Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355
Δηλαδή με ενδεχόμενο να μη προχωρήσω στην αγορά εφόσον δεν απαντήσω ορισμένα ερωτήματα που έχω όπως αν κάνει pip, pap, αν δίνει audio out αναλογικό και ψηφιακό, αν ρυθμίζει θερμοκρασία λευκού 6500Κ και κάτι άλλα πραγματάκια που εγώ θεωρώ ότι είναι σημαντικά και που κάνει η x3500.
Αυτό που στα χαρτιά λέγεται και δικαίωμα.
Φιλε μου χιλια συγγνωμη και μην το παρεις στραβα αυτο που θα πω. Το λεω καλοπροαιρετα καθοτι εχω μιλησει και πριβε με καποιους απο τους αμεσα ενδιαφερομενους και ξερω οτι συμφωνουμε ολοι οτι δεν θελουμε να τραβηξει το θεμα σε μακρος.
Το thread αυτο εχει
μοναδικο σκοπο να προχωρησουμε αυτοι που
εχουμε αποφασισει οτι τα 3 αυτα μοντελα μας κανουνε μπας και παρουμε καμμια καλυτερη τιμη.
Αλλοι το εχουνε ψαξει περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αυτο ειναι δικο τους θεμα. Σημασια εχει ομως οτι υποτιθεται οτι το εχουνε αποφασισει οτι αυτη μας κανει, η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...
Εχει αποφασιστει καποιος ανθρωπος συγκεκριμενος να παρει τα τηλεφωνα σε καποια συγκεκριμενα μαγαζια και εχει μια λιστα με καποια ατομα, διευθυνσεις και μοντελα που μας ενδιαφερουνε. Δεν μπορει να παιρνει τηλεφωνα και να μιλαει στο περιπου..ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο. Kαι δεν το λεω για σενα μονο, προς θεου, το λεω γενικα για οποιονδηποτε ειναι στο ντεμι-σεζον να την παρει η να χτυπησει κατι αλλο που νομιζει οτι μπορει να του κανει καλυτερα αλλα σκεφτεται οτι δεν χανει τιποτα να δει μπας και παρει κατι φθηνοτερο μεσω powerbuy.
Υπαρχουνε αλλα threads τα οποια μιλανε για την συγκεκριμενη σειρα, τι κανει και τι δεν κανει, υπαρχει και το αγγλικο το φορουμ. Τωρα δεν ειναι η ωρα για να κοιταμε εαν το μοντελο κανει η δεν κανει αυτα που θελουμε.
Χιλια συγγνωμη και παλι, και ευχομαι να μην προσβληθει καποιος απο αυτο που λεω :slapface: απλα προχωραμε με αυτους που εχουμε μεχρι στιγμης να δουμε τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε.
Απλα κλεινοντας θα πω οτι εχει αποφασιστει και κατοπιν συμβουλης του ιδιου του φορουμ οτι δεν θα ποσταριστει δημοσια οποιαδηποτε προσφορα παρουμε.
Φιλικα παντα

greg