Παιδιά, ετσι οπως παει το πραμα, μαζευτηκαμε ηδη 20 ατομα.... Αν μεχρι το Νοεμβρη μαζευτουμε καμια 25αρια με 30αρια, παμε κατευθειαν για καμια Χ3500 !
Είναι πολύ καλή ιδέα η Χ3500...
Εσυ εχω μαθει οτι πας για γενικος γραματεας στο κομα αναποφασιστων ...τι θες και τους ανακατευεις με τις προτασεις σου ?![]()
Eiναι μέρος της... αντιπολιτευτικής τακτικής...
Θολώνει τα νερά
Δες και το Νο4 της λίστας
Άντε να δούμε... Πάντως οι τιμές αρχίσανε την κατρακύλα ξανά μετά την ψιλοστατικότητα του Σεπτεμβρίου και αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά ο Σεπτέμβριος και ο Μάρτιος είναι ψιλονεκροί μήνες στο εμπόριο λόγω του ότι ακολουθούν μήνες εκπτώσεων και προσφορών και δεν ενδείκνυνται για αγορές...Οι εξελιξεις θα τρεξουν πιο γρηγορα μετα την εκθεση ,μεχρι τοτε μπορουμε να ζαχαρωνουμε απο μακρια ...
Άντε να δούμε... Πάντως οι τιμές αρχίσανε την κατρακύλα ξανά μετά την ψιλοστατικότητα του Σεπτεμβρίου και αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά ο Σεπτέμβριος και ο Μάρτιος είναι ψιλονεκροί μήνες στο εμπόριο λόγω του ότι ακολουθούν μήνες εκπτώσεων και προσφορών και δεν ενδείκνυνται για αγορές...
Δεν ξέρω ρε παιδία και εγώ πολλή μπέρδεμα έχω φάει,
από τα 1.000 όλα και ανεβαίνω - ανεβαινω να δούμε που θα φτάσω…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.