power buy tv 40-42"

λοιπον καμια σχεση η le40f86 ειναι με διαφορα η καλυτερη τηλεοραση.καλη ηταν και η philips.για την σονυ ουτε λογος μουντη και η αποικονηση των χρωματων στην samsung και η φυσικοτητα στην κινηση ασυναγωνιστη.εγω αποφάσισα οποιος μενει αθηνα και θελει να αγορασει την f86 να μαζευτουμε εχω πετυχει απο media markt τιμη για την 40νταρα 1850 μετροιτης.οσο περισσοτεροι τοσο θα πεφτει η τιμη περιμενω μυνηματα για να αποφασισουμε τι τηα κανουμε θα ανοιξω thread.

Βρε παιδιά μην αρχίζετε τα περί καλύτερης-χειρότερης τηλεόρασης.Σε αυτή την κατηγορία τιμής σχεδόν όλες είναι πάρα πολύ καλες, ιδιαίτερα σε όσουν δεν έχουν προπονημένο το μάτι τους,έτσι ώστε να παρατηρούν διαφορές στο μαύρο κατά 0,5 nit κλπ. Ανάλογα τις προτιμήσεις του ο καθένας θα επιλέξει τί του αρέσει και τί δεν τον κουράζει.Όποια και να είναι αυτή, είτε η F86 είτε η Χ3500,είτε η 9732 δεν πρόκειται να κλάψει τα χρήματα που θα δώσει..

μα κανεις δεν θελει την samsung??χεχε μπορουμε να πετυχουμε ακομα καλυτερη τιμη!!

Noμιζω οτι το παιχνιδι θα γινει στα 3S(SONY 3500-SHARP42 L2 -SAMSUNG m86), οσο για την Philips, νομιζω ειναι ακριβη...

Μετά από αυτά που είδα και άκουσα στην έκθεση αποφάσισα να πάρω την Sharp Aquos 46XL2E.
Έχω στείλει e-mail στο μέλος ROHDES και περιμένω απάντηση.

Φιλε ,Gataros πιστευω αμεσα.
αρχιστε την αναζητηση καλυτερης τιμης με βαση:
1 αξιπιστια πωλητη
2 ευκολια παραλαβης (πχ μια αλυσιδα εχει πολλα σημεια εξηπηρετησης,διακανονισμος αμεσης η οχι παραλαβης )
3 ευκολια πληρωμης(ενδεχομενο ατοκων δοσεων με καρτα)
4(εννοειται) εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας-"απαιχτη" tv(χωρις ωρες χρησης και δεν λεω σφραγισμενο κουτι γιατι αυτο μπορει να ανοιχθει ακομη και απο τον αντιπροσωπο για ελεγχο καλης καταστασης )
5( προτεινεται εσεις κατι που διεφυγε...)

Αφου ειδαμε τωρα ξαναγραφουμε την λιστα :
ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΟΥΤΣΗΣ :SHARP XL2E 42"( 2 επιλογη :SAMSUNG 40 M86 ,δεν εχει ομως ματ πανελ)

τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι μπορει να δωσει προσφορα για ολα τα μοντελα και μαρκες.οποτε περιμενω ποιοι σοβαρα θελουν να αγορασουν τηλεοραση και μετρητης να μου πουν ποια θελουν.το μαγαζι ειναι αξιοπιστο (media markt) και σοβαρο και σε ολες τις αγορες που εχω κανει δεν ειχα κανενα προβλημα

μεχρι το τελος της εβδομαδας θα μαζεψω τις προτασεις σας και την δευτερα θα σας πω τις οριστικες τιμες συμφωνειτε?

2 ΤΕΜΑΧΙΑ Sharp Aquos 46XL2E.
Ρε παιδιά κ εγώ την είδα την SHARP στην έκθεση και με τα δικά μου μάτια και αυτά που έπαιζαν έδειχνε η καλύτερη, αλλά επειδή είναι καινούριο μοντέλο:
1)Κυκλοφορεί κάπου και αν ναι τι τιμή;
2)Εμπειρία απο SHARP έχουμε; σαν εταιρεία εδώ στην Ελλάδα τι λέει;
3)Δεν ειναι λίγο ριψοκίνδυνο το νέο μοντέλο (βλέπε παιδικές ασθαίνειες)?

Ρε παιδιά κ εγώ την είδα την SHARP στην έκθεση και με τα δικά μου μάτια και αυτά που έπαιζαν έδειχνε η καλύτερη, αλλά επειδή είναι καινούριο μοντέλο:
1)Κυκλοφορεί κάπου και αν ναι τι τιμή;
2)Εμπειρία απο SHARP έχουμε; σαν εταιρεία εδώ στην Ελλάδα τι λέει;
3)Δεν ειναι λίγο ριψοκίνδυνο το νέο μοντέλο (βλέπε παιδικές ασθαίνειες)?

1.Ρώτησα στην έκθεση και μου είπαν λιανική 2.500 Euro. και σε 10 ημέρες θα
υπάρχει στα καταστήματα.
2.Δυστιχώς στο θέμα service όλες οι εταιρείες στη Ελλάδα πάσχουν.
(Αν το θέμα service είχε τον πρώτο λόγω εταιρείες όπως η Samsung δεν θα έπρεπε
να πουλάνε καθόλου στην Ελλάδα. Ο λόγος που κοίταζα για Philips ήταν ότι είχε
καλό service. Είχε γιατί δυστυχώς αλλάξανε τα πράγματα).
3.Θα το ρισκάρω γιατί επείγομαι για τηλεόραση.

1.Ρώτησα στην έκθεση και μου είπαν λιανική 2.500 Euro. και σε 10 ημέρες θα
υπάρχει στα καταστήματα.
2.Δυστιχώς στο θέμα service όλες οι εταιρείες στη Ελλάδα πάσχουν.
(Αν το θέμα service είχε τον πρώτο λόγω εταιρείες όπως η Samsung δεν θα έπρεπε
να πουλάνε καθόλου στην Ελλάδα. Ο λόγος που κοίταζα για Philips ήταν ότι είχε
καλό service. Είχε γιατί δυστυχώς αλλάξανε τα πράγματα).

χεχε κ εγώ επείγομαι γιατι ...... επείγεται το ξερό μου το κεφάλι και γιατί είπαμε όσο περιμένεις όλο και κάτι καινούριο θα βγεί για να περιμένεις ΛΙΓΟ ακόμη.
Άρα αν μιλάμε για SHARP θα περιμένουμε κανα 15μερο ακόμη
Πάντως στο θέμα της εταιρείας δεν αναφέρομαι μόνο στην ποιότητα κατασκευής (που η Samsung με κερδίζει πλήρως) αλλά και γενικότερα στην αντιμετώπιση της εταιρείας και εδώ νομίζω ότι η PHILIPS δεν πάει πίσω καθόλου (γι αυτό συνεχίζει και είναι στις επιλογές αν και απογοητεύτηκα στην έκθεση)
Γι αυτό ρωτάω για την SHARP μήπως και κάποιος άλλος είχε παράδειγμα αντιμετώπισης βλαβών από την εταιρεία (όχι οτι το εύχομαι γιατι και το να μην είχε καλό είναι).

Δυστιχώς στο θέμα service όλες οι εταιρείες στη Ελλάδα πάσχουν. (Αν το θέμα service είχε τον πρώτο λόγω εταιρείες όπως η Samsung δεν θα έπρεπε να πουλάνε καθόλου στην Ελλάδα. Ο λόγος που κοίταζα για Philips ήταν ότι είχε καλό service. Είχε γιατί δυστυχώς αλλάξανε τα πράγματα).

Δεν μιλάω για τους κατασκευαστές αλλά για τους Έλληνες Αντιπροσώπους οι οποίοι είναι (οι ποιο πολλοί) καραγκιόζηδες.

Last edited:
Για αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να έχεις ένα κατάστημα, όπου θα μπορείς να απευθυνθείς και να ζητήσεις να πιέσουν τους αντιπροσώπους για λογαριασμό σου....

Τόσο απλά!

Για αυτό ακριβώς τον λόγο πρέπει να έχεις ένα κατάστημα, όπου θα μπορείς να απευθυνθείς και να ζητήσεις να πιέσουν τους αντιπροσώπους για λογαριασμό σου....

Τόσο απλά!

Kαλα ειδικα εσυ δεν πρεπει να μιλας για πιεση και συμπιεση .

Αμα μαζεψουμε τις ιντσες των τηλεορασεων που εχεις σπιτι σου , φτιαχνουμε ενα matrix 3 στρεματα , που μπαινει μονο παραθαλασια με γερανοπλοιο .:flipout: