχειριστική ομάδα της Κατηγορίας παρακολουθεί-απλά-το θέμα σε επίπεδο posts και τίποτα περισσότερο....κια φυσικά ΔΕΝ αναλαμβάνει καμιά ευθύνη.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Καλησπέρα σε όλους!!!!

θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά ότι-επειδή το avclub δεν κάνει power buy-να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε....οποιεσδήποτε συνεννοήσεις κάνετε νάστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και διακριτικοί...να επικοινωνείται ΜΟΝΟ με ΠΜ...η διαχειριστική ομάδα της Κατηγορίας παρακολουθεί-απλά-το θέμα σε επίπεδο posts και τίποτα περισσότερο....κια φυσικά ΔΕΝ αναλαμβάνει καμιά ευθύνη.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Να σε καλα Νασο γιατι μερικα απο τα νεοτερα μελη μπορει να μην το γνωριζανε αυτο. Παιδια παμε σαν παρεακι απλα να δουμε οτι καλυτερο μπορουμε να πιασουμε..

φυσικα και μπορειτε ,η καλυτερη διαφημηση για το μαγαζι που θα μας πειτε και εντυπωσεις μετα την αγορα ;)

Υπολογίστε και εμένα για την 46αρα....
Προτιμώ τις άτοκες δόσεις (6ή 12) και τιμή γύρω στα 1800 ...
Οπότε count me in!