power plus hd800s

pitskou

New member
4 October 2014
5
καλημερα σε ολο το φορουμ. εχω παρει τον power plus hd800s και ψαχνω να βρω ενα προγραμμα για να περασω το τελευταιο λογισμικο με σειριακο καλωδιο.
το δοκιμασα με usb αλλα τιποτα δεν παιζουν τα καναλια του digea. γνωριζει κανεις κατι.

Είσαι σίγουρος ότι έχει rs232 ο δέκτης; Με usb γίνονται οι αναβαθμίσεις. Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και πες το πρόβλημά σου.

Από εκεί και πέρα, αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα πίσω το δέκτη και θα έπαιρνα άλλον (π.χ., για τη δουλειά που τον θες, commander ή edision).

Είσαι σίγουρος ότι έχει rs232 ο δέκτης; Με usb γίνονται οι αναβαθμίσεις. Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς και πες το πρόβλημά σου.

Από εκεί και πέρα, αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα πίσω το δέκτη και θα έπαιρνα άλλον (π.χ., για τη δουλειά που τον θες, commander ή edision).
απο την πισω μερια εχει μια υποδοχη που λεει το manual οτι ειναι για rs232

Και να έχει, δεν αλλάζει τίποτα αν αναβαθμιστεί έτσι (ένα είναι το αποτέλεσμα της αναβάθμισης). Αλλά διάβασα πως ο συγκεκριμένος "δέκτης" έρχεται έτοιμος να παίξει τα ελληνικά κανάλια, εσένα δεν παίζουν;

Last edited:
Και να έχει, δεν αλλάζει τίποτα αν αναβαθμιστεί έτσι (ένα είναι το αποτέλεσμα της αναβάθμισης). Αλλά διάβασα πως ο συγκεκριμένος "δέκτης" έρχεται έτοιμος να παίξει τα ελληνικά κανάλια, εσένα δεν παίζουν;
χθες το βραδυ εκανα το εξης. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ξαναπερασα το καινουργιο λογισμικο
και ως εκ θαυματος παιζουν τα ελληνικα καναλια.ευχαριστω
εκανα αναβαθμιση με αλλο καινουργιο usb. να εφταιγε λες το στικακι??

Γεια σου θα μπορουσες να μου πεις απο πιο site κατεβαζεις το software για το power plushd 800s το εχω απο το καλοκαιρι και επεζαν τα ελληνικα κανονικα αλλα σε μια στιγμη κλειδωσαν .σε ευχαριστω εκ τον προτερων

Για τον Power Plus hd800s πατάμε στην αρχική οθόνη τον κωδικό 7788 και μας εμφανίζεται το κρυφό menu για να προσθέσουμε τα biss keys χειροκίνητα για κάθε κανάλι ξεχωριστά.

Καλησπέρα σας!
Το κρυφό μενού για τα biss όταν εμφανιστεί μεταξύ άλλων δεδομένων που ζητάει να μπουν (μαζί με τα γνωστά κλειδιά για τα πακέτα ERT & Digea) ζητάει και το sid κάθε καναλιού των πακέτων,το οποίο είναι μοναδικό για το καθένα απ' αυτά και απ' όσο μπορώ να καταλάβω ΣΕ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (γιατί δεν υποστηρίζεται από το πληκτρολόγιο και τον σχετικό πίνακα του μενού το δεκαεξαδικό...).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει τα sid των καναλιών των δύο πακέτων; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί ο δέκτης στο μενού πληροφοριών καναλιού δεν τα παρέχει.
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας!
Το κρυφό μενού για τα biss όταν εμφανιστεί μεταξύ άλλων δεδομένων που ζητάει να μπουν (μαζί με τα γνωστά κλειδιά για τα πακέτα ERT & Digea) ζητάει και το sid κάθε καναλιού των πακέτων,το οποίο είναι μοναδικό για το καθένα απ' αυτά και απ' όσο μπορώ να καταλάβω ΣΕ ΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (γιατί δεν υποστηρίζεται από το πληκτρολόγιο και τον σχετικό πίνακα του μενού το δεκαεξαδικό...).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει τα sid των καναλιών των δύο πακέτων; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα γιατί ο δέκτης στο μενού πληροφοριών καναλιού δεν τα παρέχει.
Ευχαριστώ!
θα βαζεις για ID τον αριθμό απο το site εκει που αναγράφει το Logo SID, τον εχω ρυθμίσει τον συγκεκριμένο Αποκωδικοποιητή και παιζει τελεια. Το βαρετό είναι ότι θα πρέπει να τα κάνεις όλα χειροκίνητα μια φορά για κάθε κανάλι.

Last edited: