POWER BUY Toshiba ZF355

Οπως κανουν ολες ............μεσω συνδεσης με πισι .
Στο idealo.de παντος κανουν η μικρη απο 1700 +κατι εως 2000 +κατι και η μεγαλη απο 2040 εως 2800 .

Οι τιμες στην αμερικη φανταζομαι θα ειναι ακομη πιο καλες,
αυτα τα ποσοστα πως ακριβως τα βγαζετε?..
Αμα ειναι να μας πειτε και εμας να μην ψαχνουμε αδικα... :grandpa:

Re: Απάντηση: POWER BUY Toshiba ZF355

Δηλαδή με ενδεχόμενο να μη προχωρήσω στην αγορά εφόσον δεν απαντήσω ορισμένα ερωτήματα που έχω όπως αν κάνει pip, pap, αν δίνει audio out αναλογικό και ψηφιακό, αν ρυθμίζει θερμοκρασία λευκού 6500Κ και κάτι άλλα πραγματάκια που εγώ θεωρώ ότι είναι σημαντικά και που κάνει η x3500.

Αυτό που στα χαρτιά λέγεται και δικαίωμα.

Φιλε μου χιλια συγγνωμη και μην το παρεις στραβα αυτο που θα πω. Το λεω καλοπροαιρετα καθοτι εχω μιλησει και πριβε με καποιους απο τους αμεσα ενδιαφερομενους και ξερω οτι συμφωνουμε ολοι οτι δεν θελουμε να τραβηξει το θεμα σε μακρος.

Το thread αυτο εχει μοναδικο σκοπο να προχωρησουμε αυτοι που εχουμε αποφασισει οτι τα 3 αυτα μοντελα μας κανουνε μπας και παρουμε καμμια καλυτερη τιμη.

Αλλοι το εχουνε ψαξει περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο, αυτο ειναι δικο τους θεμα. Σημασια εχει ομως οτι υποτιθεται οτι το εχουνε αποφασισει οτι αυτη μας κανει, η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...

Εχει αποφασιστει καποιος ανθρωπος συγκεκριμενος να παρει τα τηλεφωνα σε καποια συγκεκριμενα μαγαζια και εχει μια λιστα με καποια ατομα, διευθυνσεις και μοντελα που μας ενδιαφερουνε. Δεν μπορει να παιρνει τηλεφωνα και να μιλαει στο περιπου..ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο. Kαι δεν το λεω για σενα μονο, προς θεου, το λεω γενικα για οποιονδηποτε ειναι στο ντεμι-σεζον να την παρει η να χτυπησει κατι αλλο που νομιζει οτι μπορει να του κανει καλυτερα αλλα σκεφτεται οτι δεν χανει τιποτα να δει μπας και παρει κατι φθηνοτερο μεσω powerbuy.

Υπαρχουνε αλλα threads τα οποια μιλανε για την συγκεκριμενη σειρα, τι κανει και τι δεν κανει, υπαρχει και το αγγλικο το φορουμ. Τωρα δεν ειναι η ωρα για να κοιταμε εαν το μοντελο κανει η δεν κανει αυτα που θελουμε.

Χιλια συγγνωμη και παλι, και ευχομαι να μην προσβληθει καποιος απο αυτο που λεω :slapface: απλα προχωραμε με αυτους που εχουμε μεχρι στιγμης να δουμε τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε.

Απλα κλεινοντας θα πω οτι εχει αποφασιστει και κατοπιν συμβουλης του ιδιου του φορουμ οτι δεν θα ποσταριστει δημοσια οποιαδηποτε προσφορα παρουμε.

Φιλικα παντα -bye-
greg

Λυπάμαι για την διαιώνιση της συζήτησης, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι το θέμα που έχει προκύψει μια και υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι σε προηγούμενα ποστ που δεν έχουν δεσμευθεί για τη ολοκλήρωση της αγοράς.

Περαιτέρω δε, ποίο πρόβλημα προκύπτει από την πιθανότητα τα επί παραδείγματι 10 τεμάχια να αυξηθούν σε 11 κατά την οριστική παραγγελία. Μάλλον προς όφελος είναι και πιθανόν να δώσει και την δυνατότητα μιας επιπλέον μείωσης της τιμής

Σε κάθε περίπτωση όμως, μια και αντιλαμβάνομαι ότι δημιουργείται σοβαρό θέμα στη ομαλή εξέλιξη του power buy, θα κινηθώ ανεξάρτητα.

Εύχομαι καλή ολοκλήρωση.

H αλλοιως ...............ντυθηκα
lemon_70.gif
:flipout::flipout:

Όσο περισσότεροι είμαστε στο power buy τόσο το καλύτερο πιστεύω. Οπότε μας συμφέρει όλους μας να προστεθούν και άλλα άτομα, έστω και την τελευταία στιγμή!

Πάντως, όπως πολύ σωστά γράφτηκε, εδώ μιλάμε για το power buy όσοι έχουμε ήδη αποφασίσει για την αγορά. Για τα καλά ή τα προβλήματα της συγκεκριμένης σειράς υπάρχει άλλο thread. (Και φυσικά όλους μας ενδιαφέρει να γραφούν τα άσχημα, αν υπάρχουν!)

Καλησπέρα, σας παρακαλώ για να συνοψίσουμε και να καταλήξουμε, οσoι ενδιαφεροντai ακομη ας μου στειλουνε ενα PM.

Καλημερα,

Δυστυχως εγω σημερα αποσυρθηκα απο το power buy, γιατι προεκυψε ενα εκτακτο οικονομικό πρόβλημα και θα καθυστερησω την αγορά για αργότερα...:frown:

Ενημερωσα και τον Παναγιωτη να βγαλει το ονομα μου απο τη λιστα.

Θα περιμενω με αγωνια την παραλαβη των δικων σας τηλεοράσεων, καθως και φωτογραφιες, σχολια και λοιπές εντυπώσεις....

ΚΑΛΩΣ να τις δεχτείτε! :ernaehrung004:

Last edited:
Κριμα ! ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο..

Καλημερα,

Δυστυχως εγω σημερα αποσυρθηκα απο το power buy, γιατι προεκυψε ενα εκτακτο οικονομικό πρόβλημα και θα καθυστερησω την αγορά για αργότερα...:frown:

Θα περιμενω με αγωνια την παραλαβη των δικων σας τηλεοράσεων, καθως και φωτογραφιες, σχολια και λοιπές εντυπώσεις....

Την ωρα που με ενημερωσες, για να καταφερω να σου απαντησω εχυσα τον μισο καφε, και εκει που τον εχυσα, θα τον γλυψει ο σκυλος μου και 8α τον πιασει τσιρλι!!!
Οποτε μου χρωστας μισο καφε, και μια pizza απο τα κιλα που 8α χασω πηγαινοντας τον κοπρο βολτα!!!! :grinning-smiley-043

Περα απο τη πλακα παντως, ευχομαι να πανε ολα καλα Διονυση και ασχετα που δεν θα συμμετεχεις, ευχαριστουμε και για την ολη βοηθεια!
(Σορυζ για το οφφτοπικ)

Περα απο τη πλακα παντως, ευχομαι να πανε ολα καλα Διονυση και ασχετα που δεν θα συμμετεχεις, ευχαριστουμε και για την ολη βοηθεια!
(Σορυζ για το οφφτοπικ)

Και εγω ευχαριστω για τη συννενόηση που ειχαμε παιδιά, και ειλικρινα ΛΥΠΑΜΑΙ που δεν καταφερα να ολοκληρωσω την αγορά που τοσο καιρό ήθελα.... Μαλλον πρεπει να αφαιρεσω και το σχετικο κειμενο απο την υπογραφή μου....Σορυ και για την οποια αναστατωση τυχον προκάλεσα....-bye-

Πάντως, το power cafe ισχυει πιστευω, και όταν έρθω Αθήνα θα δω και τις TV απο κοντά και θα τα πουμε κιολας... :grandpa:
(Θα κερασω και την pizza και τον καφε που σου χρωσταω Δημητρη... :grinning-smiley-043 )

Last edited:
Παει σετακι με το νεο avatar η Γκαντεμια ?
Τι ηθελες και τ αλλαζες ?
Enyway LCD θα υπαρχουν κι αυριο , εσυ να σαι καλα και οσο για τα χρηματα αυτα ποτε δεν μας περισευανε ετσι κι αλλοιως.