απο την πισω μερια εχει μια υποδοχη που λεει το manual οτι ειναι για rs232Είσαι σίγουρος ότι έχει rs232 ο δέκτης; Με usb γίνονται οι αναβαθμίσεις. Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και πες το πρόβλημά σου.
Από εκεί και πέρα, αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα πίσω το δέκτη και θα έπαιρνα άλλον (π.χ., για τη δουλειά που τον θες, commander ή edision).
χθες το βραδυ εκανα το εξης. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ξαναπερασα το καινουργιο λογισμικοΚαι να έχει, δεν αλλάζει τίποτα αν αναβαθμιστεί έτσι (ένα είναι το αποτέλεσμα της αναβάθμισης). Αλλά διάβασα πως ο συγκεκριμένος "δέκτης" έρχεται έτοιμος να παίξει τα ελληνικά κανάλια, εσένα δεν παίζουν;
θα βαζεις για ID τον αριθμό απο το site εκει που αναγράφει το Logo SID, τον εχω ρυθμίσει τον συγκεκριμένο Αποκωδικοποιητή και παιζει τελεια. Το βαρετό είναι ότι θα πρέπει να τα κάνεις όλα χειροκίνητα μια φορά για κάθε κανάλι.Καλησπέρα σας!
Το κρυφό μενού για τα biss όταν εμφανιστεί μεταξύ άλλων δεδομένων που ζητάει να μπουν (μαζί με τα γνωστά κλειδιά για τα πακέτα ERT & Digea) ζητάει και το sid κάθε καναλιού των πακέτων,το οποίο είναι μοναδικό για το καθένα απ' αυτά και απ' όσο μπορώ να καταλάβω ΣΕ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (γιατί δεν υποστηρίζεται από το πληκτρολόγιο και τον σχετικό πίνακα του μενού το δεκαεξαδικό...).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει τα sid των καναλιών των δύο πακέτων; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί ο δέκτης στο μενού πληροφοριών καναλιού δεν τα παρέχει.
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.