Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Wizzeled

New member
23 November 2007
54
Κατα πρώτον να τονίσω ότι είμαι νέο μέλος του forum, και να πω σε όλους μπράβο για το site αυτό.

Κάνω αυτό το thread γιατί ήδη έχουμε αρκετούς ενδιαφερόμενους για την τηλεόραση Sharp Aquos LC46XL2E. οπότε, αρχής γενομένης από το powerbuy με τις 3500 της Sony, σκεύτικα να κάνουμε το ίδιο με τις sharp. Όσοι ενδιαφερονται να κάνουν post εδώ και να ψάξουν για τιμες και οσες προτασεις εχετε καλοδεχούμενες.

Οι μέχρι τωρα ενδιαφερόμενοι είναι: Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130

ας δούμε τιμές για 5 τηλεοράσεισ για αρχή και βλέπουμε.

Αντε και με την νίκη!!! :flipout:

Φίλε Wizzeled λέω να πούμε μια ημερομηνία όπου θα λήξει το Powerbuy. π.χ. σε 10 ημέρες και τότε να βγούμε στη γύρα όσοι έχουμε μαζευτεί...

Καλημερα,

εγω ειμαι μεσα για μια 46xl2, θα προτιμουσα ομως να στοχευσουμε λιγο μετα τις γιορτες γιατι πιστευω οτι θα πετυχουμε πολυ καλυτερες τιμες που ειναι κριμα να τις χασουμε για λιγες μερες.
Επισης θα ηθελα μια σιγουρη απαντηση σε κατι που θεωρω πολυ σημαντικο.
Μπορει η τν αυτη να κανει ενα τυπου pip μεσω DVG ή HDMI? και εαν ναι σε τι αναλογιες ? π.χ. 50/50, 1/3-2/3 κλπ

Φίλε Wizzeled λέω να πούμε μια ημερομηνία όπου θα λήξει το Powerbuy. π.χ. σε 10 ημέρες και τότε να βγούμε στη γύρα όσοι έχουμε μαζευτεί...

Ναι, έχεις δίκιο. λοιπόν λέω να πούμε 3/12/07 ημερομηνια λυξης του sign up για αυτο το powerbuy. Ειμαστε πλεον 5 ατομα: Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex. Οπως ειπε και ο z-130: ελα παρε παρε παρε!!!!!!!!

Etien μετα τις γιορτες εγω δεν μπορω να την παρω. Κανενα προβλημα δεν εχω να την παρω μονος μου και να γινει το powerbuy μετα τις γιορτες. Εγω απλως την ιδεα εκλεψα απ τον Vasdar και την ξαναεριξα ;) δεν συμαινει οτι σονει και ντε πρεπει να συμετεχω.

Και εμένα θα με ενδιέφερε να κάνουμε την αγορά ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα, γιατί θα ήθελα να την έχω για τις γιορτές...:ernaehrung004:

ΜΗΝ κολλάτε σε αυτό το θέμα, και άλλωστε ακόμα και ΜΕΤΑ να την παίρναμε, ΠΟΣΟ θα γλυτώναμε??? Το πολύ κανα κατοστάρικο!
Καλύτερα πριν, γιατί μετά θα έχουν ΟΛΟΙ πάρει και λόγω μεγάλης ζήτησης κατα την περίοδο των γιορτών μπορεί να έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας, ή ακόμα και να ανέβει η τιμή λόγω ζήτησης ( η SHARP τα κάνει κάτι τέτοια!)-Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ θα γλυτώσουμε τίποτα λόγω πιθανής πτώσης τιμών-

Γι αυτό ΚΑΛΥΤΕΡΑ πριν τις γιορτές και σε διάστημα το ΠΟΛΥ σε 10 μέρες από τώρα, για να ΜΗΝ πέσουμε επάνω στις αργίες των εορτών!!! :grandpa:

Υ.Γ. Μην διασπαστούμε σε δύο powerbuy λόγω της ημερομηνίας αγοράς, και χαλάσει και αυτή η προσπάθεια, ΓΙΑΤΙ όσο περισσότεροι είμαστε, ΤΟΣΟ το καλύτερο!

Last edited:
Ολα αυτα σεβαστα. Εαν η τιμη της ειναι κατω απο το ψυχολογικο μου οριο των 2.000 ειμαι μεσα και εγω. Μηπως τελικα ξερει κανεις να μου απαντησει για το θεμα του "PIP" που ρωταω πιο πανω?

ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι κάτω από 2000 ευρώ με το powerbuy, αν μαζευτούμε 8-10 άτομα!
Μιλάμε για την 46αρα , γιατί η 42αρα έχει φθάσει ήδη τα 1990 ευρώ από ΜΟΝΗ της! :2thumb22sup:

Για το pip δεν γνωρίζουμε μιας και δεν έχουμε την TV ακόμα, αλλά καλύτερα να κατέβαζες το manual σε pdf από το site, ή να ρωτήσεις τα παιδιά που ΗΔΗ την έχουν, στο διπλανό thread για τις Sharp X20/XL2.:ernaehrung004:

To Powerbuy αφορά μόνο 46XL2E? Εγώ που θα ήθελα και μία 46XL2 και δύο 52XL2?
Δήλωσε και εσύ συμμετοχή, και θα δούμε τι μπορεί να γίνει και για τις 52αρες.....
Όπως και αυτοί που θέλουν 42αρες ας δηλώσουν.....

Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο το καλύτερο.... ΑΡΚΕΙ να αναφερόμαστε στο ΙΔΙΟ μοντέλο.... (SHARP XL2)!:ernaehrung004:

Μακάρι να πέσει στα 2000 ευρώ.. zazou8 δεν νομίζω να τον χαλάσει τον μαγαζάτορα. Εσύ κάνεις powerbuy απο μόνος σου..

μέχρι τώρα έχουμε 6 46αρες και 2 52αρες και το powerbuy δεν έχει ούτε 24 ώρες που ξεκίνησε...

Δηλώνω λοιπόν και εγώ για μία (1) x 46XL2 και δύο (2) x 52 XL2 αρκεί να τις έχουμε πριν τα Χριστούγεννα...

Δηλώνω λοιπόν και εγώ για μία (1) x 46XL2 και δύο (2) x 52 XL2 αρκεί να τις έχουμε πριν τα Χριστούγεννα...

Θελεις να στην φερει ο Αγιος Βασιλης? Δεν νομιζω να χωραει απο την καμιναδα.:flipout:

Παντως φαινεται για πολυ καλη τηλεοραση (ΧL2) σε πολυ καλη τιμη.:award:

Παίδες ψήνομαι κι εγώ, αλλά δεν έχω καταλήξει οριστικά, κυρίως γιατι θέλω να ψαξω μην είναι καμιά samsung or sony καλύτερη TV στα ίδια περιπου χρήματα των 2.000 ευρώ...πάντως παρακολουθώ και βλέπουμε...

μέχρι τώρα έχουμε 6 46αρες και 2 52αρες και το powerbuy δεν έχει ούτε 24 ώρες που ξεκίνησε...

συμφωνω τα ατομα ειναι : Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8
και θέλουμε μια 46xl2e ο καθενας. + τις 2 52xl2e = 6 46αρες και 2 52αρες sharp :2thumb22sup::ernaehrung004::award:

Για ημερομηνια εγω ειπα να το παμε για 3/12/07. οποιος αλλος θελει να προτεινει κατι ας το κανει και το συζηταμε!

εμενα ε ξεχασατε?

Sorry!!! Λοιπον 7 so far! forum members : Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien!

Απο συνολο προϊοντων εχουμε 7---> Sharp 46XL2E
2---> sharp 52XL2E

Ελα παρε παρε!!!!! :award::award::award::award::award: