Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Σωστα λετε, η διαθεσιμοτητα ειναι εξισου σημαντικη με την τιμη/εγγυηση. Θα προσπαθησω να εχω απαντησεις απο τον "δικο μου" για ολα τα θεματα αυριο. BTW, συγνωμη για τα συχνα δυσνοητα μηνυματα μου, αλλα λογω εργασιας εχω συνηθισει να γραφω στα αγγλικα.

:offtopic: Κι εγω Vasdar for president :P :offtopic:

περα απ την πλακα λεω να δουμε και την Ροδο λογω μειωμένου ΦΠΑ. εδω νομιζω εχουν αποδηξει την αξια τους! και πολλοι εχουν ψονίσει απο εκει. Αυτη ειναι προσωπικη μου γνωμη και μην βγει κανεις να πει οτι ειμαι βαλτος και αλλα κακοβουλα.... απο αυτο το forum εμαθα οτι στη ροδο εχουν χαμηλοτερο ΦΠΑ, πρην δεν το ηξερα!!!

με εμενα προεδρο θα μαζευτειτε γυρω στα 20 ατομα για powerbuy
με εμενα προεδρο θα πετυχετε καλες τιμες και δοσεις
με εμενα προεδρο θα κλεισετε τις τηλεορασεις
με εμενα προεδρο θα καταθεσετε προκαταβολες
και τελος με μενα προεδρο θα παρουν τηλεορασεις ολοι οι αλλοι που δεν συμμετειχαν στο powerbuy:flipout::flipout::flipout::crown:

lol lol lol :SFGSFGSF::firstprize::ernaehrung004::worshippy::worshippy::worshippy:

Και ετσι για να υπαρχει ξαναμετράω :
LC52XL2E : 3 ---> Zazou8, Zazou8, Stargreek
LC46XL2E : 7 --> Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien
LC42XL2E : 2 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis

Και επιμένω ... ελα παρε παρε παρεεεεεεε!!!!

για να μην γραφω τα ιδια .... UPDATE:

Και ξαναμετράω :
LC52XL2E : 3 ---> Zazou8, Zazou8, Stargreek
LC46XL2E : 8 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien

Και επιμένω ... ελα παρε παρε παρεεεεεεε!!!! :award::award::award::award:

ΥΓ: Ναι, τοσο πολυ μου αρεσε το powerbuy που θα παρω 2!

URGENT - URGENT - URGENT
=======================

ΕΧΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΛΙΓΟ OFF-TOPIC) ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙNTERSYS ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΙΣ TOSHIBA.
ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ 47Z3030DG 1.890 EURO. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (42-47-52).
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΠΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!
------------------------------------

Ο "ΦΙΛΟΣ" ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ SHARP XL2

URGENT - URGENT - URGENT
=======================

ΕΧΩ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΛΙΓΟ OFF-TOPIC) ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙNTERSYS ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΙΣ TOSHIBA.
ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ 47Z3030DG 1.890 EURO. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (42-47-52).
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΠΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!
------------------------------------

Ο "ΦΙΛΟΣ" ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ SHARP XL2

Εγώ διαφωνώ για TOSHIBA. Έχω τιμή από expansys για SHARP πριν ξεκινήσει το powerbuy για την 46" 2270 (1900+ΦΠΑ) και για την 52" 2850 (2300 + ΦΠΑ). Οπότε μήπως πρέπει να το πουμε και αυτό στο "φίλο" σου από Κωτσόβολο;

Επίσης προσθέτω άλλη μία 52" δηλαδή εγώ είμαι σύνολο 1 x 46" και 3 x 52" (Sorry wizzeled, που θα χρειαστεί ξαναμέτρημα αλλά προσπαθώ να βρω και άλλους συμμετέχοντες)

Last edited:
Φίλε ETIEN τις Toshiba πήγα και τις είδα να παίζουν στον ΜΕΓΑ-ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ στην Λ.Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη. Είχε την 42Ζ3030 και δίπλα της ακριβώς την 42Χ3030. Σε πληροφορώ ότι η Ζ είχε έντονη χρωματική αλλοίωση που φαινόταν κυρίως στο άσπρο της. Αντίθετα η Χ έπαιζε άψογα με πολύ καλά χρώματα. Μπορεί να έφταιγε και το καλώδιό της αλλά έχω φοβηθεί με αυτό που αντίκρισα και δεν πρόκειται να προχωρήσω στην αγορά της Ζ. Θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος πάντως αυτό που λέω..

Και ξαναμετράω :
LC52XL2E : 4 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek
LC46XL2E : 8 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien

Εγω ειμαι μεσα μονο για sharp και μονο για XL2E.-

ΥΓ: το expansys, εκτως και κανω πολυ λαθος, εχει εδρα Γαλλια!!! Γαλλια οχι Ελλαδα!!!

Last edited:
Γειά παιδιά! Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη 46XL2E αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται τo powerbuy. Παίρνουμε πρώτα τιμές και μετά εμείς οι ενδιαφερόμενοι δίνουμε την τελική έγκριση; Τρόπος πληρωμής, εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, μεταφορά στο σπίτι, κλπ.;;

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος γενικά για τη διαδικασία;

Ευχαριστώ...

σωστα!:SFGSFGSF:

Άντε και καλή επιτυχία. Φρόντισε να τον ρωτήσεις για καμια 15αρια κομμάτια αρχικά, κα βλέπουμε.... Αν η τιμή είναι καλή, θα "τσιμπίσουν" κι άλλοι!:music-smiley-005:

Και ρωτα τον και για την διαθεσιμότητα, αν θα μπορεί να μας φέρει τόσες πολλές τηλεοράσεις, σε μικρό σχετικά διάστημα, για να τις έχουμε ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα!:ernaehrung004:

Καλημέρα

Δεν θέλω να σας το χαλάσω σε καμμία περίπτωση αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι διαθεσιμότητα σε XL2 ΔΕΝ υπάρχει πλέον....

Μακάρι να μην ήταν έτσι ... λυπάμαι

Κατανοητο παιδια, απ'οτι καταλαβα η XL2 πρεπει να ειναι πολυ ανωτερη απο τη σερα "Ζ" της Toshiba οποτε προχωραμε με αυτη. Αληθεια, επειδη ΔΕΝ την εχω δει να παιζει και ανησυχω για το τηλεοπτικο σημα, εχει κανεις εμπειρια για να με καθησυχασει? Εχει καθαρα τελειωματα(sharpness?) και εντονα χρωματα που μου αρεσουν? Πεστε μου ρε παιδια γιατι με εχει πιασει το αγχος μου.

Προσωπικά εγώ θέλω να την παραγγείλω σε μειωμένη τιμή και δεν με νοιάζει τόσο η διαθεσιμότητα. Ας έρθει όποτε θέλει. Καλό θα ήταν πριν τις γιορτές αλλά δεν θα σκάσω κιόλας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα..

Και ξαναμετράω :
LC52XL2E : 4 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek

Εγω ειμαι μεσα μονο για sharp και μονο για XL2E.-

ΥΓ: το expansys, εκτως και κανω πολυ λαθος, εχει εδρα Γαλλια!!! Γαλλια οχι Ελλαδα!!!

Εισάγει από Γαλλία αλλά έδρα
  • eXpansys Greece
  • 166A Kifissias
    15126
    Marousi
    Athens
    Greece
  • Τηλέφωνο: +30 211 212 5230
    Φαξ: + 33 467 45 1225
  • [email protected]

PLEASE απαντηστε μου σε αυτο:
------------------------------
Κατανοητο παιδια, απ'οτι καταλαβα η XL2 πρεπει να ειναι πολυ ανωτερη απο τη σερα "Ζ" της Toshiba οποτε προχωραμε με αυτη. Αληθεια, επειδη ΔΕΝ την εχω δει να παιζει και ανησυχω για το τηλεοπτικο σημα, εχει κανεις εμπειρια για να με καθησυχασει? Εχει καθαρα τελειωματα(sharpness?) και εντονα χρωματα που μου αρεσουν? Πεστε μου ρε παιδια γιατι με εχει πιασει το αγχος μου.

απο εγγύηση τι λεει η expansys??? εχει ελληνικης αντιπροσωπιας??? προσπαθω να πιασω γραμμη αλλα δεν... θα τους παρω τηλ.

Γειά παιδιά! Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη 46XL2E αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται τo powerbuy. Παίρνουμε πρώτα τιμές και μετά εμείς οι ενδιαφερόμενοι δίνουμε την τελική έγκριση; Τρόπος πληρωμής, εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, μεταφορά στο σπίτι, κλπ.;;

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος γενικά για τη διαδικασία;

Ευχαριστώ...

Please...