Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Σίγουρα και η Sony είναι πολύ καλή τηλεόραση! Πάντως μέχρι τώρα η εγγύηση έχει τιμηθεί στο ακέραιο όπου χρειάστηκε από τη Sharp σε αυτό το group buy.

Μα εγώ ήθελα την SHARP, αλλά αυτοί δεν ήθελαν να μου την φέρουν. Ε δεν θα τους παρακαλάω κ όλας. Και καλά να αγόραζα σπίτι και αυτοκίνητο με περίοδο αναμονής, αλλά σε υψηλή τεχνολογία που παίρνεις σε 6 μήνες καινούριο (καλύτερο) μοντέλο σε καλύτερη τιμή? Πάντως επαναλαμβάνω δεν λέω κάτι για την εγγύηση και όχι μόνο αυτό μακάρι και να μην την χρειαστείτε. Απλά εγώ όπου βλέπω κάτι παράταιρο ξενίζομαι και για τον φόβο των Ιουδαίων κάνω πίσω. Αλλιώς δεν θα πήγαινα καθόλου σε SHARP, αλλά σε KURO (το λέω για το Burn In αυτό).

Ελα καλα εισαι και με την W , αλλωστε οσο καλη και ακριβη ναναι η μια ....... (you know ) καποτε θα τη βαρεθεις .:grandpa:
Αξιος , αξιος :firstprize:

Για αρχή, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ότι ποθείτε.
Καλά όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα περιμένω την Aquos LC-42XL2E. Βέβαια μου είπαν ότι μάλλον το εργοστάσιο παραλαμβάνει σήμερα (04/01/2008) άρα θα παραλάβω από Δευτέρα (γιατί μου θυμίζει κάτι σε δίαιτα αυτό...), ας ελπίσουμε.
Βέβαια μέσα στα νεύρα και την απελπισία :furious3: (για ένα μήνα τώρα) ήρθαν τα λόγια ενός φίλου, σαν την καλύτερη δικαιολογία για την καθυστέρηση. "Απογραφή" ήταν η λέξη και ίσως να έχει δίκιο, γι' αυτό και δεν φέρανε κάτι μέσα στις γιορτές.
Αχχχχ, τι λέω για να γλυκάνω τον πόνο μου. :bigcry:
Τες πα, ελπίζω το επόμενο post να είναι ευχάριστο.

Για αρχή, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ότι ποθείτε.
Καλά όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα περιμένω την Aquos LC-42XL2E. Βέβαια μου είπαν ότι μάλλον το εργοστάσιο παραλαμβάνει σήμερα (04/01/2008) άρα θα παραλάβω από Δευτέρα (γιατί μου θυμίζει κάτι σε δίαιτα αυτό...), ας ελπίσουμε.
Βέβαια μέσα στα νεύρα και την απελπισία :furious3: (για ένα μήνα τώρα) ήρθαν τα λόγια ενός φίλου, σαν την καλύτερη δικαιολογία για την καθυστέρηση. "Απογραφή" ήταν η λέξη και ίσως να έχει δίκιο, γι' αυτό και δεν φέρανε κάτι μέσα στις γιορτές.
Αχχχχ, τι λέω για να γλυκάνω τον πόνο μου. :bigcry:
Τες πα, ελπίζω το επόμενο post να είναι ευχάριστο.

Αν σου ερθει συσκευασμενη .............χωρις ομπρελα τοτε μην μιλας καθολου και σταματα να μουτζοκλαις γιατι θα πιασει υγρασια ο χωρος και ποτε δεν ξερεις αν ειναι κολητικη:flipout:
Θα σου ρθει , τι θα κανει ? ξερεις κανεναν να μη θελει λεφτα τη σημερον ?
Ασε που θα ναι και 2008 μοντελο

Παιδια αναμενω και γω για την 46XL2E ,θαθελα να μου προτεινεται επιτοιχια σταθερη βαση ...

Απάντηση: Re: Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Παιδια αναμενω και γω για την 46XL2E ,θαθελα να μου προτεινεται επιτοιχια σταθερη βαση ...

Vogels VFW 365, με βραχίωνα, είμαι ευχαριστημένος. 158 ευρώ μου την άφησε το μαγαζί απο όπου πήραμε τις σαρπ

Λοιπόν μετά από επικοινωνία με αντιπρόσωπο ελλάδος θα έρθουν και πάλι μερικά μοντέλα XL2E στο τέλος της επόμενης εβδομάδας και θα εξυπηρετηθούν πρώτα οι παραγγελείες που έχουν γίνει εδώ και καιρό και μετά οι νέοι πελάτες.

Μου φαίνεται ότι όλοι χρηματοδοτούμε την εδώ αντιπροσωπεία, που δεν έχει κεφάλαια για να αγοράσει τις τηλεοράσεις και βάζει όλους εμας να της δίνουμε προκαταβολή για να τα βγάζει πέρα. Τετοια κανουν και μετά έρχονται οι ξένοι και τους παίρνουν τις αντιπροσωπείες.:worshippy:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΓΗΛΑ ΣΤΙΣ 31/12.ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 16/1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 18/1 ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Υπάρχουν περισσότερες εντυπώσεις απο την λειτουργία της τηλεόρασης?
Αναμένουμε και την τιμή του Powerbuy!

Η 42xl2e επιτέλους είναι σπίτι, αλλά εγώ όχι :(. Το βράδυ μόλις πάω σπίτι θα πέξει δοκιμή μέχρι το πρωί.

Μετά από αρκετή αναμονή, παρέλαβα και εγώ την δικιά μου (46XL2E), την Δευτέρα 4/2/2008. Ομολογουμένως, η στάση του καταστήματος υπήρξε αψογη, παρόλη την απόσταση (Αθήνα vs. Θεσσαλονίκη). Συγχαρητήρια! Νέα για τις θεάσεις στο thread για την TV!