power buy tv 40-42"

Για όσους ενδιαφέρονται για 40-42HD/100Hz, θα τους ενδιέφερε να κοιτούσαμε για power buy για την PX70? Αν ναι εγώ είμαι μέσα για 4 :2thumb22sup:

Spiro μην με υπολογιζεις εμενα, αγορασα την Samsung 40M86, καλη συνεχεια παιδια:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εγώ πάντως έχω περιθώριο μέχρι το πολύ την παράλλη βδομάδα. Απο εκεί και πέρα μπαίνω στο καινούριο μου σπίτι και πρέπει να την έχω την τηλεόραση. Για πότε υπολογίζετε να κάνουμε την κίνηση;

Εμένα πάντως υπολογίστε με για Δεκέμβρη μήνα ( δεύτερο δεκαπενθήμερο,πρέπει να πληρωθώ πρώτα!)Ανυπομονώ να δώ τα μοντέλα στην έκθεση,που θα πάει έφθασε ο καιρός.

Δινοντας προκαταβολη ,μπορουμε να κλεισουμε την tv και να παραληφθει αργοτερα( σε κανα 15μερο φανταζομαι ,κατοπιν συμφωνιας με τον πωλητη)

Ξανα λοιπον η λιστα (για τυχον λαθη-παραληψεις ενημερωστε!)μιας και σημερα ανοιγει η εκθεση :

1 Ντουτσης Σπυρος(40-42HD-100hz)2 κομματια
2 Makisfgr(sonyx3500,philips42pfl9732d)
3 Christian(toshiba 42z3030d)
4 Xατζηδακης Γεωργιος
5 makisfgr(sony η philips)
6 Σωκρατιδης ΒΑΣΙΛΗς (42HD)
7 JohnBougiou(HD42-40-100hz
8 christos2b 40-42 100hz (philips42pfl9732,sonyx3500)
9 makisfgr(40-42HD-100hz)
10 Προμη(40-42ΗD-100hz
11 theodi(με pm για 37+HD)
12 manolaskakis(42HD-100hz)
13 Gataros(sony40X3500,PL-42PF9732D)
14 koloko(sony η samsung)
15 yiannakas (40HD-100hz)
16 xaotikos (40HD-100hz) plasma PX70(4 TV)
17 Διονυσης
18 jayR 40-46 full HD 100Hz
19 Vasdar (46")
20 Serafeim(40-42HD 100HZ) 2 TV (philips42pfl9732,sony x3500)
21 mindscape(PL-37PF9731,SAM-40M86,SHARP-42RD2E,SONY-46D3000)
22 udt71(philips 42pfl9732,sharp 42xl2e)
Να θυμησω, οτι αναφερομαστε σε αγορα LCD και οχι σε plasma(xaotikos )
αυτο ομως που ενδεχομενως ενδιαφερει το οποιο πωλητη ,να ειναι το συνολικο ποσο της αγορας και οχι τα επιμερους κομματια της παραγγελιας ...

πιστεύετε οτι στην έκθεση αυριο στην συγκέντρωση τησ samsung μπορούμε αν μαζευτούμε να χτυπίσουμε καλύτερη τιμή για τηλεόραση??/

προταση μου να στειλετε ολο αυτο τον καταλογο στο μελος ROHDES..κατι μου λεει οτι οι τιμες θα ειναι απιστευτες..ας γραφει και διπλα στο μελος ποια τηλεοραση θελει ο καθενας και να κανει ο ανθρωπος τις προσφορες του

έχει πολυ καλες τιμές όντος για να δουμε τι θα κάνουμε τελικά οόλοι μας

εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα..οσο πιο πολλες τηλεορασεις τοσο καλυτερες τιμες

Φτιάξτε με! Προσωπικά έχω ήδη επικοινωνήσει με το παιδί μιας που ενδιαφέρομαι για την Philips 42PFL9732 (παρεπιτπόντως έπαψα να ενδιαφέρομαι για τη Sony οπότε στη λίστα, δίπλα στο όνομα μου μπορείτε να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο μοντέλο) και η τιμή που μου έδωσε άγγιξε την τιμή της Electroptica (2040 έναντι 2020 --> βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, πως στη Ρόδο το ΦΠΑ τους είναι διαφορετικό σε σχέση με την ηπειρωτική Ελλάδα, 13 έναντι 19, πράγμα που σημαίνει πως η το Electroptica είναι φτηνότερο κάτω από Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες). Σημασία έχει ότι τέτοια τιμή δεν πρόκειται να βρούμε πουθενά. Για παράδειγμα, πήγα σε ένα συνοικιακό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ηλιούπολη που μένω και το οποίο φημίζεται για τις χαμηλές τιμές του και μου την έδινε 2400 . Και όταν του είπα για την τιμή που έχω βρει έβαλε τα γέλια, αρχικά, αλλά όταν είδε ότι μιλάω σοβαρά άρχιζε να λέει ότι δεν έχει εγγύηση, και ότι είναι εισαγόμενη και δεν πρόκειται να βρω κάποιον να ασχοληθεί μαζί μου αν τυχόν πάθει κάτι κτλ. κλασσικός Έλληνας που αντί να κοιτάξει να προσελκύσει τον πελάτη του με επιχειρήματα προσπαθεί να θάψει τον ανταγωνιστή του... Anyway...

Ο λόγος που δεν την παραγγέλνω ακόμα από το φίλο μας είναι αυτό το thread, περιμένοντας και την έκθεση μήπως και καταφέρουμε μια ακόμα καλύτερη τιμή. Αν τελικά μέχρι τη Δευτέρα με Τρίτη δεν προκύψει κανένα νεότερο, τότε μπορείτε να με βγάλετε από τη λίστα αφού θα είμαι περήφανος ιδιοκτήτης μιας Philips 42PFL9732.

το παιδι ειναι πολυ σωστο του μίλησα και μου φέρθηκε άψογα.μου ειπε κιολασ οτι με περισοτερεσ τηλεοραεις και καλυτερη τιμη.η τιμη που μου εδωσε για την le40f86 ειναι η καλυτερη μέχρι τωρα σε ολη την ελλαδα 1829 ευρω!!!οποτε πρεπει να σκεφτουμε σοβαρα το ενδεχομενο να αγορασουμε τα πραγματα μας απο εκει οποιος θελει τηλεοραση samsung ασ στειλει πριωε μηνυμα για να πετυχουμε ακομα καλυτερη τιμη

Παιδια , χαιρομαι πολυ ,για την συμμετοχη σας και πιστευω οτι θα τα καταφερουμε ...
Θα αγορασουμε απ' αυτον που δινει καλυτερη τιμη (με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας , για να αποφυγουμε τυχον παρατραγουδα με εξωτερικο)

τοτε ας γινει το εξης: ας πουμε ολοι ποια τηλεοραση θελουμε ρητα, τις μαζευει καποιος (πχ εγω η ο φιλος Σπυρος) τον παιρνουμε τηλ και του λεμε..θελουμε αυτα..τι θα μας στοιχισει στο καθε ενα ξεχωριστα..Ας γινει ομως αμεσα γιατι οι πολλοι μπορει να κινηθουν μονοι τους..απο τον συγκεκριμενο αγορασαν πολλοι εδω μεσα και ειναι ολοι ευχαριστημενοι..ειναι στην Ελλαδα και εχει και εγγυησεις (ειναι επισημος εμπορος της Φουρλης το ειδα στο site)
Γνωμη μου να στειλουμε την ιδια παραγγελια και στο bch.gr που ειναι επισης μελος εχει πολυ καλες τιμες ειναι στην Ελλαδα και δινει επισημες εγγυησεις..ας το οργανωσουμε ομως καπως γιατι νομιζω οτι ο καιρος περναει χωρις μεγαλο οφελος

Αν και κοιταγα για sony και γω ειμαι σε αναμονη για την philips42pfl9732d, ελπίζω σε καλύτερη τιμή.

Παιδια ειμαι εκθεση !
Για Ροδο ισχυει ΦΠΑ 13%(ρωτησα τον λογιστη μου )
Πρωτη εντυπωση η SAMSUNG 40- 86,πανεμορφη ,
SONY πουθενα !