power buy tv 40-42"

Κύριοι πως σας φαίνεται η PHILIPS 42PFL9732D 1080p, 100HZ στα 2.000 ευρώ!!!:worshippy:

Παρακαλω τα μελη που ειναι στη λιστα και αποχωρουν(για τους δικους τους λογους)να ενημερωνουν ...

Παιδιά, ετσι οπως παει το πραμα, μαζευτηκαμε ηδη 20 ατομα.... Αν μεχρι το Νοεμβρη μαζευτουμε καμια 25αρια με 30αρια, παμε κατευθειαν για καμια Χ3500 !

Είναι πολύ καλή ιδέα η Χ3500...

Είναι πολύ καλή ιδέα η Χ3500...

Εσυ εχω μαθει οτι πας για γενικος γραματεας στο κομα αναποφασιστων ...τι θες και τους ανακατευεις με τις προτασεις σου ?:flipout:

Εσυ εχω μαθει οτι πας για γενικος γραματεας στο κομα αναποφασιστων ...τι θες και τους ανακατευεις με τις προτασεις σου ?:flipout:

Eiναι μέρος της... αντιπολιτευτικής τακτικής...
Θολώνει τα νερά :flipout::flipout:

Δες και το Νο4 της λίστας

Οι εξελιξεις θα τρεξουν πιο γρηγορα μετα την εκθεση ,μεχρι τοτε μπορουμε να ζαχαρωνουμε απο μακρια ...

Οι εξελιξεις θα τρεξουν πιο γρηγορα μετα την εκθεση ,μεχρι τοτε μπορουμε να ζαχαρωνουμε απο μακρια ...
Άντε να δούμε... Πάντως οι τιμές αρχίσανε την κατρακύλα ξανά μετά την ψιλοστατικότητα του Σεπτεμβρίου και αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά ο Σεπτέμβριος και ο Μάρτιος είναι ψιλονεκροί μήνες στο εμπόριο λόγω του ότι ακολουθούν μήνες εκπτώσεων και προσφορών και δεν ενδείκνυνται για αγορές...

Άντε να δούμε... Πάντως οι τιμές αρχίσανε την κατρακύλα ξανά μετά την ψιλοστατικότητα του Σεπτεμβρίου και αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά ο Σεπτέμβριος και ο Μάρτιος είναι ψιλονεκροί μήνες στο εμπόριο λόγω του ότι ακολουθούν μήνες εκπτώσεων και προσφορών και δεν ενδείκνυνται για αγορές...

Δεν ειναι μόνο αυτό ... ανοίγουν τα σχολεία και τα φράγκα (που έτσι και αλλιώς ειναι λιγα μιας και οι περισσότεροι είναι από διακοπές..) διοχετεύονται σε σχολικά είδη και PC :grinning-smiley-043

Δεν ειναι τυχαίο οτι τον Σεπτέμβριο τα κομπιουτερομάγαζα ανεβάζουν τιμές και τις ξανακατεβάζουν τον Νοέμβριο ..

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!:bigcry:
42´ - 1080p - 100Hz - 24fps

Στα 1500€ και κάτω εννοείται :damnyou:όπως και πολλοί άλλοι.

Σαν πιο κοντινό όνειρο βλέπω την
TOSHIBA 42Z3030D - Regza Z Series
http://www.home-entertainment.toshiba.co.uk/consumer/products.nsf/pages/lcdplasma-regzaz-42z3030d?opendocument

Η οποία συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά που πολλοί από μας τα θέλουν και η τιμή πιστεύω ότι παλεύεται
1782€ α!! και 30 λεπτά από apothema,
αλλά δεν ξέρουμε από ότι καταλαβαίνω τίποτα παραπάνω για αυτήν.
http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=10729&catId=63&la=1

Άντε να πάρουμε και εμείς καμιά 42αρα μπας και ανοίξει το μάτι μας.

Η πρόταση της εν λόγω TV είναι απλά μονό μία γνώμη.

Δεν ξέρω ρε παιδία και εγώ πολλή μπέρδεμα έχω φάει,
από τα 1.000€ όλα και ανεβαίνω - ανεβαινω να δούμε που θα φτάσω…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!

Για μενα οι 3 τηλεορασεις που αξιζουν αυτην την στιγμη και προτεινω ειναι
1)Pioneer 428xd
2)Sony x3500
3)Philips pl9732
Με την σειρα που τις γραφω..

Oπως αναφερθηκε μπορουμε να παμε και σε δυο επιλογες μια "φθηνη" (ακομη και HD-READY-100HZ)και μια "ακριβη"( 40-42'',HD 100-120HZ,),αρκει να ειμαστε πολλοι για να εχουμε μεγαλυτερη διαπραγματευτικη ισχυ, επιτυγχανοντας συρικνωση τιμης -αν ειναι δυνατον -σε επιπεδα κατωτερα της Γερμανιας ,με υποστηριξη της -των, εδω αντιπροσωπειας-ων.
ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
Περιμενουμε τις σκεψεις σας...

Πιστευω οτι οι περισσοτεροι ενδιαφερονται για καποιο "φτηνο" μοντελο και οχι για καποιο κορυφαιο οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο.

Ωραια,"μαζευομαστε" και αποφασιζουμε τι και πως .Αντι για μεμονωμενες αγορες κανουμε μαζικη παραγγελια ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !
Ακουμε τις προτασεις σας...